1 2 3 4 5


Firmy v kategorii Strojírenství (1122)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
DUCHCOVSKÁ SVAŘOVNA, a.s. - ID 96899117 - Garantovaný záznam
Želénská 485/2, Duchcov, 419 01

DUCHCOVSKÁ SVAŘOVNA, A.S.

člen českého stavebního holdingu Enteria, a.s.

Naši společnost založili dva akcionáři: Chládek & Tintěra a.s. Litoměřice a Chládek a Tintěra Pardubice a.s. vkladem každý 50 %. Svoji činnost společnost zahájila 1.3.2005. 

Cílem obou společností bylo pokračovat ve stykovém odtavovacím svařování ve stabilní svařovně v Duchcově, které zde probíhalo od začátku sedmdesátých let minulého století ať už v podání Traťové distance Most, tak poté Traťové strojní stanice Ústí nad Labem. 

Na činnosti společnosti se podílí 35 zaměstnanců.

CO UMÍME:

  • odtavovací stykové svařování kolejnic všech tvarů
  • ekologickou službu v oblasti regenerace kolejnic
  • zajištění komplexních přeprav kolejnic pronájem železničních plošinových vozů
  • řešení problematiky ECM
  • výměny kolejnic na stavbách
  • veškeré práce na železničním svršku
  • výrobu a montáž ocelových konstrukcí
STŘECHY BOBEK - ID 94705063 - Garantovaný záznam
S. K. Neumanna 1575, Horní Litvínov, Litvínov, 436 01

Našim zákazníkům nabízíme tyto služby:

  • pokrývačské práce
  • klempířské práce
  • tesařské práce
  • drobné stavební práce
  • čištění okapových svodů

 

CSE spol. s.r.o. - ID 93215746 - Garantovaný záznam
Hornova 842, Horní Slavkov, 357 31

Společnost CSE spol. s r. o. byla založena v roce 1993 a od svého vzniku se zabývala vývojem a výrobou zařízení pro výrobu betonu. Od počátku vsadila na využití nových progresivních technologií při návrhu a výrobě vlastních zařízení. V současnosti firma dodává komplexní technologie k výrobě betonu a minerálních směsí.

S patentovanou technologií navažování kameniva naše betonárny dosahují až o 40% většího výkonu, než ostatní betonárny se stejnou míchačkou. S míchačkou o objemu 1 m³ dosahujeme reálného výkonu 65 m³ betonu/hod, s 2 m³ míchačkou dosahujeme reálného výkonu 111 m³/hod. Tento patent využíváme také u technologie s kontinuální výrobou KSC a minerálních směsí o výkonu 250 m³/hod.

K betonárnám nabízíme stále více oblíbený automaticky plněný zásobník kameniva, který postupně nahrazuje zásobníky plněné nakladačem. Splňuje ty nejpřísnější požadavky na skladování materiálu a je zárukou kvalitních vstupních materiálů po celý rok. Výrazně snižuje stavební a provozní náklady, zaujímá velmi malou plochu.

THERMO-KOV, spol. s r.o. - ID 94338444 - Garantovaný záznam
Farní 335, Kdyně, 345 06

Naše společnost se specializuje na výrobu vzduchotechniky, klimatizace, závěsů, potrubí a Q systémů. Zhotovujeme díly jak rovné, tak přesně tvarované s potřebným příslušenstvím. Také se zabýváme pronájmem mobilních kotelen.

PGT s.r.o. - ID 96688413 - Garantovaný záznam
Doudlevecká 214/10, Plzeň, 301 00

Jsme odborníci na německý a rakouský strojírenský pracovní trh. Našimi klienty jsou přední průmyslové podniky, velké a střední montážní firmy a technologické společnosti, pro které zajišťujeme specializované pracovníky.

Zaměřujeme se na profese CNC frézař, soustružník, svářeč WIG/MIG/MAG, instalatér, truhlář, potrubář.

FORELV s.r.o. - ID 97372226 - Garantovaný záznam
Českobratrská 4279, Prostějov, 796 01

FOR ELV s.r.o. je tradičním českým výrobcem stožárů. Zabýváme se vývojem, projektovaním, výrobou a prodejem stožárů veřejného osvětlení, zpracováním nerezových materiálů, ohraňováním plechů, svařováním Fe-Cr, Cu, Al, dělením plechů laserem.

Novinkou v nabídce našich služeb je řezání profilů laserem (trubek, jeklů, profily I, profily U).

 

Novotný-Wojnar, s.r.o. - ID 90400113 - Garantovaný záznam
Táborská 197/97, Brno, Židenice, 61500

Naše firma působí na trhu od roku 2016. Při realizaci zakázek vycházíme z více než 30-ti leté praxe našeho vedení i pracovního kolektivu, získané v České republice i zahraničí. Kvalita a preciznost odvedené práce jsou u nás samozřejmostí a předpokladem pro spokojeného klienta.

Našim klientům nabízíme širokou nabídku služeb zahrnující servisní práce u zákazníka i kompletní spektrum oprav v naší provozovně. Při provádění oprav respektujeme požadavky klienta a nabízíme individuální řešení.

Opravené stroje nabízíme i výměnným způsobem pro minimální zdržení výroby a ušetření nákladů klienta.

Pro realizaci projektů veškerých oprav zajišťujeme komplexní dodávku katalogových i zakázkových dílů.

Věříme že vás naše nabídka zaujme a těšíme se na budoucí spolupráci.

SIMONT spol. s r.o. - ID 93954174 - Garantovaný záznam
Ústecká 223, Chlumec, 403 39

Zajišťujeme projektování, realizace, dodávky, výrobu, montáž ocelových hal Astron a atypických ocelových hal pro průmysl, skladování, logistiku, sport a kulturu, dodávky a montáže střešních a obvodových plášťů, projektování, výrobu a montáž ocelových fasád SIMFAST. Montujeme střešní nástavby Lindab.

 

Bohuslav Smrček - Stafas - ID 97847961 - Garantovaný záznam
Pískov 34, Troubelice, 78383

Společnost podnikatelů STAFAS byla založena a funguje od roku 1997. Zabýváme se a provádíme výkopové zemní práce otočnými japonskými bagry o hmotnosti od 2,5-16 tun. Naše služby zahrnují tyto činnosti: bourací práce, výkopy základů, kanalizací, ing. sítí, bazénů, rybníků, jezírek, příkopů. Dále provádíme terénní úpravy, vrtání děr na sloupky, čištění odpadních jímek a nádrží, zhotovení zpevněných ploch komunikací a chodníků, včetně navážení betonových dlažeb paletizačními vidlemi.

Disponujeme nákladními automobily o tonáži od 7 - 26 tun. Autodopravu máme jak kontejnerovou, tak sklápěcí. Jsme schopni zajistit převoz sypkých hmot, zeminy i stavebních palet s materiálem.

Půjčujeme vibrační desky 500kg a 120kg, vibrační pěchy 75kg, ježkovitý válec 1500kg. Vlastníme strojní vrtací zařízení průměru 300, 225 a 150mm.

Ladislav Komárek - svářečství a zámečnictví - ID 90374063 - Garantovaný záznam
Plzeňská tř. 519, Kralovice, 33141

Provádím svářečské a zámečnické práce. Svařování materiálu - železo, hliník, nerez. Výroba a montáž - nerezové zábradlí, vrata + branky, zakázková výroba dle vašeho požadavku. Zajistím povrchovou úpravu materiálu - prášková barva, žárové zinkování. Poskytnu dělení materiálu pásovou pilou.

Miroslav Koudelný - ID 99179826 - Garantovaný záznam
Cholina 4, Cholina, 78322

Provádíme zemní práce autograderem v rámci Olomouckého a Moravskoslezského kraje. 

JCA STAVEBNÍ s.r.o. - ID 98068835 - Garantovaný záznam
V zahradách 110, Mariánské Radčice, 435 32

Česká firma JCA byla založena v roce 1993 a jako společnost s ručením omezeným, registrována dne 07.04.1994.

Díky materiálně-technickému zázemí a dlouholetým zkušenostem našich zaměstnanců jsme schopni rychle a pružně řešit jakékoliv potřeby našich obchodních partnerů v celém spektru poskytovaných služeb.

Za dobu svého působení jsme již prováděli služby v oblasti BOZP a PO pro řadu významných firem na území celé České republiky. V současné době naše společnost zajišťuje služby v oblasti BOZP a PO pro více než 100 firem po celé České Republice. Reference společnosti jsou dostupné na stránkách www.jca-bezpecnost.cz.

Pro účinné řízení firmy a poskytování služeb disponujeme potřebnými softwarovými nástroji a programovým vybavením, na zakázku jsme schopni zajistit i zprostředkování dalších činností či produktů.

Tradice, kvalita služeb a snaha maximálně uspokojit zákazníka. Takto lze zhodnotit činnost společnosti, která v roce 2018 oslavila své pětadvacáté výročí od založení. Za tuto dobu se dostala společnost do povědomí mnoha významných firem, známých na celém území České republiky.

Rozsah našich služeb v oblasti předmětu podnikání je omezen pouze požadavky obchodních partnerů, jelikož společnost je schopna kreativně přizpůsobit poskytované služby dle specifických nároků toho kterého zákazníka.

Naše společnost je pravidelně certifikována na systém managementu kvality splňující požadavky ČSN EN ISO 9001 v oboru bezpečnostně technické služby v oblasti bezpečnosti práce a technicko – organizační činnost v oblasti požární ochrany.

POBOČKA:

  • JCA-BEZPEČNOST PRÁCE A POŽÁRNÍ OCHRANA - V zahradách 110, 435 32 Mariánské Radčice
J.S.INSTAL vodo topo plyn - ID 97657426 - Garantovaný záznam
Mlýnská 193, Žlutice, 36452

JS INSTAL - Topení - voda - plyn

Česká firma Josef Sedláček J.S. INSTAL se zaměřuje na 3 související oblasti – voda, topení, plyn. V tomto oboru působí již více než 15 let, konkrétně od roku 2000. Společnost J.S. INSTAL je pokračovatelem firmy Věroslav Šiman Plynoservis Žlutice. Dlouhodobě zaměstnáváme zkušené odborníky – topenáře, vodoinstalatéry i plynaře, kteří jsou zároveň servisními mechaniky. Firma sídlí v obci Žlutice u Karlových Varů a působí v širokém okolí, především v Karlovarském kraji.

Voda, topení, plyn – Karlovarský kraj a okolí

Služby v oblasti vodo – topo – plyn tedy nabízíme hlavně v Karlovarském kraji. Ve Žluticích u Karlových Varů máme veškeré zázemí. Kancelář, skladové prostory, dílnu i prodejnu. Prodáváme zde kvalitní rozvody a další zboží, které sami běžně používáme při instalacích. Doporučujeme odolné materiály (měď, ocel, pevný plast, pozinkované rozvody apod.). Podívejte se tedy na přehled našich služeb:

  • vodoinstalace – kompletní rozvody vody v různých objektech, domovní vodárny, výměna vodoměrů, kanalizační a odpadní rozvody, další instalatérské práce i následný servis a pravidelná údržba
  • plynařské práce – výměna potrubí, plynové rozvody, rekonstrukce kotelen, montáže nových kotlů a další plynařské práce
  • topenářské práce – nové rozvody topení, rekonstrukce stávajícího topení, podlahové vytápění, montáž otopných těles a další topenářské práce

Poradíme vám, navrhneme optimální řešení, namontujeme nové rozvody, vše zabezpečíme, zkontrolujeme a po dohodě k vám budeme jezdit na pravidelný servis a údržbu. Ať už se jedná o vodu, topení či plyn, můžete se spolehnout na naši odbornost. Naši lidé mají mnohaletou praxi, jsou zruční a spolehliví.

INSTAX CREW s.r.o. - ID 96870084 - Garantovaný záznam
Rybná 716/24, Praha, 11000

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Jsme dlaždiči, obkladači, instalatéři, topenáři, zedníci.  

Provádíme interiérové přestavby, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce panelových domů a stavby základových desek.

EVEKTOR-AEROTECHNIK a.s. - ID 98860718 - Garantovaný záznam
Letecká 1384, Kunovice, 68604

Evektor je mezinárodní společnost a patří mezi přední vývojové a výrobní společnosti působící v leteckém průmyslu v České republice. Kromě letectví má Evektor rozsáhlé vývojové aktivity v automobilovém a strojírenském průmyslu. Společnost byla založena v roce 1991 a již od roku 1992 působí v oblasti vývoje a konstrukce letadel. Historicky Evektor navazuje na tradice společnosti Aerotechnik CZ, která se stala jeho součástí v roce 1996, a která byla založena v roce 1970 a během své existence vyrobila, mimo jiné, téměř 200 letounů řady L-13 Vivat.

První brněnská strojírna, a.s. - ID 92026568 - Garantovaný záznam
Olomoucká 3419/9, Brno, 61800

První brněnská strojírna, a.s. (PBS Brno) je inženýrsko-dodavatelskou společností, která poskytuje komplexní služby zejména při výstavbě energetických a teplárenských investičních celků. Disponuje vlastní technologií průmyslových kotlů na různá paliva. Navrhuje ekologická řešení v souladu s aktuální legislativou v oblasti spalování obnovitelných zdrojů. Společnost vychází vstříc potřebám tuzemských i zahraničních zákazníků. Rozvíjí dál tradici značky PBS, která se datuje od roku 1814. Při realizaci projektů dlouhodobě spolupracuje s celou řadou renomovaných partnerů. Vnitřní systém řízení kvality je certifikován dle normy ISO 9001.

KABELOVNA Děčín Podmokly, s.r.o. - ID 91289511 - Garantovaný záznam
Ústecká 840/33, Děčín, 40533

VÝROBCE OPTICKÝCH A METALICKÝCH KABELŮ

Svými dlouholetými zkušenostmi se Kabelovna Děčín Podmokly, s.r.o. již tradičně řadí k renomovaným evropským výrobcům kabelů, avšak až mohutnými investicemi z posledních let si firma získala postavení mezi nemnoha evropskými producenty, kteří disponují nejnovějšími technologiemi.

TURBOair s.r.o. - ID 99611496 - Garantovaný záznam
Hradišťská 157, Buchlovice, 68708

Součásti a materiál pro leteckou techniku.

Nerezové výpalky s.r.o. - ID 94566690 - Garantovaný záznam
Lešetínská 366/14, Karviná - Fryštát, 73301

Společnost Nerezové výpalky s.r.o. se specializuje na dělení nerezové oceli.

Zabýváme se kusovou i sériovou výrobou přesných výpalků. Nabízíme širokou produktovou řadu polotovarů z nerezových ocelí. Naší prioritou je perfektní servis, od výroby až po závoz k zákazníkovi a to za nejlepší ceny.

ZAMET, spol. s r.o. - ID 92302590 - Garantovaný záznam
Huslenky 575, Huslenky, 75602

Historie společnosti spadá do devadesátých let, kdy postupně prošla několika organizačními a majetkovými změnami a současnou podobu má od roku 2001. Je ryze soukromou a rodinnou společností, která svou činnost zahájila bez vlastního majetku s 15-ti zaměstnanci. Nyní působí ve třech provozovnách  -  Nový Hrozenkov, Halenkov a Huslenky a zaměstnává cca 300 zaměstnanců. 

Máme také svůj vlastní výrobní program upínací techniky, který nám kromě vlastního prodeje umožňuje flexibilitu a rychlost v oblasti vlastní  technologické  přípravy  výroby,  kdy  si  sami  vyrábíme  přípravky  pro  hladký  průběh  výroby  technologicky  náročných  dílů. Hlavním cílem je neustále upevňovat a rozšiřovat postavení naší společnosti ve střední Evropě, pronikat do nejnáročnějších odvětví strojírenského průmyslu a nadále pokračovat ve strategii naší společnosti, tj. zajišťovat pro naše odběratele dodávky  technologicky nejnáročnější  výroby  dle  jejich  požadavků,  kde  můžeme  v  plné  míře  uplatnit    spojení vysoce špičkové  technologie se zručností a strojírenským umem našich zaměstnanců.

Strategie společnosti je založena na dobré úrovni dlouhodobé spolupráce s několika předními obchodními partnery v tuzemsku i zahraničí. Dlouhodobým  cílem  společnosti  je  vybudovat  silný  a  především  stabilní  podnik,  udržet  a  rozšířit  své  působení  na  tuzemských i zahraničních trzích a především upevňovat svou pozici na mezinárodní úrovni.

Předmětem činnosti je zakázková výroba na základě dodané výkresové dokumentace v těch nejnáročnějších technických a technologických požadavcích evropského i světového trhu. Jsme výrobci  těchto  dílů  pro  společnosti  orientující  se  na  výrobu  stavebních  strojů,  komponentů  pro  výrobu energetických  zařízení, komponentů pro vysokozdvižné manipulační a silniční  mechanismy,  díly  pro  energetický průmysl a zemědělské  stroje, díly pro elektromotory, ropný a plynárenský  těžební průmysl  apod.  Naší devizou je, díky širokému spektru technologického vybavení, zajištění  kompletní dodávky od  jednoduchých dílů až po složité obráběné konstrukční celky, včetně jejich povrchové úpravy a montáže.

Další provozovna se nachází na adrese Halenkov 754, 756 03 Halenkov

Miroslav Zejda - ID 97241887 - Garantovaný záznam
Svařenice 5, Vrutice, 41301

Firma Miroslav Zejda má 15leté zkušenosti v servisu hydraulických a pneumatických strojů, včetně vstřikovacích lisů.

Na zakázku vyrábí hydraulické i pneumatické agregáty, případně i jiné stroje.

MEPAC CZ, s.r.o. - ID 94637525 - Garantovaný záznam
Vsetín 2095, Vsetín, 755 01

Jako Mepac CZ jsme tady pro vás už od roku 1992 a neustále dobýváme jednotlivá odvětví strojírenského průmyslu napříč evropskými zeměmi. Dnes se naše technologie a služby skutečně vyrovnávají i světové špičce a denně si vytváříme nové vztahy s novými klienty. Přesná a kvalitní práce, řešení nejrůznějších problémů a vaše spokojenost je to, co nás upokojuje.

NITRIDACE, spol. s r.o. - ID 93753874 - Garantovaný záznam
Tovární 726/11, Brno, 643 00

Společnost NITRIDACE, spol. s r.o. Provádíme plasmovou nitridaci.

PRECISION ENGINEERING, s.r.o. - ID 96929880 - Garantovaný záznam
Hradecká 143, Dačice , 38001

Společnost Intensa vyvíjí a vyrábí komplexní mechanické a mechatronické montážní celky např. pro: řídící jednotky ECU pro management motorů, ECU pro řízení vodních a olejových čerpadel,  řídící jednotky ECU pro aktivní regulaci podvozeků (Active Body Control), uložení  baterií EV/EHV (Battery Junction Boxes BJBs),  jednotky rozvodu energie EV/EHV (Power Distribution Units – PDUs),  jednoduché a dvojité invertory pro e-mobilitu, E-motory, regulátory a čidla, pohony pro posuvné a skládací střechy automobilů a mnoho dalšího

AD SECURITY s.r.o. - ID 94489260 - Garantovaný záznam
Lužná 591/4, Praha, 160 00

Společnost AD SECURITY s.r.o.  vznikla začátkem roku 1997 osamostatněním bývalého střediska mechanických bezpečnostních a protipožárních systémů firmy Alsig. Svojí specializaci na mechanické bezpečnostní systémy chce dosáhnout lepšího postavení na trhu, aby tak mohla lépe vyhovět všem, i speciálním požadavkům zákazníků. Společnost AD SECURITY s.r.o. je řádným členem Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium alarm, členem Asociace zámkových a klíčových služeb, členem Cechu mechanických zámkových systémů, členem Profesní komory požární ochrany, členem Asociace techniků bezpečnosti práce a požární ochrany a členem Hospodářské komory.  Společnost je držitelem certifikátu řízení jakosti a je prověřena Národním bezpečnostním úřadem.

R.O.S.P s.r.o. - ID 91439121 - Garantovaný záznam
Průmyslová 882, Planá nad Lužnicí, 391 11

V první polovině devadesátých let začal p. Jaroslav Špicl s podnikatelskou činností v oblasti servisu obráběcích strojů. V průběhu let přicházelo navyšování zakázek, počet spolupracovníků, první malá pronajatá dílna na předměstí Tábora. Práce se soustředila na větší projekty a tak přišlo v r. 2003 stěhování do větší haly v areálu VASA v Táboře. V r. 2009 přišlo strategické rozhodnutí o stavbě vlastního areálu, relizace probíhala v tehdy nově vznikající průmyslové zóně v Plané nad Lužnicí. V r. 2010 vznikla, v návaznosti na předchozí činnost, fy. R.O.S.P s.r.o., v nově postavené hale na vlastních pozemcích začala nová historie podnikatelské činnosti. Významné navýšení výrobních i lidských kapacit, vlastní strojní vybavení pro základní obrábění, vlastní lakovna, v r. 2015 dostavba svařovny a zámečnické dílny, v r. 2017 elektromechanické dílny. To vše z vlastních zdrojů, bez čerpání dotací.

R.D.I.DELMAT s.r.o. - ID 94124545 - Garantovaný záznam
Podolí 345, Podolí u Brna, 664 03

Špičkové Technologie

Firma R. D. I. dodává výrobním podnikům špičkové technologie společnosti BLM Group – technologie pro zpracování trubek, profilů, plných tyčových materiálů a plechu. Stroje společností BLM S.p.A, ADIGE S.p.A a ADIGE-SYS S.p.A patří ve svém oboru bezesporu k tomu nejlepšímu na světovém trhu.

Zkušenost

R. D. I. vznikla 1. 1. 1995 jako sdružení fyzických osob; strojírenskými technologiemi BLM Group se zabývala od samého začátku. V roce 1998 byla původní představa o prodeji strojů a technologií postupně doplněna o prodej spotřebního materiálu pro použití na prodávaných technologiích (pilové kotouče a jejich broušení, spotřební materiál pro elektroerozi). Tyto produkty včetně služby broušení pilových kotoučů provádíme samozřejmě i pro zákazníky vybavené jinými stroji.

Kvalitní Servis

Ke všem dodávaným technologiím zajišťujeme kvalitní servis autorizovaný výrobcem.  Servis po celé České republice zajišťují technici vyškolení v závodech výrobce. 

Aktuálně náš tým obchodníků a servisních techniků realizuje prodeje několika desítek strojů ročně.

POBOČKA:

R.D.I. - Strojírenská 2606, Brandýs nad Labem, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 

TRANSPORTNÍ TECHNIKA TŮMA s.r.o. - ID 99462887 - Garantovaný záznam
Ruská 513/62, Ostrava, 703 00

Trasportní Technika Tůma s.r.o.

Jsme certifikovaný partner firmy FESTO, smluvní partner mezinárodní společnosti Ammeraal Beltech a rovněž distributorem zahraničních firem Märtens a Movex. V krátkých termínech dodáme díly pro údržbu, opravy a odstranění  poruch Vašich strojních zařízení. Poskytneme technické konzultace v  sortimentu našich dodávek. Projektujeme a zajišťujeme komplexní  dodávky techniky stlačeného vzduchu a pásových dopravníků.

Dodáme Vám všechno pro pohony a pneumatické rozvody:

  • ozubené, ploché a kulaté řemeny
  • klínové řemeny
  • tažné řemeny
  • valivá ložiska
  • těsnící prvky
  • o-kroužky
  • gufera
  • transportní pásy
  • gumotextilní pásy
  • pneumatické prvky
  • článkové dopravníky
  • řetězy
  • pojezdová kola
  • pružiny
  • segerovky umělohmotná vedení a profily
H a R KOMPLET, s.r.o. - ID 88995534 - Garantovaný záznam
Luční 395 , Bochov, 364 71

Společnost HaR Komplet s.r.o. je rodinná firma založená v roce 1995. Od začátku svého působení se zabýváme produkcí kabelové konfekce a elektromechanických sestav. Především se jedná o výrobu, montáž a kompletaci kabelových propojek, kabelových svazků, menších elektromechanických podskupin, elektronických zařízení, kompletních sestav spínací techniky až po letovací práce včetně testování konečných produktů, balení a zajištění přepravy vyrobeného zboží.

Jsme dynamicky se rozvíjející společnost, která si vybudovala svým úsilím, flexibilitou a především kvalitou status silného a spolehlivého partnera. Díky tomu dnes zásobujeme významné tuzemské a mezinárodní podniky. Vzhledem k neustálému investování do inovativních výrobních technologií a výrobních prostor, jsme schopni našim zákazníkům dodávat vysoce kvalitní a přesto ekonomicky výhodné produkty.

V současné době vyrábíme ve dvou závodech - v Bochově a v Žatci. Naši kvalifikovaní pracovníci se podílejí vysokým pracovním nasazením na výrobě konečných produktů za pomoci moderní a efektivní strojní technologie. Důkazem spokojenosti našich zákazníků je množství zrealizovaných zakázek, dlouholetá spolupráce a široké portfolio odběratelů.



Naše mise
Jednou z priorit naší společnosti je budování dlouhodobých a vzájemně prospěšných vztahů se zákazníky, kterým se vždy snažíme nabídnout optimální řešení dle jejich potřeb. Vyrábíme produkty s vysokou technickou úrovní, což nám umožňuje trvale zvyšovat hodnotu naší společnosti. Jsme odpovědným zaměstnavatelem kladoucím důraz na týmovou spolupráci a osobní rozvoj zaměstnanců. Uvědomujeme si, že spokojení, kvalifikovaní a motivovaní zaměstnanci jsou základem našeho úspěchu.

Naše vize
Stát se mezinárodně vyhledávaným strategickým partnerem pro dodávky kabelové konfekce a elektromechanických sestav. Poskytovat našim zákazníkům komplexní řešení a inovativní produkty s důrazem na kvalitu a šetrnost k životnímu prostředí. Budovat dlouhodobé obchodní vztahy založené na win-win strategii.

Naše hodnoty

  • odpovědnost
  • spolupráce
  • orientace na zákazníka
  • respekt a uznání
  • výkonnost a sebedůvěra
  • H a R KOMPLET, s.r.o. - Lounská 398, Žatec  (Pobočka)

CH.E.S. GROUP s.r.o. - ID 99219444 - Garantovaný záznam
Počerady 61, Louny, 440 01

Společnost se specializuje na dodávky hotových produktů, polotovarů, opravy a servis strojních zařízení.

Na základě svých několikaletých zkušeností a odpovědného přístupu k zákazníkům představuje společnost CH.E.S. Group s.r.o. garanci kvality dodávaných produktů a služeb. Kromě zmiňovaných atributů nejvyšší standard všech činností společnosti zaručuje i certifikace ISO 9001, na základě které společnost splňuje mezinárodní požadavky pro systém řízení kvality.

Společnost CH.E.S. Group s.r.o. je pojištěna proti škodám způsobeným svojí činností u ČSOB Pojišťovny a.s. na celkovou částku 10 mil. Kč.

POBOČKY:

CH.E.S. ENGINEERING s.r.o. - Počerady č. 61, Výškov 
CH.E.S. SERVICE s.r.o. - Sadová 15/3, Chudeřice, Bílina 
CH.E.S. VÝROBA s.r.o. - Počerady č. 61, Výškov

S & K TOOLS spol. s r.o. - ID 96883953 - Garantovaný záznam
Vlastimila Pecha 1267/6, Brno, 627 00

S&K TOOLS je spolehlivým dodavatelem vysoce přesných a náročných dílů vyráběných na zakázku v malých a středně velkých sériích.

Služeb S&K TOOLS využívají výrobci vysokotlakých hydraulických systémů, letecké a dopravní techniky, přesných obráběcích strojů nebo velmi přesných dílů plastikářských forem.

Jsme profesionálové v oblasti 5osého soustružení a frézování. Při broušení a obrábění „za tvrda“ dosahujeme mikronových přesností. Dále nabízíme hluboké vrtání a mnoho variant tepelného zpracování či povrchových úprav dle rozličných požadavků našich zákazníků. Pro výrobu využíváme špičkové stroje značek Mazak a Studer.

Dokážeme bleskově reagovat na potřeby zákazníků a dodat požadovaný díl do 2 až 3 týdnů ve vynikající kvalitě garantované špičkovým vybavením Zeiss měrové laboratoře.

S&K TOOLS působí na evropském trhu již od roku 2002 jako člen skupiny S&K GROUP.

Řídíme se heslem "NA DETAILU ZÁLEŽÍ" a proto se snažíme odvést vždy perfektní práci.

S-TOOLS s.r.o. - ID 90381599 - Garantovaný záznam
Husova 1250/71, Plzeň, 30100

Mimo uvedené aktivity, nabízí S-TOOLS svým klientům i zajištění služeb, jakými jsou např. broušení a renovace nástrojů, povlakování, kalibrace měřidel a v neposlední řadě i poradenská činnost úzce související s optimální volbou vhodného nástroje.

S-TOOLS s.r.o. má ve své nabídce celou řadu výrobků jak z produkce tuzemských výrobců, tak i čím dál více se rozvíjející nabídku výrobků ze zahraničí. Věříme, že naším profesionálním přístupem v zajištění vhodného výběru a včasných dodávek zboží, při zajímavých cenových relacích, může být naše společnost dobrým partnerem i pro Vás.

AURORA ENGINEERING s.r.o. - ID 99875529 - Garantovaný záznam
Čs. armády 371/11 , Praha 6, 160 00

SPOLEČNOST

Aurora Engineering je vysoce zkušený nezávislý kontraktor specializující se na konstrukční vývoj a inženýring, a dale na výrobu prototype. Naše hlavní oblasti působení jsou železniční stroje, průmyslová zařízení a další stroje.

Každý člen našeho týmu má bohaté, prokazatelné a mnohaleté zkušenosti ve vývoji strojů, prototypů a modernizaci stávajích železničních strojů a průmyslových zařízení pro naše klienty.

Jádrem našeho byznysu je implementace nových technologií.

NAŠE PŘEDNOSTI

  • výkonově-orientovaná kultura
  • zkušenosti, hluboké znalosti průmyslu a zkušenosti členů týmu
  • velké portfolio úspěšně dokončených projektů v různých průmyslových oblastech
  • přizpůsobení konstrukce a inženýrského řešení spolu s výrobní expertýzou
  • příznivé ceny
  • absence byrokracie vedoucí k rychlejším výsledkům, příznivějším a nižším cenám
RK METAL, spol. s r.o. - ID 88914056 - Garantovaný záznam
Pražská 3, Louny, 440 01

Společnost byla založena v roce 1990. Jsme společností, která zaměstnává vysoce kvalifikované pracovníky se zkušenostmi v oblasti strojírenství a CNC obrábění. Naší hlavní činností je výroba strojních dílů ze železných, neželezných kovů a plastů na vlastních pětiosých CNC strojích. Vyrábíme pro Vás formy pro odlévání hliníku nebo vstřikování plastů pro různé stroje, komponenty pro lisovací nástroje, jednoúčelové stroje, měřicí a montážní přípravky a mnoho dalších produktů. Dokončíme vyrobené díly a zajistíme jejich následnou expedici na požadované místo určení. Náš tým odborníků je schopen poradit a navrhnout nejefektivnější výrobní postup tak, abyste při realizaci vašeho plánu dosáhli co největších úspor. Realizujeme jakoukoliv zakázku dle Vašich požadavků a plánů. Jednodílné, malé, střední a velké série. Pomocí inženýrského softwaru HSM WORKS také vytváříme výkresy nebo provádíme přidělené zakázky pomocí výkresů, které nám dodáte. V současné době disponujeme několika vysoce výkonnými CNC stroji, např. DMU 60, CTX 410 V6, MASTURN 50-54 a mnoho dalších.

STROJÍRNA TYC s.r.o. - ID 95079692 - Garantovaný záznam
Dlouhá třída 17, Mýto v Čechách, 338 05

STROJÍRNA TYC s.r.o. se v současné době zabývá produkcí a vývojem vlastních portálových multifunkčních center. Jedná se o plně řízená obráběcí centra a brusky na rovinné a tvarové plochy. Jako vedlejší činnost společnost nabízí modernizaci a generální opravy různých strojů.

Dále nabízíme kapacity v oblasti třískového obrábění, měření dílců a strojů, zakázkovou výrobu celků dle dokumentace zákazníka a další služby v oboru strojírenství.

MEVI-CZ s.r.o. - ID 89398458 - Garantovaný záznam
Hlavničkovo nábřeží 5664, Zlín, 760 01

Hledáte profesionálního a spolehlivého partnera pro výrobu vašich komponent nebo montáž vašich modulů? Ať už se zabýváte technicky složitým problémem, nebo jednoduše chcete, aby byla vaše práce provedena správně, pomůžeme vám s výrobou. Pokud je zapotřebí dalšího konkrétního článku v řetězci, například pro vytvoření speciální povrchové úpravy, máme pro tento aspekt ty správné – a spolehlivé – partnery.

Jsme dostatečně velcí pro rozšíření výroby v případě potřeby, ale přesto jsme dostatečně kompaktní, abychom znali osobně všechny naše zákazníky a jejich specifikace.

Naše výhody: krátké linie a schopnost neustále pečlivě sledovat kvalitu počas celého procesu. Udržujeme pokrok a zároveň zajistíme krátké doby obratu, a tedy krátkou dobu uvedení na trh. Mezi naše další výhody patří schopnost rychle zasáhnout v případě změny požadavků v programu.

Ať už máte zájem o prototyp, jednu položku, výrobní sérii nebo montážní práce, Mevi vám může vyrobit to, co potřebujete – všechno na jednom místě!

Strojírenská a výrobní společnost Mevi-CZ je součástí skupiny Mevi Group, která působí v Nizozemsku a dodnes je rodinným podnikem. Společnost Mevi-CZ byla založena v roce 1998 s cílem dodávat jednotlivé díly své mateřské společnosti, ale rychle si založila vlastní základnu partnerů. V současné době společnost pracuje zcela nezávisle, se svým vlastním portfoliem zákazníků. Aktualizace najdete v referencích.

V běhu let se společnost rozvíjela nákupem nových moderních CNC strojů a interní implementací nových procesů, aby pokryla potřeby svých obchodních partnerů.

V současné době společnost zaměstnává téměř 50 kolegů, přičemž několik z nich u nás pracuje od samého začátku. Disponujeme novým týmem odborníků, znalých cizích jazyků a s přístupem zaměřeným na zákazníka.

Společnost v roce 2018 oslavila své dvacáté narozeniny. Tohoto krásného milníku bylo dosaženo zejména proto, že jsme spolehlivým a stálým partnerem a poskytujeme celkovou kvalitu, kterou naši partneři oceňují.

ACTHERM-STROJÍRENSTVÍ, s.r.o. - ID 97281725 - Garantovaný záznam
Dukelská 5779, Chomutov, 43001

Společnost vznikla jako dceřiná společnost ACTHERM servis, a.s. 

Důvodem byl převod strojní výroby do samostatného právního subjektu.

V průběhu roku 2008 se provoz přestěhoval do nově odkoupené haly, která funguje i jako zásobování a technicko-administrativní zázemí.

Brněnská 537, Modřice, 664 42
Specialisté na řezání laserem, ohýbání, svařování
S. K. Neumanna 2476, Rakovník - Rakovník II, 269 01
Získejte spolehlivé přístroje na vstřikování plastů
Rybníky IV 326, Zlín - Prštné, 760 01
Opravíme CNC stroje a vícevřetenové automaty
Zakřany 141, Zakřany, 664 84
Zastoupení německých svářecích zdrojů STAHLWERK
Motošín 216, Hranice - Hranice I-Město, 753 01
Vývoj, konstrukce a dodávky strojních zařízení
Berounská 399, Budišov nad Budišovkou, 747 87
CERNIN - kvalita prověřená provozem
Nádražní 1240, Miroslav, 671 72
Výroba a dodávka potrubních součástí
Podbranská 128, Česká Třebová, 560 02
český výrobce speciálních strojů
Tyršova 161, Křinec, 289 33
Obrábění hliníkových, zinkových, litinových odlitků a měděných profilů
DA Servis CZ s.r.o. - ID 2580 -
Korunovační 103/6, Hlavní město Praha - Bubeneč, 170 00
průmyslové šicí stroje
Na Vyšehradě 1091, Polička - Horní Předměstí, 572 01
stroje na vyfukování plastů
Štefánikova 110/41, Brno - Ponava, 602 00
Strojírenský průmysl ve střední a východní Evropě
Ve Velazu 277, Statenice - Černý Vůl, 252 62
Kompletní řešení pro ultrazvukové svařování plastů
Ericha Roučky 2485/2, Blansko, 678 01
Laserové stroje
Purkyňova 3050/99a, Brno - Královo Pole, 612 00
... using head, heart and hand
AGADOS, spol. s r.o. - ID 2586 -
Průmyslová 2081, Velké Meziříčí, 594 01
Výroba a prodej přívěsů do 3500kg celkové hmotnosti
Cejl 487/18, Brno - Zábrdovice, 602 00
Pořiďte si zásobník na vodu od nás

1 2 3 4 5


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »