1 2 3 4 5


Firmy v kategorii Tisk (482)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
INFORMATORIUM spol. s r.o. - ID 90806206 - Garantovaný záznam
Roztylská 1860/1, Praha, 148 00

Nakladatelství INFORMATORIUM vzniklo začátkem roku 1991 a je zaměřeno převážně na vydávání středoškolských odborných učebnic, naučné literatury a odborné literatury včetně vysoce odborných monografií.

Za dobu své činnosti nakladatelství INFORMATORIUM vydalo již téměř 500 publikací, a to z oblasti archeologie, dřevařství, ekologie, elektrotechniky, chemie, jazykových učebnic, kadeřnictví, kosmetiky, potravinářství, práva, psychologie, rybářství, sklářství, stavebnictví, strojírenství, textilu, zdravotnictví a dalších oborů.

Převážný podíl z této produkce tvoří středoškolské odborné učebnice, které jsou tvořeny v souladu s učebními dokumenty. Většina je opatřena schvalovací doložkou MŠMT ČR.

Autorské a lektorské zázemí nakladatelství INFORMATORIUM je složeno z předních odborníků jednotlivých oborů.

V koedicích se zahraničními nakladateli vydalo nakladatelství INFORMATORIUM také řadu vysoce odborných monografií v angličtině, němčině, švédštině a francouzštině.

V listopadu 2011 byla ustanovena Vědecká redakce nakladatelství, což je známkou splnění všech požadavků kladených na odborné a vědecky zaměřené publikace.

INFRA, s.r.o. - ID 97792344 - Garantovaný záznam
Tyršova 241, Stařeč, 675 22

VZDĚLÁVÁNÍ

Jsme akreditovanou vzdělávací agenturou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Rozhodnutí o akreditaci vzdělávací instituce č.j.: MSMT-18511/2017-1

  • Ve vzdělávání vždy reagujeme na aktuální trendy a na jejich následnou aplikaci do výuky.
  • Máme početný tým zkušených lektorů z celé ČR.
  • Uplatňujeme moderní a efektivní metody a formy práce ve vzdělávání.
  • Nabízíme kurzy a vzdělávací aktivity v mnoha oblastech.
  • Nabízíme kurzy v prezenční i e-learningové formě.

V oblasti školství realizujeme odborné vzdělávání pedagogů všech typů škol (každý rok jsou našimi lektory vzdělávány stovky pedagogických pracovníků).

Pro soukromou firemní sféru nabízíme odborné vzdělávání v oblastech IT, podnikání a obchodu, štíhlé výroby, veřejných zakázek a v mnoha dalších.

Vzděláváme formou:

prezenční

  • v našich učebnách
  • přímo u klientů
  • v učebnách a prostorech našich partnerských organizací

distanční

  • máme vlastní e-learningové kurzy
  • vytvoříme individuální kurzy na zakázku

VYDAVATELSKÁ A NAKLADATELSKÁ ČINNOST

Ve vydavatelské a nakladatelské oblasti se zaměřujeme na metodickou podporu pedagogů a jejich profesní růst.

KAFOMET – Katalog FOrem a METodKAFOMET se stal jednou z nejtradičnější a nejznámější řadou metodických publikací, kterou používají učitelé v celé České republice i v zahraničí. Jedná se o systém výměny zkušeností pedagogů, který jim přináší inspiraci pro jejich práci. Celý projekt vznikl ve spolupráci s Asociací pedagogů základního školství ČR, již v roce 1999 a po celou dobu na něm spolupracují experti s bohatými zkušenostmi v oblasti vzdělávání. Příspěvky jsou vypracovávány stovkami českých pedagogů a redigovány zkušenou redakční radou.

Kromě publikací řady KAFOMET vydáváme další monotematické odborné publikace pro pedagogy.

Naše nabídka obsahuje i knihy a odborné metodické publikace jiných nakladatelství, se kterými spolupracujeme (GradaPublishing, a. s., TeMi CZ, s. r. o., AKCENT spol. s. r. o., Nakladatelství DONA, s. r. o., Agentura Rubico, s. r. o., Jaromír Rajchman, Oskola.cz, Nakladatelství Portál, s.r.o., ARISTA Books, s.r.o., Nakladatelství FORUM s.r.o. a. j.).

Spolupracujeme také s partnerskými organizacemi, pro které připravujeme a vyrábíme metodické a výukové materiály.

Projekty ESF

Vedle vzdělávání a vydavatelské činnosti nabízíme široké spektrum služeb k tvorbě projektů za účelem získání finančních prostředků z grantů EU a jejich administrace.

Příkladem je dlouhodobá spolupráce s Jednotou českých matematiků a fyziků (JČMF)
při přípravě a realizaci schválených grantových projektů JČMF financovaných z ESF.

V rámci grantových projektů ESF jsme byli dodavateli vzdělávání pro jiné subjekty, jako např. NIDV - Národní institut pro další vzdělávání, APPN – Agentura pro neslyšící, Vzdělávací a konferenční centrum Telč a jiné.

Garamond - reklama - DTP - tisk - ID 91961717 - Garantovaný záznam
Podsedky 285, Vsetín, 75501

Přinášíme kompletní tiskový a reklamní servis.

- grafické návrhy
- jednotný firemní styl
- tisk barevných katalogů a prospektů
- vizitky a samolepky
- firemní formuláře
- dopisní papíry
- potisk reklamních předmětů
- potisk textilu
- malonákladový digitální tisk
- reklamní poutače
- polepy výloh obchodů a polep vozidel

CSP PLUS s.r.o. - ID 93354766 - Garantovaný záznam
Rudoleckého 910/6, Znojmo, 669 02

Jsme firma s dlouholetou tradicí, která v posledních letech funguje na trhu právě pod jménem CSP PLUS s.r.o. se sídlem ve Znojmě a zabývá se nejen digitálními grafickými tisky, ale i další spoustou produktů ve světě reklamy, nejen v České republice, ale rozšiřuje své služby na okruh klientů do sousedního Rakouska, či na Slovensko.

Hlavní předností je osobní a individuální přístup k zákazníkům, který si můžeme dovolit právě s ohledem na absolutní spolupráci a soudržnost, která u nás panuje, což ocení zejména zákazník spokojený s lidským přístupem, který je v dnešní době velmi ojedinělý.

PANFLEX, s.r.o. - ID 89587013 - Garantovaný záznam
Ve Velazu 277, Horoměřice, 252 62

Hledáte profesionální služby v oblasti obalového prepressu? Pak jste zde správně. Využijte zkušeností odborníků, přenechte jim řešení svých problémů s potiskem obalů a využijte tak lépe svůj čas. Tradice firmy sahá do roku 1991.

Dnes je PANFLEX v čele mezi inovativními dodavateli obalářského průmyslu, ať už jako kompetentní dodavatel či specializovaný distributor těch nejmodernějších technologií. Hledáte odborníky v oblasti výroby flexotiskových štočků? Hledáte specialisty na obalový prepress, poradce pro standardizovaný flexotisk nebo třeba odborníky na color management? Společnost PANFLEX je inovativním výrobcem flexotiskových forem, poskytovatelem předtiskových služeb a distributorem materiálů a zařízení s mezinárodní působností. Najdete zde ty nejzkušenější odborníky, kteří Vám ochotně pomohou s řešením problémů v oblasti potisku obalů.

Logotex silk s.r.o. - ID 99370778 - Garantovaný záznam
Zábrdovická 827/10, Brno , 61500

Vyrábíme a distribuujeme kravaty a šátky. Na zakázku děláme potisk, výšivky, vetkané logo Vaší firmy. Zakázková výroba je možná od jednoho kusu. Exkluzivně vyrábíme kravatové deštníky a kravatové šály a mnoho dalšího.

KNIHAŘSTVÍ ČÁP s.r.o. - ID 90217079 - Garantovaný záznam
Žateckých 1078/24, Praha, 14000

Nabízíme vazbu diplomových prací, vazbu knih, vazbu časopisů, vazbu novin, vazbu sbírky zákonů, vazbu svatebních knih, vazbu knih faktur, převazbu knih, opravu knih, ruční knihařské práce – vkládání, vlepování, snášení, rozkládání, lepení, kompletace, balení, tisk z paměťového USB, řezání papírů, řezání lepenek na požadované rozměry, slepotisk, podlepování plánů perforace a bigování, nýtování, kašírování, falcování, výroba dárkových krabiček různých rozměrů, zakázková výroba desek, výroba vizitek  atd.

RUDI, a.s. - ID 90398429 - Garantovaný záznam
Komenského 1839, Tábor, 390 02

Zabýváme se službami v oblasti grafiky, tisku a reklamy. Nabízíme grafické návrhy a předtiskovou přípravu, ofsetový a digitální tisk i lepenou reklamu. Dále zajišťujeme podpůrné reklamní prostředky, webdesign a fotopráce.

R & B MĚDÍLEK s.r.o. - ID 90091359 - Garantovaný záznam
B. Němcové 371, Žacléř, 542 01

Česká rodinná firma R&B Mědílek s.r.o. byla založena v Žacléři ve Východních Čechách v roce 1990. Na začátku svého působení byla zaměřena na výrobu cyklopásek tj. omotávek na řidítka kol a přes cyklistiku se dostala i k výrobě sportovních lahví.

Nyní firma patří k předním evropským producentům plastových nápojových lahví s potiskem na zakázku pro různé klienty od sportovních týmů, reklamních agentur, až po velkoodběratele v zahraničí.

V roce 2009 firma R&B uvedla na trh pod značkou ZDRAVÁ LAHEV® unikátní nápojovou lahev, která je vyrobena  ze speciálního medicínského materiálu. Ten je zárukou kvality a absolutní zdravotní nezávadnosti. Díky svým vlastnostem tak přináší mnoho výhod konečným uživatelům.

V roce 2017 přibyl do rodiny ZDRAVÉ LAHVE® další člen - svačinový box ZDRAVÁ SVÁČA.

D.R.J. TISKÁRNA RESL, s.r.o. - ID 96220070 - Garantovaný záznam
Petrovice 66 , Police nad Metují, 549 54

Moderní tiskárna Reslů je v budově bývalého mlýna z roku 1701 ležícího na toku řeky metuje při silnici z Hronova do Police na Metují. Kolo v náhonu léta chybí, přesto to tam spokojeně „klape“

Projekty zpracujeme pro zákazníka na klíčZákladem dokonalého výstupu jsou skvěle připravené podklady. Ať už je nehrajete na FTP server, nebo pošlete mailem, o zakázku se postaráme v řádu pár hodin. Taková pružnost je dnes běžným standardem. Z digitálních podkladů vzniknou tiskové desky a připravéna publikace „letí“ na poslední náhled před tiskem.

POBOČKA:

D.R.J. TISKÁRNA RESL, s.r.o. - Nádražní 195, Police nad Metují

PRESTIMA, spol. s r.o. - ID 95662064 - Garantovaný záznam
5. května 175/7, Liberec, 460 01

My děláme vše pro to, aby zážitek z vašich eventů byl hluboce pozitivní!

Stavebním kamenem úspěchu je originalita zpracování postavena na ověřených organizačních principech. Odhadnout míru citlivosti vašeho hosta si žádá odborníky – někdy se vyplácí šokovat, jindy je vhodné držet se poklidné dramaturgie i osvědčeného scénáře. Bez výjimky lze však očekávat profesionální výkon! 

 

REALEX INTERNATIONAL, spol. s r.o. - ID 96901509 - Garantovaný záznam
Kundratka 2486/17b, Praha, 180 00

Zabýváme se na kompletním vybavením obchodů a podniků.
Nabízíme obalový materiál, hygienické a úklidové potřeby, kancelářské potřeby, pokladní systémy a spotřební materiál.

Eva Patová - ID 11733 -
Slovanská alej 2323/36, Plzeň - Východní Předměstí, 326 00
Tiskárna Rhino
JIMI PRINT s.r.o. - ID 11732 -
Mikulášské náměstí 552/17, Plzeň - Východní Předměstí, 326 00
Jiří Machovský - ID 11731 -
Tři Dvory 274, Tři Dvory, 280 02
Vinland, a.s. - ID 11730 -
Spálená 76/14, Praha 1 - Nové Město, 110 00
Antonín Šrajer - ID 11729 -
Sobotecká 1589, Turnov, 511 01
Corap
Budějovická 734/56, Tábor, 390 02
Puškinovo náměstí 692/17, Praha 6 - Bubeneč, 160 00
Rek -Time ČR, s.r.o. - ID 11736 -
Starostrašnická 1002/58, Praha 10 - Strašnice, 100 00
RST tiskárna, s.r.o. - ID 11737 -
Cukrovarská 33/21, Praha 9 - Čakovice, 196 00
Potála, s.r.o. - ID 11738 -
Lužická 1298/19, Opava - Kylešovice, 747 06
Multiprint, s.r.o. - ID 11739 -
Železničářů 1090, Kladno - Kročehlavy, 272 01
Milba - Papír, s.r.o. - ID 11728 -
Buničitá 397, Vratimov, 739 32
Petr Vojtíšek - ID 11727 -
Čs. armády 601/23, Praha 6 - Bubeneč, 160 00
Big Dog
Puškinovo náměstí 692/17, Praha 6 - Bubeneč, 160 00
Termo tisk, s.r.o. - ID 11714 -
Rychnovská 671, Praha 9 - Letňany, 199 00
Mivo, s.r.o. - ID 11715 -
Mánesova 1515/63, Praha 2 - Vinohrady, 120 00
Mivo tisk
Vít Hrachovský - ID 11716 -
Moravské náměstí 754/13, Brno - Veveří, 602 00
Studio 24hodin
Tisk centrum, s.r.o. - ID 11717 -
Modřická 645/62, Moravany, 664 48
R+M, s.r.o. - ID 11718 -
Čimická 809/53, Praha 8 - Čimice, 181 00
Jaromír Štverák - ID 11719 -
Na Obci, Jaroměř, 551 01
VAM
Radek Kučírek - ID 11720 -
Jihlavská 3603, Havlíčkův Brod, 580 01
Atix
Tomáš Kodíček - ID 11721 -
Starostrašnická 1002/58, Praha 10 - Strašnice, 100 00
Rek Time
PROFF - ID 11722 -
Svatovítské náměstí 120, Pelhřimov, 393 01
Reklama - Propagace -Tisk
Jana Skaláková - ID 11723 -
Dobětická 2333/10, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum, 400 01
Reklama ABC
Tiskárna Mlok, s.r.o. - ID 11724 -
třída Generála Píky 1999/5, Brno - Černá Pole, 613 00
Ing. Karel Zít - ID 11725 -
Sokolská 464/27, Praha 2 - Nové Město, 120 00
Foliotisk
Libor Kment - ID 11740 -
K Hájovně 31, Spojil, 530 02
Jiří Mänzel - ID 11741 -
Staré Křečany 377, Staré Křečany, 407 61
Ovocný trh 572/11, Praha 1 - Staré Město, 110 00
náměstí Bratří Čapků 334, Telč - Telč-Štěpnice, 588 56
Havlíčkova 16, Sedlčany, 264 01
Tisk Ofset, a.s. - ID 11759 -
Spojenců 282, Úpice, 542 32
Petr Voleník - ID 11760 -
Třebízského 2702/12, Plzeň - Jižní Předměstí, 301 00
Area Print
Václav Bělka - ID 11761 -
Boleslavská 199/3, Kosmonosy, 293 06
Jiří Komárek - ID 11762 -
Valdštejnovo náměstí 77, Jičín - Staré Město, 506 01
Jiko
Jiří Šejtka - ID 11763 -
Ohradní 126/57, Praha 4 - Michle, 140 00
Refos
náměstí U lípy svobody 2/10, Praha 10 - Dubeč, 107 00
Petr Řehák - ID 11765 -
Staškova 808, Havlíčkův Brod, 580 01
Color print studio
Údolní 527/27, Brno - Brno-město, 602 00
Jan Kubovský - ID 11767 -
Svépomoc 1077, Sezimovo Ústí, 391 02
JKpromotion
Oryssy, s.r.o. - ID 11768 -
Ant. Škváry 1097, Kladno, 272 01
Bittisk, s.r.o. - ID 11756 -
Boženy Němcové 1605/53, Opava - Předměstí, 746 01
Ivana Kalašová - ID 11755 -
Štefánikova 496/10, Praha 5 - Smíchov, 150 00
Xcopy
Alois Schovanec - ID 11743 -
třída Komenského 604/46, Kyjov, 697 01
Josef Pačes - ID 11744 -
Hrdličkova 2176/4, Praha 4 - Chodov, 148 00
Nakladatelství Leon
František Matěna - ID 11745 -
K Vodojemu 3, Police nad Metují - Velká Ledhuje, 549 54
Catdesign CZ, s.r.o. - ID 11746 -
Sokolovská 573, Uherské Hradiště - Mařatice, 686 01
Pro Design, s.r.o. - ID 11747 -
Hatě, Příbram - Příbram III, 261 01

1 2 3 4 5


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »