1 2 3 4 5


Firmy v kategorii Malo a velkoobchod (1551)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
HEST - ID 94413368 - Garantovaný záznam
Na Kameni 22, Jaroměř, 551 01

Pokud máte chuť na poctivý český knedlík, pak u nás ho dostanete. Nabízíme značné množství druhů knedlíků od klasických houskových přes vícezrnné až po šišky s mákem.

Jsou-li Vám bližší sladké chutě, naší specialitou je Jaroměřský jablečný štrúdl, který si našel řadu věrných zákazníků.

Přijďte ochutnat.

SIGNUM STAVEBNÍ STROJE s.r.o. - ID 94410691 - Garantovaný záznam
Vejprnická 28, Plzeň, 31800

SIGNUM stavební stroje s.r.o. se sídlem v Plzni. Historie firmy sahá do roku 1992. Zabývá se prodejem a pronájmem širokého sortimentu stavebních strojů a technologií. Naším cílem je se stále zdokonalovat a rozvíjet pro spokojenost našich zákazníků.

Ve stavebnictví se orientujeme již dlouhá léta, a proto nabízíme jen značkové a spolehlivé stroje, které zaručují efektivně vykonávat i nejsložitější stavební projekty. Snažíme se také nabídnout nejlepší ceny na českém trhu.

Pobočky:

ZAHRADNICTVÍ PORUBA spol. s r.o. - ID 96595800 - Garantovaný záznam
Ke Skalce 2184/23, Ostrava, 70800

Provoz zahradnictví. Prodej květin, zeleniny, sazenic a zelí na krouhání i nakrouháme na počkání.

KRUFIN s.r.o. - ID 91933929 - Garantovaný záznam
Vítězná 2201, Sokolov, 356 01

Firma KRUFIN s.r.o. vznikla v roce 2003 s cílem poskytnout práci lidem se zdravotním znevýhodněním a nabídnou jiným firmám tzv. náhradní plnění.

Původním zaměřením firmy byl velkoobchod drogerií a zpočátku zde pracovalo 6 zaměstnanců, kteří do firmy přešli z firmy Julius Krupa – LORD, jež na trhu působila od r. 1994. V r.2005 se přidala výroba mycích a čistících prostředků, uváděných na trh pod chráněnou značkou largo.

Vzhledem k rostoucímu počtu zákazníků, zvyšujícímu se objemu výroby a většímu počtu zaměstnanců již nestačily stávající pronajaté prostory, a tak v roce 2006 za pomoci dotace od MPSV a podpory města Sokolov začala stavba nové provozovny, která byla dokončena v létě 2007.

Zde našla místo reprezentativní prodejna se vzorkovnou, výrobna, sklad, dílna, kanceláře a moderní zázemí pro zaměstnance, kterých v té době měla firma 12. V tomto roce jsme také navázali obchodní spolupráci se dvěma německými firmami a získali jsme dlouhodobou zakázku na kompletaci kosmetických obalů. Díky tomu jsme mohli zaměstnat desítky dalších zdravotně postižených osob a současně jsme byli nuceni dostavět další budovu, protože dílny již nestačily rostoucímu počtu zaměstnanců.

Tato stavba byla dokončena v roce 2009. V současnosti je již dostavěna třetí budova, kde vznikly další dílny, další skladové prostory, ale hlavně kuchyň a jídelna, kde se stravují zaměstnanci, jimž na obědy přispívá majitel firmy, pan Julius Krupa. Jídelna je ale otevřena i pro veřejnost, čehož využívají obyvatelé blízkého sídliště a zaměstnanci okolních firem.

UNIQNABYTEK.CZ - ID 94651965 - Garantovaný záznam
Postoupky 220, Kroměříž, 767 01

NÁŠ CÍL

Dbáme na to, aby nábytek od nás vždy vyjádřil Vaše touhy a sny a převedl je do reality.
Protože jedině místo kde se cítíte krásně a spokojeně, můžete nazvat opravdovým domovem....

A ten Vám chceme pomoci vytvořit...

SMÍŠENÉ ZBOŽÍ VEČERKA - ID 95255373 - Garantovaný záznam
Žimrovice č. 96, Hradec nad Moravicí, 74741

Potraviny, smíšené zboží - prodej potravin, smíšeného zboží a drogerie

Pobočka: 

  • MALOOBCHODNÍ SÍŤ HRUŠKA, spol. s r.o. - Táboritů 237/1, Bělidla, 779 00 Olomouc
ESO MARKET - POTRAVINY KETTNEROVÁ LENKA - ID 97024661 - Garantovaný záznam
Pražská 263, Velké Přílepy, 25264

Prodej potravin a smíšeného zboží.

ESO MARKET - POTRAVINY PERLA - ID 92951090 - Garantovaný záznam
Radonice 64, Radonice u Kadaně, 43155

Prodej potravin a smíšeného zboží.

POTRAVINY LOTOS II - ID 90074002 - Garantovaný záznam
Jaselská 437, Řetenice, 41503

Prodejna potravin, drogerie a smíšeného zboží.

Potraviny Doležalová - ID 91802667 - Garantovaný záznam
Staré Hutě 75, Uherské Hradiště, 68601

Nabízíme pestrý sortiment čerstvého zboží – mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, lahůdky a další. Kvalitní výrobky značek ARO a FINE FOOD. Prodej drogerie, mraženého zboží, krmiva pro zvířata, papírnického zboží a další.

BAZARSTOP - ID 90065207 - Garantovaný záznam
Husitská 219/55, Praha, Žižkov, 13000

Společnost se specializuje na prodej bazarových produktů, jako jsou lednice, pračky, myčky, domácí spotřebiče, elektroniky, hraček a jiné, kdy se většinou jedná o zboží z výstav, předváděcích akcí a podobně, které můžou i nemusí mít kosmetické vady.

Kvalitniboticky.cz - ID 96531978 - Garantovaný záznam
Svornosti 808/35, Praha, Smíchov, 15000

Kamenný obchod s kvalitní značkovou obuví.

EMKA PLUS s.r.o. - ID 92866021 - Garantovaný záznam
Smetanova 1003, Skuteč, 539 73

Velkoobchod pro pekaře a cukráře s dlouholetou tradicí. Nabízíme široký sortiment přes 300 druhů výrobků převážně: droždí, margaríny, čokolády, suché plody, mléčné výrobky, ovocné náplně. Jsme distributor Ukrajinského droždí Efekt a Extra. Zboží rozvážíme vlastní dopravou do druhého dne po celé ČR.

e-Žížala s.r.o. - ID 99750843 - Garantovaný záznam
Štěpánkova 93, Chrudim, 53701

Prodáváme elektronické cigaretye-liquidy jejich příslušenství. Odebíráme pouze značkové a 100% kvalitní zboží – vše pro naše nadšené a spokojené zákazníky, což si přejeme ze všeho nejvíce.

Jsme také prodejci produktů z rodinných firem - výrobci léčivého konopí a zdravých konopných potravin (české, farmářské a kvalitní produkty v bio kvalitě). Našim přáním je pomáhat lidem a nabízet jim od těchto firem dostupné léčebné konopí a zdravé konopné potraviny.

Jejich produkty sami užíváme, proto prodáváme jen to, čemu věříme.

Konopí je součástí lidské stravy od nepaměti. Je především pro ty, kteří preferují prevenci před léčením následků, vyznávají zdravý životní styl, vegetariány a vegany. Také pro všechny, kteří hledají cestu zpět k přírodě a přírodnímu životu bez chemie.

V nabídce máme pouze zdravé potraviny, které neobsahují umělá barviva, chemické konzervanty ani emulgátory.

Naše dodavatele si důkladně prověřujeme a dbáme na prvotřídní kvalitu námi prodávaných produktů.

Nabízíme skvělé ceny a individuální přístup, přehled o aktuální dostupnosti, dodání v co nejkratším termínu, marketingovou podporu, bonusy pro stálé zákazníky.

ŘEZNICTVÍ U KYDLINKY - ID 96245434 - Garantovaný záznam
Kydlinovská 760/82, Hradec Králové, 500 02

Historie firmy MASOEKO s.r.o začíná rokem 1996. Rodinný charakter podniku zaručuje individuální a jedinečný přístup k našim zákazníkům. Koncové odběratele obslouží vlastní prodejna masa a uzenin v Letohradě a přímý rozvoz je zajištěn vlastními pojízdnými prodejnami.

Společnost MASOEKO zásobuje především síť obchodů, firem. restaurací a státní instituce. 

 

Centrála MASOEKO s.r.o. - Kunčice č. 243, 561 51 Letohrad

Prodejna Řeznictví u Bohunky - tř. Karla IV., 500 02 Hradec Králové

BAROKO Cukrárna & Pizzerie - ID 92810583 - Garantovaný záznam
Panská 113, Jindřichův Hradec, 37701

Cukrárna & Pizzerie BAROKO 

Domácí dvůr Krumvíř - ID 95034006 - Garantovaný záznam
Krumvíř 438, Krumvíř, 69173

Poznejte pravou chuť Hanáckého Slovácka!

Hanácké Slovácko je nejúrodnější moravská oblast mezi Břeclaví, Hodonínem a Brnem.  Pěstuje se tu nejen vinná réva, ale původně to byla také oblast sadů a zelinářských zahrad, než je vytlačila řepka, slunečnice a kukuřice…. Domácí dvůr, který jsme založili v Krumvíři, je místo, které se snažíme vrátit  původní kulturní krajině. Je to místo, kde pěstujeme ovoce, které do této oblasti po staletí patřilo a patří . Kvalita všech plodů je mimořádná, protože našemu sadu věnujeme  velkou lásku i obornou péči, stejně tak, jako všem produktům, které vyrábíme. Vracíme se k prověřené kvalitě a tradici…

Zastavte se v Domácím dvoře v Krumvíři, rádi vás sadem provedeme a necháme vás místní dobroty ochutnat ….

Nabízíme nejen čerstvé ovoce přímo ze sadu, a to v době, kdy je skutečně zralé. V naší nabídce jsou také vynikající tradiční džemy, které vaříme výhradně z plodů, které v našem sadu uzrají. Používáme staré domácí recepty bez jakýchkoli přídatných látek (éček) a bez chemických želírovacích přípravků  – vesměs se obejdeme i bez nich. Podle sezóny nabízíme ze dvora také vajíčka od našich slepic anebo čerstvé mladé králičí maso, které vám podle přání dodáme čerstvé, chlazené nebo mražené, v kuchyňské úpravě…

Stačí nás kontaktovat přímo na našem telefonním čísle nebo vyplnit objednávkový formulář. Ovoce i ostatní produkty si můžete vyzvednout u nás osobně nebo vám ho po dohodě dopravíme sami.

DETECHA, CHEMICKÉ VÝROBNÍ DRUŽSTVO - ID 94294929 - Garantovaný záznam
Kpt. Jaroše 472, Nové Město nad Metují, 549 01

Detecha, chemické výrobní družstvo si trvale buduje pevnou pozici na trhu. Má svou historii, tradici a zkušenosti v oborech činnosti se počítají na desetiletí. Spolupracuje se špičkovými odborníky a renomovanými výzkumnými pracovišti. Každý rok přichází na trh s řadou zajímavých novinek. Díky přesnému a promyšlenému plánování finančních zdrojů si může dovolit zachovávat příznivé ceny a přitom udržovat vysokou kvalitu produktů. Kvalita patří mezi hlavní priority společnosti.

Středem zájmu výrobního družstva Detecha je zákazník. Zákazníkem jsou prodejní organizace, velkoobchody nebo maloobchodní prodejny, kterým vychází maximálně vstříc. Hlavním zákazníkem pro výrobní družstvo je však konečný spotřebitel. Ten, který výrobky používá. A jemu je podřízeno veškeré počínání.

Současný výrobní program navazuje na tradici a především na bohaté dlouholeté zkušenosti. Hlavními výrobními obory jsou nátěrové hmoty značky DETECHA, JELENÍ LŮJ, dekorativní kosmetika REGINA a zdravotní kosmetika REGINA.

Produkty výrobního družstva Detecha odpovídají svým provedením, kvalitou a cenou požadavkům zákazníka. Při vývoji a modernizaci našich výrobků máme vždy na mysli základní podmínku – nepoškozovat životní prostředí! Logo nátěrových hmot Detecha symbolizuje zájem o zákazníka a šetrnost vůči životnímu prostředí.

Domácí potřeby Luka - ID 96325667 - Garantovaný záznam
Mukařovského 1986/7, Praha, Stodůlky, 15500

Domácí potřeby Luka

Jsme malá rodinná firma působící na trhu od roku 1994. Naší snahou je vyhovět požadavkům všem zákazníkům, a to nejen nabídkou širokého sortimentu, ale i vstřícným a osobním přístupem. V nabídce máme cca 6000 položek zboží, ale přesto zboží, které u nás nenajdete, jsme schopni do 48 hodin doobjednat. Zákazníci se k nám rádi vrací, což je pro nás největší odměna.

Nabízíme domácí potřeby: kuchyňské potřeby, výrobky s plastů, smaltované a nerezové nádobí, sklo-porcelán, domácí elektrické spotřebiče, elektroinstalační materiál, žárovky, kabely, železářské zboží: zámky, kování, ruční nářadí, spojovací materiál, vodoinstalační materiál...

ŘEZNICTVÍ U RUDOLFA - ID 99814627 - Garantovaný záznam
náměstí Míru 2149, Litvínov 1, 436 01

SK Neumana Litvínov, U Hodin prodejna

Velkoobchodní část nabízí maso od významných českých chovatelů a také ze zemí Evropské unie. Dodáváme kvalitní masné výrobky z vlastní výroby mezi kterými najdete širokou nabídku výrobků bezlepkových. Věnujeme maximální péči potřebám obchodních partnerů a zkvalitňovaní servisu nejen pro své současné ale i nové zákazníky. Rozvozy v rámci České republiky zajišťujeme v chladírenských vozech v souladu s nejpřísnějšími hygienickými podmínkami.

Ústředí: RS MASO CZ, s.r.o. - Kozomín č. 500

 

Jaromír Břeň - prodej a servis kol - ID 91798405 - Garantovaný záznam
Pálená 145, Polička-město, 57201

Jmenuji se Jaromír Břeň a jsem hlavní silou v našem obchodě. Cyklistice se věnuji dlouhodobě. To jako aktivní jezdec, tak i po odbnorné stránce. Mám za sebou dlouholeté zkušenosti i ze zahraničí, neustále se vzdělávám a sleduji moderní trendy.

Camellia květiny Ivana šobová - ID 96447991 - Garantovaný záznam
Hvězdová 1732/19, Znojmo, 66902

Camellia květiny Ivana Šobová

Cukrárna U Borůvky - ID 97768991 - Garantovaný záznam
Kyjevská 525/6, Praha, Dejvice, 16000

Jsme rodinná cukrárna nacházející se v Dejvicích v Kyjevské ulici. K přípravě dortů používáme výhradně kvalitní suroviny, jako živočišnou šlehačku a máslo. Připrava probíha dle tradičních receptůr. Vyrábíme zákusky, celé dorty a dorty dle přání zákazníků. V naší provozovně Vám nabízíme též lahůdkářské výrobky, jako například chlebíčky, obložené mísy, ovocné mísy atd. Pokud se rozhodnete zde strávit s přáteli nějakou chvíli, připravíme Vám lahodnou kávu a Vaše děti si mohou pohrát v dětském koutku. Samozřejmostí je připojení k Wi-Fi.

GlobeScope, s.r.o. - ID 89703115 - Garantovaný záznam
Slavojova 579/9, Praha-Nusle, 128 00

Jsme registrovaný importér / distributor zdravotnických prostředků a diagnostických zdravotnických prostředků in vitro na Státním ústavu pro kontrolu léčiv.

POBOČKY:

  • GRANT HELP, s.r.o. - Václavské náměstí 828/23, 110 00 Praha-Nové Město
  • GRANT HELP, s.r.o. - Holandská 878/2, 639 00 Brno-Štýřice
Kebab house Sušice - ID 91043882 - Garantovaný záznam
Americké armády 86, Sušice, 34201

Kebab house Sušice

Už se vám někdy stalo ze jste otevřeli ledničku a ona prázdná a máte hlad a nikam se vám nechce? Nezoufejte, rozvážíme v Sušici i mimo ni, tak nás zavolejte.

BABY-NOVA, spol. s r.o. - ID 96916146 - Garantovaný záznam
Tyršova stezka 50, Jablonec nad Nisou-Kokonín, 468 01

My v Baby-Nově chceme, aby si rodiče s dětmi užívali bez potíží společný čas, už od prvního dne. Proto činíme v Baby-Nově všechno pro bezstarostný vývin dětí, spokojenost rodičů a nezapomenutelné společné momenty.

Bezpečnost a kvalita
Důvěra vzniká díky bezpečnosti a lidem, kteří se o ní starají a dohlížejí. Proto nepřistupujeme v otázce kvality k žádným kompromisům. K zaručení bezpečnosti, podléhají jak produkce(výroba), tak i použité materiály nejpřísnějším kontrolám. Jestliže by jste chtěli zjistit něco víc o bezpečnosti a kvalitě výrobků Baby-Nova, můžete se zde informovat podrobněji.

Inovace do budoucnosti
Potřeby dětí se mění stejně tak i požadavky, které přináší jejich rodičům běžný život. Proto vyvíjíme v těsné spolupráci s univerzitami, ale také s klinikami a ortopedy, produkty, které odpovídají nejnovějším poznatkům. Jen tak, se stálým vývojem našich produktů se můžete i v budoucnosti postarat o bezproblémový vývin dětí, nezklamat důvěru jejich rodičů a splnění našich vlastních požadavků.
S naší kompetentností, nasazením a kvalitou produktů jsme nejenom v Německu, nýbrž na celém světě našli spoustu přátel.

Bazar Zastavárna CMB Marcel Novotný - ID 92751435 - Garantovaný záznam
Veletržní 207/11, Praha 7 − Holešovice, 17000

Zkušenosti na trhu již 20 let, založeno v roce 2000, spolehlivost slušné jednání, úrok od 3 %.

Podhořany u Ronova 51, Podhořany u Ronova, 53841

Pěstujeme a prodáváme hlavně skalničky, dále některé trvalky a okrasné dřeviny.

Náš online katalog je pouze informativní a seznámí Vás jak jednotlivé rostliny vypadají a jaké mají nároky na pěstování. V ceníku pak najdete rostliny, které jsou aktuálně nabízeny k prodeji.

Večerka u Viktora - ID 91442961 - Garantovaný záznam
Raisova 783/15, Ústí nad Labem, Střekov, 40003

Večerka u Viktora

Prodej potravin a smíšeného zboží.

TGK - TECHNIKA, SKLO A UMĚNÍ s.r.o. - ID 89679252 - Garantovaný záznam
Skalice u České Lípy č. 230, Skalice u České Lípy, 471 17

Zajímáte se o umělecké zpracovávání skla? Sháníte ploché barevné sklo? Sklářství TGK - Technika, sklo a umění s.r.o. sídlící ve Skalici u České Lípy Vám poskytne kompletní poradenský servis s výběrem skla i s jeho zpracováním.

Nabízí prodej skla, nářadí pro zpracování i skleněné výrobky - spékané mísy, skleněná ocenění a provádí semináře techniky zpracování plochého skla.

V naší nabídce je kromě barevného skla spékané sklo, frity, fazety, sklenění kapky, sklo dekorované laserem, nářadí - řezáky, kleště, brusky, vrtací systémy, letovací stanice a mnoho dalšího pro umělecká řemesla.

Andělé Ája - Fedorová Alena - ID 89809350 - Garantovaný záznam
Pitrova 263, Třebechovice pod Orebem, 503 46

Andělé jsou bytosti lásky a světla. Neodsuzují a vidí v nás tlukoucí srdce a nekonečné Božství. Vězte, že ať jste udělali nesčetné množství chyb, andělé vás nikdy neopustí, neboť milují bezpodmínečně. Pomáhají nám v každodenních záležitostech, je však nutné je o pomoc poprosit. Respektují totiž naši svobodnou vůli a neudělají nic co sami nechceme a o co nepožádáme. Nemyslete si, že anděly obtěžujete, protože to není pravda. Andělé pomohou s láskou a rádi. Nemusíte prosit nahlas, stačí je jen v duchu oslovit a říct, co vás trápí nebo co byste si přáli. I když se to třeba zpočátku nezdá, všechny prosby jsou vždy vyslyšeny. Udělají ale pro vás to, co je pro vás v danou chvíli nejlepší v souladu s vaší duší. Takže splnění prosby nemusí nutně znamenat přesně to, o co jste je žádali, pokud si to vaše duše přeje „trochu jinak“.

STALEKS Česko - ID 99931736 - Garantovaný záznam
Pod Strání 751, Zlín, 760 01

Značka STALEKS vznikla v roce 1996 a během více než 20 let vyrostla v předního světového výrobce nůžek, pusherů, pinzet, štipek, pilníků a exkluzivních manikúrních sad. Pokud jste dosud měli za to, že se nejlepší nástroje vyrábí v Německu (nebo spíš Pakistánu), zřejmě rychle změníte názor. STALEKS udává tón. A i to je důvod, proč jsme s ním spojili své jméno. Vyzkoušejte TOP kvalitu. Zažijte STALEKS.

Zajímavá fakta 

STALEKS k výrobě svých nástrojů využívá 1700 strojů a 13 plných výrobních linek.
Nástroje STALEKS vyrábí přes 1100 zkušených profesionálů, kteří procházejí náročným tréninkem. 
Roční produkce nůžek, štipek, pusherů, pinzet, kleštiček a pilníků přesahuje 2.000.000 kusů
Nástroje STALEKS jsou oblíbenou volbou profesionálů z oborů manikúra a pedikúra. 

e-DveřeOkna – Miroslav Jiránek - ID 92681942 - Garantovaný záznam
Hrádek nad Nisou 709, Hrádek nad Nisou, 463 34

Zabýváme se výrobou, opravou a prodejem kvalitních PLASTOVÝCH dveří a oken. Dále nabízíme široký sortiment značkového dveřního kování HOPPE a další příslušenství jako jsou zámky, cylindrické vložky.Nabízíme široký sortiment skladového zboží IHNED K ODBĚRU.
Nečekejte týdny na Vaše vysněné dveře a nelamte si hlavu s dopravou – stačí si jen vybrat a my zajistíme vše ostatní. Rozvoz po celé ČR ! 

Další pobočka:

Autokemp Kristýna Jiránek - Hrádek nad Nisou 709 (první autokemp na příjezdu do rekreačního areálu Kristýna, vjezd nad parkovištěm) - 777 809 450, 482 723 469

Rybářské potřeby a eshop COOLFISH s.r.o. - ID 97217810 - Garantovaný záznam
Na Ostrůvku 311/3a, Praha 4 − Nusle, 14000

Coolfish.cz - e-shop s rybářskými potřebami

e-shop pro rybáře (kaprařina, sumcařina, plavačka, feeder, vláčka, muškařina a další) a rybářská speciálka s tradicí přes 20 let.

Proč nakoupit u nás?

  • E-shop funguje na 100 % i během současného nařízení vlády
  • Nabízíme možnost osobního odběru na výdejním místě e-shopu, po domluvě je možné vyzvednout také živé nástrahy
  • Doprava zdarma při nákupu na 3 000 Kč
  • Jsme sídlem rybářského svazu Praha 4 - Nusle, vydáváme povolenky, registrujeme nové členy, kteří získají zajímavé slevy na prodejně.
CETA s.r.o. - ID 96582124 - Garantovaný záznam
Slezská 776, Kobeřice, 747 27

Farma CETA s.r.o. Kobeřice se zabývá převážně zemědělskou výrobou.
Klíčová pro společnost je rostlinná výroba. Na ni navazuje živočišná výroba, dopravní služby a polní práce a již v omezenějším měřítku, kovoobrábění a zámečnictví.

Hospodaříme na území čtyř obcí. Jedná se o katastrální území obcí Kobeřice, Strahovice, Rohov a Sudice.
Naše farma se nachází v nadmořské výšce 270 m nad mořem na Hlučínsku ve Slezsku, v blízkosti hranic s Polskem.
Společnost hospodaří v řepařské výrobní oblasti.

Cukrárna a kavárna La Amália - ID 98008428 - Garantovaný záznam
Nádražní 2053, Frýdek-Místek, 73801

Cukrárna a kavárna La Amália i příjemné posezení u kávy v příjemném prostředí.

PRODEJ HRAČEK - Ing. Pavel Ambrož - ID 89182653 - Garantovaný záznam
17. listopadu 108/4, Boskovice, 68001

Prodáváme hračky a stolní hry, puzzle, Bruder, RC modely, modely Tamyia, Revell, Academy, Hasegawa. V naší prodejně najdete plyšové hračky, panenky, stavebnice, autodráhy, odrážedla a další hračky.

LEDEKO, a.s. - ID 94106008 - Garantovaný záznam
Pražská 970/76, Letovice, 679 61

Výroba rostlinných a živočišných produktů. Rostlinná výroba je zaměřena na pěstování obilovin. Nosnou plodinou je pšenice, řepka ozimá, ječmen jarní a triticale, v menší míře pak pšenice jarní, žito ozimé. Zajišťujeme chov krav a prasat. Specializuje na výrobu mléka, hovězího a vepřového masa.

Provozujeme vnitrostátní a mezinárodní autobusovou dopravu autobusy BOVA a KAROSA 936.

Zabýváme se stolařskou výrobou - vyrábíme dveře, okna a nábytek z masivu.

BSTAV PODIVÍN s.r.o. - ID 98285359 - Garantovaný záznam
Zborovská 977, Podivín, 691 45

Firma BSTAV Podivín s.r.o. založená 1.4.2020, částečně navazuje na dlouhodobě prosperující firmu Betonárna Podivín s.r.o.. V současné době se již firma nebude věnovat výrobě čerstvého betonu.

Hlavní činností bude pokračování v prodeji betonářské oceli, kari sítí, štěrkopísků, drtí a dopravě.

BETONÁŘSKÁ OCEL

Betonářská ocel žebírková ČSN 420139, zn. B500B

Dodáváme:

  • rovnou výztuž v průměrech 6-32 mm a délkách 6,0 m a 12 m, s možností střihu na míru nebo dle projektové dokumentace.
  • ohýbanou výztuž v průměrech 6-32 mm dle projektové dokumentace nebo na přání zákazníka do potřebných tvarů

KARI SÍTĚ

Sítě do betonu svařované ČSN 420139, zn. B500A 

Dodáváme:

  • ve formátech 3x2m oka 100x100, 150x150, drátu o průměru 4, 5, 6, 8,
  • sítě větších rozměrů 6x2,4 m o různých velikostech ok a průměrů drátu je možno také dodat na přání zákazníka

ŠTĚRKOPÍSKY A DRTĚ

V areálu provozovny je možno zakoupit štěrkopísek a drť různých frakcí.

DOPRAVA

Nabízíme dovoz a prodej sypkých materiálů, vše po domluvě se zákazníkem. Návoz v soupravách 30 t, sólo 13 t nebo nasazení pod stavební mechanizaci.

Ungrmat, s.r.o - ID 96467070 - Garantovaný záznam
Masarykova 129, Rajhrad, 66461

Firma Ungrmat, s.r.o., kterou naleznete v Rajhradě, byla založena v roce 1997 panem Ladislavem Ungrem. Rodinnou firmu převzala jeho dcera, paní L. Kaplanová s panem Kaplanem, kteří dnes stojí ve vedení firmy. Firma Ungrmat, s.r.o. se zabývá prodejem domácích potřeb a montáží voda-topení-plyn, včetně stavebních prací.

Ať už jste řemeslník, nebo jen domácí kutil. Ať stavíte nový dům, renovujete nebo rekonstruujete, bez kvalitního dodavatele domácích a hospodářských potřeb se neobejdete.

V naší prodejně naleznete široký sortiment nejen domácích potřeb, ale také zahrádkářské a hospodářské potřeby, spojovací materiál, šrouby, vruty, hřebíky. Seženete u nás barvy, laky i malířské potřeby. K dispozici máme také ruční, AKU a elektrické nářadí pro použití v domácnosti i na zahradě. Prodáváme také popelnice, poštovní schránky, stavební kolečka, zkrátka mnoho nezbytných věcí, které využijete v každém domě, dílně či zahradě.

Nabízíme kvalitní ruční i stavební nářadí pro práci na stavbě i v dílně. Dodáváme vodoinstalační materiál pro rozvody vody, topení a plynu. Nejen to, ale i mnoho dalšího, seženete ve firmě Ungrmat, s.r.o. sídlící v Rajhradě u Brna.

Poskytujeme také komplexní servis v oblasti vodoinstalace a topenářství. Zajišťujeme dodávku, montáž, opravy a rekonstrukce vody, kanalizace nebo plynu. Jsme v této oblasti spolehlivými odborníky – využijte naši dodávku a realizaci topení a ohřevu vody, armatur, odpadních systémů nebo rozvodů. Montujeme také plynová a elektrická zařízení do vaší domácnosti.

Naše firma nabízí i veškeré stavební práce včetně výstavby RD. Nejenom výstavba nových rodinných domů, ale i jejich rekonstrukce je naší doménou – pokud jste se rozhodli zamezit tepelným ztrátám na vašem domě, je pravý čas pro zateplení domu. Pokud toužíte po nové zámkové dlažbě nebo realizaci nové fasády, neváhejte se na nás obrátit! Dle poptávky jsme schopni reagovat na různé zakázky!

Najdete nás na ul. Masarykova 129, Rajhrad ve dvoře za Zdravotním střediskem.

Řeznictví a uzenářství Vilášek - ID 89060769 - Garantovaný záznam
Náměstí 392/25, Kravaře u Hlučína, 74721

Řeznictví a uzenářství Vilášek, jenž má hlavní sídlo v Kravařích patří mezi nejspolehlivější a nejkvalitnější výrobce mastných bezlepkových produktů. Do našich prodejen je každé ráno dováženo to nejčerstvější maso a uzeniny. Tím se udržujeme stálou klientelu nejenom mezi většími odběrateli.  

Disponujeme dodávkou s chladícím zařízením pro okamžitou expedici objednávek. Díky odběru z první ruky můžeme nabídnout nejnižší ceny. Kořenění a příprava se provádí pod přísným dohledem aby byla zachovaná kvalita.

Řeznictví Sikora - ID 97442172 - Garantovaný záznam
Návsí 790, Návsí, 73992

Prodej a zásobování – pultový prodej kvalitního masa od ověřených dodavatelů. Rozvoz objednávek zákazníkům. Tradiční domácí výroba.

Řeznictví Náhlík a Náhlík - ID 96787915 - Garantovaný záznam
Kněždub 39, Kněždub, 69664

Všechny naše výrobky jsou vyráběny za pomocí tradičních receptur, takže mají nezaměnitelnou poctivou chuť i vůni. V řeznickém řemesle se pohybujeme již více jak deset let, proto dobře víme, co je třeba, aby náš výrobek vždy chutnal tak, jak má. Maso a ostatní potřebné suroviny nakupujeme pouze od našich dlouhodobě prověřených smluvních dodavatelů. Aby se Vám na stůl dostalo jen to nejlepší, jsou všechny naše výrobky v průběhu celého výrobního procesu přísně kontrolovány.

Tritia spol. s r.o. - ID 99374381 - Garantovaný záznam
náměstí Baltazara Neumanna 633/2, Cheb, 350 02

Velkoobchodní sklad surovin pro pekaře, cukráře, výrobny lahůdek a gastro provozy.

Náš sortiment obsahuje více jak 200 položek od mouky, fondánu, jádrovin až po tácky, dortové krabice a podobně.

PELA CZ, a.s. - ID 91966109 - Garantovaný záznam
K Nemocnici 2133/104, Nový Jičín, 741 01

Historie firmy se datuje od roku 1996 kdy byla založena firma PELA jako sdružení dvou fyzických osob. Od počátku jsme se soustředili na velkoobchodní prodej a dodávku materiálu v oblasti voda / topení / plyn / vybavení koupelen.

Od roku 2003 působíme na trhu již jako právnická osoba PELA CZ a.s. a dodnes působíme vlastnictvím jako 100% česká společnost bez zahraničního kapitálu. V roce 2005 jsme otevřeli  pobočku v Hranicích. Od roku 2007 se zabýváme dovozem instalačního topenářského materiálu především z Itálie, který dodáváme dál do obchodní sítě jako produktovou řadu GHS – GENERAL HEATING SYSTEM.

Zakládáme si na profesionálním přístupu, odborných znalostech a zkušenostech našich zaměstnanců. Jako velkoobchod disponujeme širokou nabídkou produktů domácích i zahraničních výrobců. V našem sortimentu najdete pouze ty produkty u kterých jsme si jistí jejich kvalitou což dokazuje minimální počet reklamací. Všechny výrobky jsou opatřeny certifikáty kvality a atesty nutnými pro prodej zboží v zemích Evropské unie.

Velmi si vážíme důvěry a spokojenosti našich zákazníků za což jim tímto děkujeme.


       

        

 

Gabis-Zlín David Šín - ID 91842845 - Garantovaný záznam
Tř. T. Bati 6222, Zlín, 76001

Stavbou gabionů se zabýváme již více než 20 let. Jsme schopni vytvořit gabiony různých tvarů - rovné, zaoblené, šikmé.

Na přání zákazníka jsme schopni realizovat celou zakázku na klíč včetně demoličních prací, odvozu a uložení odpadu.

BioPohanka - Zdravá výživa - ID 98487963 - Garantovaný záznam
Havlíčkova 146, Chrudim, 537 01

BioPohanka nabízí výběr z tisíců produktů zdravé výživy, EKO drogerie, přírodní kosmetiky, čerstvého pečiva a spoustu dalších výrobků. Pokud vyznáváte zdravý životní styl, tak v BioPohance se budete cítit jako doma.  

DALŠÍ PRODEJNA:

Náměstí 161, 537 51 Chrast, tel : 771 140 128

Prodej obytných automobilů - Josef Hrachovec - ID 92591248 - Garantovaný záznam
V družstvu 422, Šenov, 73934

Prodej nových obytných automobilů Forster od německého výrobce EuraMobil. Nabízíme také záruční a pozáruční servis, opravujeme poškozené obytné automobily a karavany, ledničky, topné systémy Truma a satelitní systémy Teleco a Oystera.

Prodej obytných automobilů, náhradních dílů a příslušenství pro karavaning, které nabízíme včetně montáže.

Náhradní díly, doplňky, příslušenství objednávejte prosím emailem, doporučíme tak nejoptimálnější možnosti pro Vás.

LUKON BULBS - ID 91726550 - Garantovaný záznam
Lovčice 30, Lovčice, 503 61

Naše firma v Lovčicích má již více než padesátiletou tradici v pěstování a šlechtění květin a jejich prodeje, včetně zasílání. Předkládáme Vám naši nabídku formou internetového katalogu. Věříme, že z více než 2000 položek (na podzim přes 3000) uvedených v naši nabídce si vybere i ten nejnáročnější zahrádkář. Naši stálí zákazníci si jistě povšimnou řady nových odrůd uvedených vůbec poprvé.

Jehličnany Martin Dušek - ID 89267014 - Garantovaný záznam
Lidečská 127/21, Praha, 15521

Firma Martin Dušek - pěstování vzrostlých jehličnanů si klade za svůj cíl prodávat stromy, co možná za nejnižší ceny a v kvalitě, která bude sloužit ke cti prodávajících, jak má být nepsaným pravidlem seriozních pěstitelů a obchodníků.

PROVOZOVNY:

Jehličnany Martin Dušek - Hlavní 2, Chýně

Jehličnany Martin Dušek - školka Opatovka, Chýně


1 2 3 4 5


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »