1 2 3 4 5


Firmy v kategorii Služby a řemesla (4657)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
AUTODOPRAVA LYNX, s.r.o. - ID 90405312 - Garantovaný záznam
Pod Táborem 661/2a , Praha, 190 00
Firma Autodoprava Karel Rys byla založena v roce 1990 a zabývá se odvozem odpadu, nákladní dopravou, zemními pracemi v oboru stavebnictví. Dále se zabýváme ukládkami inertního odpadu na naší deponii. Firma pracuje v Praze a Středočeském kraji. Provozní doba: PO 07:00-17:00 hod. ÚT 07:00-17:00 hod. ST 07:00-17:00 hod. ČT 07:00-17:00 hod. PÁ 07:00-17:00 hod.
ELIT PLUS CZ s.r.o. - ID 89265870 - Garantovaný záznam
Vlkov 6 , Nová Paka, 509 01
Jsme elektroinstalační firma zabývající se kompletními pracemi v oboru elektro. Zabýváme se průmyslovými elektroinstalacemi, instalacemi rodinných domků a provozoven. Provádíme všechny elektrikářské práce jako např. opravy a výměny jističů, opravy spotřebičů i rekonstrukce elektrických rozvodů. Tedy vše od drobných elektrikářských oprav po rozsáhlé montáže či revize. Zárukou kvalitně odvedené elektrikářské práce jsou naši zkušení elektrikáři s dlouholetou praxí v oboru. Každý z nich má splněny všechny státem stanovené zkoušky. Našim zákazníkům nasloucháme a snažíme se co nejvíce vyhovět jejich individuálním požadavkům.
HEST - ID 94413368 - Garantovaný záznam
Na Kameni 22, Jaroměř, 551 01

Pokud máte chuť na poctivý český knedlík, pak u nás ho dostanete. Nabízíme značné množství druhů knedlíků od klasických houskových přes vícezrnné až po šišky s mákem.

Jsou-li Vám bližší sladké chutě, naší specialitou je Jaroměřský jablečný štrúdl, který si našel řadu věrných zákazníků.

Přijďte ochutnat.

ODANSTAV, stavební družstvo - ID 94726255 - Garantovaný záznam
Vlhká 169/13, Brno, 602 00

Provádíme stavební a úklidové práce.

WORK IN EUROPE s.r.o. - ID 96849681 - Garantovaný záznam
Pražská 647/158, Brno, 642 00

Pracovní agentura. Provádíme také servis automobilů, osobních automobilů, popelářských vozů, přípravy a realizace STK.

 

RODYCH s.r.o. - ID 97012576 - Garantovaný záznam
Pražská 162/25, Olomouc, 779 00

Jsme personální agentura, která se zabývá zprostředkováním práce a aktivním vyhledáváním vhodných kandidátů pro specifické profese. Krátkodobě i dlouhodobě zprostředkováváme a zapůjčujeme profesionální a produktivní pracovníky zejména strojírenských profesí, a to nejen v menších, středních a velkých českých a slovenských firmách, ale i v zahraničí (Německo, Švýcarsko, Holandsko, Francie a jiné).

Jaký je náš cíl

Základním posláním firmy je pomáhat zákazníkům v prosperitě při vyhledávání kvalifikovaných a morálních pracovníků.

Naším cílem je maximální uspokojení zákazníka. Tak, abychom jeho požadavky nejen splnili, ale dokonce překročili. Jen tak bude naše služby vyhledávat i v budoucnu. Zaměřujeme se na profesionálně odvedené služby. S tím jde ruku v ruce pečlivý výběr spolehlivých, morálně kvalitních, komunikačně zdatných a odborně připravených zaměstnanců. Dlouhodobé vztahy s našimi zákazníky nám umožňují lépe porozumět jejich skutečným potřebám.

Proč si nás zvolit za partnera

Jsme profesionálové

Nabízíme kvalifikované a produktivní zaměstnance. Specializujeme se především na strojírenské profese. Nemáte starosti s délkou zaměstnávání těchto zaměstnanců, odpadávají Vám starosti s administrativou a organizací. Neřešíte komplikované vyhledávání zaměstnanců, jejich výběr a zdlouhavé zaškolování

Máme spolehlivé a kvalitní pracovníky.

Nabízíme pouze pracovníky s dobrou pracovní morálkou a produktivitou. Vedeme je k tomu, aby si konzistentně zvyšovali svou kvalifikaci a uvědomovali si vysokou osobní zodpovědnost za odvedenou práci.

Jsme korektní partner

Za dobu svého působení jsme získali spoustu zkušeností s českým i zahraničním pracovním trhem. Stali jsme se vyhledávanou agenturou zejména proto, že nasloucháme našim klientům, diskutujeme s nimi o jejich potřebách a snažíme se co nejlépe porozumět jejich obchodním i profesním požadavkům.

SIGNUM STAVEBNÍ STROJE s.r.o. - ID 94410691 - Garantovaný záznam
Vejprnická 28, Plzeň, 31800

SIGNUM stavební stroje s.r.o. se sídlem v Plzni. Historie firmy sahá do roku 1992. Zabývá se prodejem a pronájmem širokého sortimentu stavebních strojů a technologií. Naším cílem je se stále zdokonalovat a rozvíjet pro spokojenost našich zákazníků.

Ve stavebnictví se orientujeme již dlouhá léta, a proto nabízíme jen značkové a spolehlivé stroje, které zaručují efektivně vykonávat i nejsložitější stavební projekty. Snažíme se také nabídnout nejlepší ceny na českém trhu.

Pobočky:

DUCHCOVSKÁ SVAŘOVNA, a.s. - ID 96899117 - Garantovaný záznam
Želénská 485/2, Duchcov, 419 01

DUCHCOVSKÁ SVAŘOVNA, A.S.

člen českého stavebního holdingu Enteria, a.s.

Naši společnost založili dva akcionáři: Chládek & Tintěra a.s. Litoměřice a Chládek a Tintěra Pardubice a.s. vkladem každý 50 %. Svoji činnost společnost zahájila 1.3.2005. 

Cílem obou společností bylo pokračovat ve stykovém odtavovacím svařování ve stabilní svařovně v Duchcově, které zde probíhalo od začátku sedmdesátých let minulého století ať už v podání Traťové distance Most, tak poté Traťové strojní stanice Ústí nad Labem. 

Na činnosti společnosti se podílí 35 zaměstnanců.

CO UMÍME:

  • odtavovací stykové svařování kolejnic všech tvarů
  • ekologickou službu v oblasti regenerace kolejnic
  • zajištění komplexních přeprav kolejnic pronájem železničních plošinových vozů
  • řešení problematiky ECM
  • výměny kolejnic na stavbách
  • veškeré práce na železničním svršku
  • výrobu a montáž ocelových konstrukcí
STŘECHY BOBEK - ID 94705063 - Garantovaný záznam
S. K. Neumanna 1575, Horní Litvínov, Litvínov, 436 01

Našim zákazníkům nabízíme tyto služby:

  • pokrývačské práce
  • klempířské práce
  • tesařské práce
  • drobné stavební práce
  • čištění okapových svodů

 

Pěvecký sbor DVOŘÁK Uherský Brod - ID 89909317 - Garantovaný záznam
Mariánské nám. 2187, Uherský Brod, 688 01

Smíšený Pěvecký sbor DVOŘÁK vznikl v r. 1946 spojením ženského a mužského sboru, které po II. světové válce navázaly na dlouholetou sborovou tradici v Uherském Brodě. Pod vedením Františka Veselky (1906-1970) se sbor vypracoval mezi nejlepší amatérská vokální tělesa v republice a dosáhl mnoha významných celostátních úspěchů a ocenění. Po nenadálém odchodu Františka Veselky v r. 1970 převzal taktovku jeho nejmladší syn Ing. Antonín Veselka, který dodnes pokračuje v záslužné práci svého otce. PS DVOŘÁK je velmi aktivní ve svém regionu, vystupuje i v kulturních centrech České republiky a koncertoval již v řadě evropských zemí (Slovensko, Bulharsko, Německo, Polsko, Estonsko, Maďarsko, Francie, Jugoslávie, Nizozemí, Rakousko, Velká Británie, Švédsko a Belgie). Byl často hostem festivalu Pražské jaro, spolupracuje s Filharmonií Bohuslava Martinů ve Zlíně při uvádění kantátových děl (např. Janáčkova Glagolská mše, Prokofjevův Alexander Něvský, Orffova Carmina burana, Dvořákovo Te Deum a Svatební košile, Martinů Kytice, Schubertova Mše G dur aj.). V roce 1988 založil dirigent Komorní sbor DVOŘÁK, který sdružuje vybrané zpěváky velkého sboru a zaměřuje se hlavně na duchovní hudbu, spirituály a koledy. V říjnu 2005 zpíval s velkým úspěchem na svatbě holandského prince v Naardenu. Repertoár PS DVOŘÁK sahá od renesanční polyfonie přes klasické sbory až po soudobou českou tvorbu a zahrnuje v nemalé míře úpravy lidových písní našich i cizích národů. Sbor provádí ročně asi 15 koncertů a vystoupení, uskutečnil mnoho nahrávek v rozhlase, v televizi, a to i v zahraničí. Supraphon vydal v r. 1989 LP a v r. 1993, 2004 a 2008 vydává sbor ve vlastním nákladu CD. Od roku 1993 má PS DVOŘÁK právní subjektivitu a na svou činnost si zajišťuje finance koncertní činností, dotací od Města Uherský Brod a od sponzorů. Sbor se zúčastnil mezinárodní pěvecké soutěže PRAGA CANTAT 2005, kde získal v konkurenci 22 sborů z 9 států Evropy stříbrné pásmo a koncem března 2011 s velkým úspěchem vystoupil na VI. Mezinárodním festivalu sborového zpěvu CANTATE BAVARIA v Mnichově. Dlouholetou tradici mají vánoční koncerty, které se staly nedílnou součástí vánočních svátků v blízkém okolí na Moravě i na Slovensku. Na všech koncertech vzorně reprezentuje nejen české sborové umění, ale i město Uherský Brod, ke kterému patří neodmyslitelně již 70 let.

PNEUSERVIS BUBANEC - PETRUŽÁLEK - ID 97486829 - Garantovaný záznam
Družstevní 1476, Poděbrady, 290 01

Rádi vás přivítáme v profesionálním pneuservisu v Poděbradech. 

OSOBNÍ – NÁKLADNÍ - AGRO

CSE spol. s.r.o. - ID 93215746 - Garantovaný záznam
Hornova 842, Horní Slavkov, 357 31

Společnost CSE spol. s r. o. byla založena v roce 1993 a od svého vzniku se zabývala vývojem a výrobou zařízení pro výrobu betonu. Od počátku vsadila na využití nových progresivních technologií při návrhu a výrobě vlastních zařízení. V současnosti firma dodává komplexní technologie k výrobě betonu a minerálních směsí.

S patentovanou technologií navažování kameniva naše betonárny dosahují až o 40% většího výkonu, než ostatní betonárny se stejnou míchačkou. S míchačkou o objemu 1 m³ dosahujeme reálného výkonu 65 m³ betonu/hod, s 2 m³ míchačkou dosahujeme reálného výkonu 111 m³/hod. Tento patent využíváme také u technologie s kontinuální výrobou KSC a minerálních směsí o výkonu 250 m³/hod.

K betonárnám nabízíme stále více oblíbený automaticky plněný zásobník kameniva, který postupně nahrazuje zásobníky plněné nakladačem. Splňuje ty nejpřísnější požadavky na skladování materiálu a je zárukou kvalitních vstupních materiálů po celý rok. Výrazně snižuje stavební a provozní náklady, zaujímá velmi malou plochu.

THERMO-KOV, spol. s r.o. - ID 94338444 - Garantovaný záznam
Farní 335, Kdyně, 345 06

Naše společnost se specializuje na výrobu vzduchotechniky, klimatizace, závěsů, potrubí a Q systémů. Zhotovujeme díly jak rovné, tak přesně tvarované s potřebným příslušenstvím. Také se zabýváme pronájmem mobilních kotelen.

PGT s.r.o. - ID 96688413 - Garantovaný záznam
Doudlevecká 214/10, Plzeň, 301 00

Jsme odborníci na německý a rakouský strojírenský pracovní trh. Našimi klienty jsou přední průmyslové podniky, velké a střední montážní firmy a technologické společnosti, pro které zajišťujeme specializované pracovníky.

Zaměřujeme se na profese CNC frézař, soustružník, svářeč WIG/MIG/MAG, instalatér, truhlář, potrubář.

FORELV s.r.o. - ID 97372226 - Garantovaný záznam
Českobratrská 4279, Prostějov, 796 01

FOR ELV s.r.o. je tradičním českým výrobcem stožárů. Zabýváme se vývojem, projektovaním, výrobou a prodejem stožárů veřejného osvětlení, zpracováním nerezových materiálů, ohraňováním plechů, svařováním Fe-Cr, Cu, Al, dělením plechů laserem.

Novinkou v nabídce našich služeb je řezání profilů laserem (trubek, jeklů, profily I, profily U).

 

MELMUKA MARCEL - MK STŘECHY - ID 96655863 - Garantovaný záznam
Litoměřická 85, Vrbice, 411 64

Firma MK střechy, vedená panem Marcelem Melmukou vznikla v roce 2007 a od samého počátku se zabývá realizacemi všech typů střech.

Firma se takto může pochlubit dlouholetou tradicí a širokým portfoliem spokojených zákazníků.

JEKON s.r.o. - ID 94781449 - Garantovaný záznam
Františka Diviše 1293/56b, Praha, 104 00

Firma JEKON spol. s r.o. byla založena v roce 1998 a od této doby úspěšně působí na trhu.

Zpočátku firma realizovala opravy a rekonstrukce objektů. Od roku 2000 se naše firma začala zabývat převážně výstavbou nových rodinných domů v Praze a okolí. Celkem jsme realizovali více než 150 rodinných domů různých typů v několika lokalitách.

POHŘEBNÍ SLUŽBA ŠIMŮNEK MILAN - ID 93637374 - Garantovaný záznam
Nám. T. G. Masaryka 111, Golčův Jeníkov, 582 82

Naše pohřební služba s mnohaletými zkušenostmi Vám nabízí rozsah služeb, kde si každý může vybrat a zvolit způsob a průběh posledního rozloučení s blízkým člověkem podle svých představ a možností. Zajistíme, aby se tento akt stal důstojným odchodem ze společnosti živých. Zorganizujeme vše potřebné v rámci našich služeb, abychom Vás nezatěžovali v této již tak těžké chvíli.

 

ŠTÝBNAR - POKRÝVAČSTVÍ - ID 93927443 - Garantovaný záznam
Čistá č. 411, Čistá u Litomyšle, 569 56

Specializujeme se na pokládku všech druhů střešních plášťů, vykrývání úžlabí a oblých tvarů a realizaci klempířských, tesařských a montážních prací.

Naše firma je na českém trhu již od roku 1990, kdy byla založena Zdeňkem Štýbnarem, členek Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR, toho času již 4. pokračovatelem v pokrývačské tradici rodu Štýbnarů.

Zabýváme se kompletní realizací a veškerými opravami šikmých i rovných střech, přičemž se zaměřujeme i na prodej a dodávku střešních krytin, doplňků, střešních oken a klempířských výrobků za výhodné ceny včetně dopravy. Při realizaci naší práce je samozřejmostí i zajištění úklidu v prostorách prováděných prací s následným odvozem suti a zbývajícího materiálu.

Známkou kvality naší firmy jsou nejenom mladí lidé (synové pana Štýbnara - pokračovatelé tradice), kteří jsou schopni se na současném trhu bezpečně zorientovat a preferovat moderní postupy s přihlédnutím k aktuálním i individuálním přáním zákazníka, ale i certifikáty o odborném proškolení od výrobců krytin i střešních oken, především pak řádné členství v Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR.

Zároveň si Vás dovolujeme upozornit, že jsme pojištěni z odpovědnosti za škodu - tj. škodám a veškerým možným rizikům způsobeným při výkonu naší práce.

Díky mnohaletým zkušenostem a přetrvávajícímu následnému vzdělávání, proškolování a zdokonalování v oboru si Vás dovolujeme upozornit, že svou práci provádíme správně, v souladu s nejaktuálnějšími technologickými postupy a normami.

KOMINICTVÍ JAROSLAV KŘIVÁNEK - ID 97209698 - Garantovaný záznam
Šatov 368, Šatov, 671 22

Provádíme kominické práce (čištění komínů a spotřebičů, ...), výpočet kouřové cesty a dimenze komínů, měření účinnosti spalovacího zdroje a odcházejících látek dle zákona č. 86/2002 sb., měření tahu komínů, poradenství, montáž fasádních komínů, montáž kouřovodů, stavba komínů SCHIEDEL, revize, kolaudace, posuzování komínů za použití komínové kamery, měření těsnosti plynu, vložkování komínů, montáž komínových lávek a střešních výstupů.

UNIQNABYTEK.CZ - ID 94651965 - Garantovaný záznam
Postoupky 220, Kroměříž, 767 01

NÁŠ CÍL

Dbáme na to, aby nábytek od nás vždy vyjádřil Vaše touhy a sny a převedl je do reality.
Protože jedině místo kde se cítíte krásně a spokojeně, můžete nazvat opravdovým domovem....

A ten Vám chceme pomoci vytvořit...

KOVO JAROŠ - ID 93447784 - Garantovaný záznam
Pod Vinohrady 76, Omice, 66441

Vyrábíme kovové prvky pro interiér i exteriér.

Vyrábíme ploty a plotové dílce, brány, zábradlí, schodiště v interiéru i exteriéru.

Specializujeme se na výrobu malých a středních ocelových konstrukcí a výrobků.

Samozřejmě vyrábíme i drobné kovové doplňky jako jsou rozvaděče a skříně, stříšky, schránky nebo boxy na míru.

Robert Jaroš, zámečník

KUBEČEK MARTIN - MOPE - ID 95426619 - Garantovaný záznam
Kobylnice č. 45, Semčice, 294 46

Firma MOPE s.r.o. nabízí také služby v oblasti bezpečnosti a hygieny práce.

  • služby bezpečnostního technika – prevence rizik
  • školení řidičů vysokozdvižných vozíků a referentských vozidel
  • vstupní školení zaměstnanců
  • zpracování dokumentace a provozních předpisů (včetně bezp. značení, tabulek, pravidel a posudků, organizační směrnice, pracovní instrukce)
  • pracovní úrazy – hlášení, šetření a vyřizování
  • zpracování provozních řádů pro případ havárií
STAVBY JANEČEK s.r.o. - ID 91415988 - Garantovaný záznam
Javornice č. 285, Javornice, 517 11

Začínali jsme v roce 2010 ve složení třech lidí, mě a dvou mých kamarádů. Dnes se naše firma skládá ze šesti lidí. Jsme schopni zajistit i větší zakázky, jako například stavbu rodinných domů na klíč.

Veškerou činnost provádíme zodpovědně s dodržením určené doby a s potřebnou zárukou na naši odvedenou práci.

Potom nás velice potěší, když se k nám zákazník vrátí s dalšími požadavky nebo nás doporučí svým známým.

Na Vaše přání zrealizujeme kompletní výstavbu rodinného domu včetně projektové dokumentace.

BORCINIO s.r.o. - ID 93020187 - Garantovaný záznam
Perlová 60/14, Plzeň, 301 00

Sdružení družstevníků. Společenství s neuzavřeným počtem osob založené za účelem podnikání.

Personální agentura. Vyhledávání zaměstnanců pro zaměstnavatele a vyhledávání zaměstnání pro fyzickou osobu.

KOVANÝ SVĚT s.r.o. - ID 90296429 - Garantovaný záznam
Mlýnec č. 1, Poleň, Klatovy, 339 01

Naše srdce tepou pro kovařinu. Žijeme Pošumavím a kovem, který zpracováváme s maximální úctou k přírodě a zákazníkům. Kvalita odvedené práce a spokojené tváře našich zákazníků v nás probouzí zápal a chuť nepolevit, stejně tak jako kovářské výhně probouzí k životu produkty, které pro vás vyrábíme s úctou k dlouho budované dobré pověsti. Náš um a námi kovaný materiál jsou tím, co v našich rukách podněcuje řemeslnou jistotu. 

Kov a vše kované je naším denním chlebem, nejčastěji v podobě zakázkové výroby dle individuálních potřeb zákazníků. S kovem rozmlouváme, respektujeme jej a rozumíme mu. Tytéž cíle byly již před dávnou dobou pevně ukuty do našich houževnatých srdcí, aby mohly být navždy svázány s našimi produkty a kovanými, i svět kovu objevujícími zákazníky.

ČESKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ, MO Český Šternberk - ID 96940593 - Garantovaný záznam
Český Šternberk č. 27, Český Šternberk, 257 26

Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Český Šternberk

SLUŽBY MĚSTA HORNÍ BENEŠOV s.r.o. - ID 93742671 - Garantovaný záznam
Masarykova 348, Horní Benešov, 793 12

Společnost Služby města Horní Benešov s.r.o. byla založena v měsíci prosinci roku 1999. Již od svého vzniku se zabývá činnostmi, které jsou spojeny s komunálními službami, za účelem poskytování služeb pro veřejnost s cílem vykonávat tyto služby efektivně a kvalitně dle představ a potřeb města a ostatních zákazníků. Zakladatelem a jediným společníkem společnosti je právnická osoba - Město Horní Benešov.

K hlavním činnostem patří zejména správa kanalizace a čističky odpadních vod; letní a zimní údržba místních komunikací, zeleně; údržba bytového a nebytového fondu v majetku města; služby v dopravě.

Rybářství IVA - ID 91433982 - Garantovaný záznam
U Remízku 1224/32, Hořovice, 268 01

Prodej potřeb pro lov a rybaření, široká nabídka a kvalitní sortiment.

Nabízíme návnady, nástrahy, pruty, navijáky, křesla, třpytky, batohy, háčky, olůvka, vaky a veškeré rybářské příslušenství.

BAZARSTOP - ID 90065207 - Garantovaný záznam
Husitská 219/55, Praha, Žižkov, 13000

Společnost se specializuje na prodej bazarových produktů, jako jsou lednice, pračky, myčky, domácí spotřebiče, elektroniky, hraček a jiné, kdy se většinou jedná o zboží z výstav, předváděcích akcí a podobně, které můžou i nemusí mít kosmetické vady.

ELBOS ELEKTRO, s.r.o. - ID 98886477 - Garantovaný záznam
Komenského 883, Slavičín, 763 21

Provádíme elektromontáže, elektroinstalace, revize, projekty, hromosvody, uzemnění a slaboproudé instalace. Dále nabízíme technologie čerpacích stanic, rekonstrukce panelových domů, kontinuální měření hladin, jiskrově bezpečné aplikace či dávkovací stanice.

EMKA PLUS s.r.o. - ID 92866021 - Garantovaný záznam
Smetanova 1003, Skuteč, 539 73

Velkoobchod pro pekaře a cukráře s dlouholetou tradicí. Nabízíme široký sortiment přes 300 druhů výrobků převážně: droždí, margaríny, čokolády, suché plody, mléčné výrobky, ovocné náplně. Jsme distributor Ukrajinského droždí Efekt a Extra. Zboží rozvážíme vlastní dopravou do druhého dne po celé ČR.

Hraničářská 2550/10, Chomutov, 43003

Firma Rigel je tu 30 let s Vámi. Je tedy dlouholetým zpracovatelem sklolaminátů a plastů s charakterem malosériové a kusové výroby. Základním sortimentem naší produkce jsou limnigrafické latě. Dalším naším sortimentem jsou pietní desky.

Pobočka Pietní desky:

  • Jan Malecha – RIGEL - Hraničářská 2550/10, 430 03 Chomutov
Novotný-Wojnar, s.r.o. - ID 90400113 - Garantovaný záznam
Táborská 197/97, Brno, Židenice, 61500

Naše firma působí na trhu od roku 2016. Při realizaci zakázek vycházíme z více než 30-ti leté praxe našeho vedení i pracovního kolektivu, získané v České republice i zahraničí. Kvalita a preciznost odvedené práce jsou u nás samozřejmostí a předpokladem pro spokojeného klienta.

Našim klientům nabízíme širokou nabídku služeb zahrnující servisní práce u zákazníka i kompletní spektrum oprav v naší provozovně. Při provádění oprav respektujeme požadavky klienta a nabízíme individuální řešení.

Opravené stroje nabízíme i výměnným způsobem pro minimální zdržení výroby a ušetření nákladů klienta.

Pro realizaci projektů veškerých oprav zajišťujeme komplexní dodávku katalogových i zakázkových dílů.

Věříme že vás naše nabídka zaujme a těšíme se na budoucí spolupráci.

Truhlářství Lhoták–Smolík - ID 96930392 - Garantovaný záznam
Lidická tř. 1126/230, České Budějovice 7, 37007

Truhlářská firma s tradicí od roku 1990

Vybavíme Vaši kancelář, pracovnu, byt či dům, kvalitním nábytkem na míru.

Zabýváme se výrobou kuchyní, vestavných skříní a veškerého interiérového nábytku z lamina i masivního dřeva, dále vyrábíme rustikální a antik nábytek.

Při výrobě dbáme na detail, propracovanost, funkčnost a přání zákazníka.

ŘEZNICTVÍ U KYDLINKY - ID 96245434 - Garantovaný záznam
Kydlinovská 760/82, Hradec Králové, 500 02

Historie firmy MASOEKO s.r.o začíná rokem 1996. Rodinný charakter podniku zaručuje individuální a jedinečný přístup k našim zákazníkům. Koncové odběratele obslouží vlastní prodejna masa a uzenin v Letohradě a přímý rozvoz je zajištěn vlastními pojízdnými prodejnami.

Společnost MASOEKO zásobuje především síť obchodů, firem. restaurací a státní instituce. 

 

Centrála MASOEKO s.r.o. - Kunčice č. 243, 561 51 Letohrad

Prodejna Řeznictví u Bohunky - tř. Karla IV., 500 02 Hradec Králové

Top Hostel s.r.o. - ID 92993987 - Garantovaný záznam
Paříkova 910/9, Praha, 190 00

Naše ubytování je dostupné pro každého, včetně kompletní nabídky služeb na každé naší ubytovně nebo hotelu.

Naše ubytovny v Praze jsou otevřeny celoročně a jsou vhodné pro jednotlivce, rodiny, studenty, turisty i zaměstnance firem, pro krátkodobé nebo dlouhodobé ubytování.

Hotely a ubytovny jsou umístěny v blízkosti MHD, dobře a rychle dostupné centru Prahy.

Uvítáme i spolupráci s cestovními kancelářemi, státními organizacemi, personálními agenturami či firmami.

OK TAXI TŘEBÍČ - ID 97299289 - Garantovaný záznam
Karlovo nám. 7/1, Třebíč, 674 01

Provoz taxislužby, jezdíme i po celé ČR. Možnost přepravy osob novým vozem - Škoda Octavia IV.

Naším cílem je poskytovat zákazníkům kvalitní služby a garantovat férovou cenu i celkovou spokojenost.

Možnost platby kartou ve voze a také možnost převozu zvířat.

FROGURT s.r.o. - ID 95204160 - Garantovaný záznam
Plzeňská 233/8, Praha, 150 00

WHITE COMPANY by FROGURT 1972

Představujeme Vám společnost FROGURT s.r.o., průkopníka Frozen Yogurtu v ČR, která provozuje pod značkou WHITE COMPANY by FROGURT 1972, samoobslužné prodejny s Frozen Yogurtem - FROGURT.

Těšit se u nás můžete nejen ze skvělých příchutí Frozen Yogurtu, nepřeberného množství posypů a polev, ale i z vrcholného designu kterým jsou provozovny FROGURT typické.

Frozen Yogurt představuje zdravé a trendy mlsání a je alternativou ke zmrzlině a jiným jí podobným výrobkům. Frozen Yogurt u nás připravujeme výhradně ze skutečného jogurtu a českého mléka.

Frozen Yogurt spatřil světlo světa v USA z kraje 70. let minulého století. Od roku 1972, se pod názvem FROGURT šíří po celých Spojených státech amerických. Jako WHITE COMPANY by FROGURT 1972 klademe důraz na mléčný původ výrobku, čerstvost a kvalitu tak, jako tomu bylo u prvního Frozen Yogurtu – FROGURT v USA, jehož tradici a značku jsme tímto převzali.

Prodejna: METROPOLE ZLIČÍN: Řevnická 1, 155 21 Praha

BAGOSTAV družstvo - ID 96524173 - Garantovaný záznam
Reimerova 14, Mratín, 250 63

Jsme specializovaná stavební firma se zaměřením na výrobu a montáž betonářské oceli. Na stavebním trhu v ČR působíme od roku 2005.

Jdeme cestou specializace, abychom mohli klientům poskytovat vysoce odborné služby podpořené zkušenostmi v oboru.

Od doby našeho založení se pomalu ale jistě rozvíjíme a vzhledem ke stále rostoucí poptávce postupně rozšiřujeme montážní i výrobní kapacity.

Za sebou máme stovky různě složitých projektů a tisíce tun dodané a namontované betonářské oceli.

Spolupodíleli jsme se na výstavbě bytových domů, administrativních budov, obchodních center či průmyslových výrobních budov, stejně tak dopravních staveb jako jsou mosty a tunely.

Díky letitým zkušenostem a řadě spokojených zákazníků se můžeme dívat s jistotou do budoucnosti a stát se i vaším důvěryhodným partnerem.

Naše moto zní: RESPEKT – MOTIVACE – DŮVĚRA. Na těchto základních kamenech stavíme naši vnitrofiremní politiku.

RESPEKT a MOTIVACE jdou za našimi řemeslníky… DŮVĚRA zákazníků je zase to, čeho si nejvíce ceníme.

Našim klientům garantujeme nejlepší ceny na trhu, vysokou flexibilitu a spolehlivost.

Všem, kdo nás znáte a spolupracujete s námi, děkujeme za důvěru a přízeň. A těšíme se i na vás – nové zákazníky. Uděláme vše pro vaši spokojenost a úspěšně dokončené dílo.

ŘEZNICTVÍ U RUDOLFA - ID 99814627 - Garantovaný záznam
náměstí Míru 2149, Litvínov 1, 436 01

SK Neumana Litvínov, U Hodin prodejna

Velkoobchodní část nabízí maso od významných českých chovatelů a také ze zemí Evropské unie. Dodáváme kvalitní masné výrobky z vlastní výroby mezi kterými najdete širokou nabídku výrobků bezlepkových. Věnujeme maximální péči potřebám obchodních partnerů a zkvalitňovaní servisu nejen pro své současné ale i nové zákazníky. Rozvozy v rámci České republiky zajišťujeme v chladírenských vozech v souladu s nejpřísnějšími hygienickými podmínkami.

Ústředí: RS MASO CZ, s.r.o. - Kozomín č. 500

 

SANSIB - ID 98756018 - Garantovaný záznam
náměstí Svobody 3, Frýdek-Místek, 738 01

Catering

Máte v plánu uspořádat nějakou velkou akci, na kterou vám z hlediska jídla nebude stačit vaše lednička? Pak neváhejte využít našich cateringových služeb. Nabízíme kompletní občerstvení včetně stanu a grilu. S námi vaši hosté hladovět nebudou.

Uzeniny

Zakousněte se do našich prvotřídních uzenin, které se doslova rozplynou na jazyku i těm nejnáročnějším zákazníkům. Vybrat si můžete z pestrého seznamu výrobků. Kvalita a čerstvost je samozřejmostí.

Masné výrobky

Dostali jste chuť na pořádný flák masa? Pak zabrouzdejte do naší nabídky masných výrobků, ve které najdete ty nejrůznější druhy masa od drůbežího, přes vepřové, až po rybí. Tímto ale výčet samozřejmě nekončí, z našeho seznamu si vybere opravdu každý.

Dezinfekce-ozon s.r.o. - ID 92217691 - Garantovaný záznam
Klicperova 496/7, Liberec, 460 01

Náš tým DEZINFEKCE-OZON s.r.o. jsou odborníci, kteří pro vás na míru zajistí extrémně účinný dezinfekční program s využitím nejefektivnější moderní technologie, která je navíc šetrná k životnímu prostředí.

Garantujeme vám správný poměr ceny a kvality, která bude vyhovovat vám i potřebám vašich klientů.

Jako jediní na trhu kombinujeme dezinfekci ozonem společně s UV paprsky, což zvyšuje maximální možnou účinnost.

ZAHRADNICTVÍ REA - ID 92897307 - Garantovaný záznam
Kopečky 663, Vranovice, 691 25

Naše firma byla založenav roce 1993. Původně jsme pěstovali jen zeleninu. Na přání zákazníků jsme postupně začali pěstovat letničky - balkónové květiny. 

Zahradní styl se postupem času mění, ale stromy a keře v zahradách zůstávají. Obliba okrasných dřevin v posledních letech značně vzrostla. Když vyrostou, potřebují už jen velmi málo péče.

Doufáme, že si z naší nabídky vyberete.

ROGERIE KAŠKA s.r.o. - ID 98629886 - Garantovaný záznam
Ekologická 275, Rychnov nad Kněžnou, 516 01

Naším hlavním cílem je uspokojovat převším rychnovské zákazníky širokou nabídkou zboží každodenní potřeby především v oblasti klasické drogerie.

V průběhu let jsme stali vyhledávaným prodejcem barev, laků, sprejů, ředidel a ostatních technických kapalin, a především interiérových barev a s tím souvisejícího malířského sortimentu, jako jsou štětce a válečky.

KORČÁK ZEMNÍ PRÁCE - ID 98444261 - Garantovaný záznam
Teplická 514, Odolena Voda, 250 70

Naše služby:

  • Zajišťujeme dodání potřebného materiálu či odvoz a likvidaci přebytečného
  • Prodej a dovoz zeminy, betonu, štěrků, písků a dalších sypkých hmot
  • Rozhrnování, přemisťování a nakládání zeminy a materiálů
  • Terénní úpravy zahrad, sejmutí a rozprostření ornice, skrývka, HTÚ
  • Úpravy terénu a bagrování v šířkách 30, 40, 50, 60, a 120 cm do hloubky cca 4m
  • Výkopy základů – výkop a následná realizace
  • Výkopové práce různého rozsahu od základů pro ploty, přes výkopy bazénů, zahradních jezírek, hloubení jam pro stromy kanalizačních, vodovodních a plynových přípojek, výkop jímek, drenáží a svodů
  • Hutnění
  • Rekultivace
  • Zpevňování podloží
  • Bourací práce
  • Ukládka zeminy
  • Velkoobjemové přesuny zeminy
GlobeScope, s.r.o. - ID 89703115 - Garantovaný záznam
Slavojova 579/9, Praha-Nusle, 128 00

Jsme registrovaný importér / distributor zdravotnických prostředků a diagnostických zdravotnických prostředků in vitro na Státním ústavu pro kontrolu léčiv.

POBOČKY:

  • GRANT HELP, s.r.o. - Václavské náměstí 828/23, 110 00 Praha-Nové Město
  • GRANT HELP, s.r.o. - Holandská 878/2, 639 00 Brno-Štýřice

1 2 3 4 5


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »