1 2


Firmy v kategorii Voda, topení, plyn (66)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
VALBEK, spol. s r.o. - ID 96723453 - Garantovaný záznam
Vaňurova 505/17, Liberec, 460 01

PRACUJEME NA BUDOUCNOSTI

Specializujeme se na pozemní i kolejovou dopravu, vodohospodářství a urbanismus jako takový. Díky tomu, jsme dlouhodobě uznávaným evropským konzultantem v oblasti projektování infrastruktury.

Pracujeme na zlepšení infrastruktury tím, že jsme v kontaktu s místními samosprávami i globálními společnostmi. Vzděláváme se v nových technologiích a máme 25 let zkušeností s projektováním. Mosty, tunely, železniční koridory dosahující stovek kilometrů. Továrny, dálnice a tramvajové tratě jsou to, co je pro nás nyní výzvou do dalších let. Chceme být na pomyslné špičce stavitelské pyramidy a to proto, že již nyní víme, že je to možné.

STUDNAŘSTVÍ LUBOR JANEČEK - ID 95858067 - Garantovaný záznam
T. G. Masaryka 205, Týniště nad Orlicí, 51721

STUDNAŘSTVÍ LUBOR JANEČEK

Jsme menší rodinné studnařství se zaměřením na koncového zákazníka s důrazem na kvalitu provedené práce a spokojenost klientů.

Provádíme široké spektrum služeb v oboru studnařství, jako hledání pramenů s určením hloubky a vydatnosti, realizaci ražených studní v nesourodých podloží, vrtání studní do středně tvrdých podloží vrtnou soupravou, vrtání do tvrdých podloží vrtnou soupravou, dodávku a instalaci šachety, prohlubování a čištění kopaných studní, montáž čerpadel a zemní práce pásovým minibagrem.

Stavby Libor Bureš - ID 97275561 - Garantovaný záznam
Arbesova 4/4, Brno - Lesná, 63800

Jsme sehraný tým odborníků, kteří své dovednosti poskytují od roku 1991. Nabízíme kompletní servis pro ty, kteří hledají dodavatele projekčních a stavebních činností.

Po více než 27 letech fungování zvládáme jak náročné stavební zakázky, tak i běžné stavební práce pro drobné klienty. Vybouraní a pokládka nových podlah, osekání a natažení omítek, sádrokartonové podhledy, instalatérské práce, nové rozvody elektřiny, vody, topení i plynu, dodávka a montáž zařizovacích předmětů. Také výroba a instalace kuchyňské linky. To jsou činnosti, které pro vás pečlivě zhotovíme. Při realizacích se nespoléháme jen na naše dlouholeté zkušenosti, ale sledujeme i moderní metody, přístupy a nové materiály. Ať už si u nás objednáte drobnou stavební úpravu na svém domě, nebo kompletní rekonstrukci bytového domu, postaráme se o každý detail a zajistíme, abyste s výsledkem byli spokojeni. 

Aleš Hobza - AleHo - ID 92700662 - Garantovaný záznam
Průmyslová 159, Třebíč - Jejkov, 67401

Nabízím veškeré instalatérské, topenářské a zámečnické práce. Výměnu otopných těles, koupelny na klíč. Také výměnu kotlů a rekonstrukce kotelny. Odpadní potrubí.

DOAL, s.r.o. - ID 89400209 - Garantovaný záznam
Bosonožské náměstí 46/61, Brno, 64200

DOAL, sídlící v Brně se zaměřuje především na veškerou stavební činnost. Nabízí komplexní práce týkající se technického zařízení budov - vytápění, vzduchotechnika, klimatizace, chlazení, rozvody plynu, vody a kanalizace, elektrotechnické rozvody – měření a regulace, elektrorozvody, zabezpečovací technika, řídicí systémy pro veškerá technická zařízení, hromosvody, telefonní rozvody, rozvody televizního signálu, počítačové sítě a další technická zařízení.

John Guest Czech s.r.o. - ID 99725647 - Garantovaný záznam
Vrbenská 2290, České Budějovice, 37001

Zabýváme se činností v oblasti instalatérství, topenářství a úpravny vody.

DOBRÁ KAMNA - ID 93849760 - Garantovaný záznam
Místecká 76, Paskov, 739 21

Jsme prodejce krbových a kachlových kamen, vložek, zahradních krbů, materiálu pro krbaře a příslušenství.

Krbová kamna najdou využití především na jaře a na podzim, kdy ještě není taková zima a nevyplatí se pouštět celý topný systém. Ale provozovat je můžete i celoročně.Jedná se o nezávislý zdroj vytápění a poslouží i jako dekorativní prvek do obytné místnosti. 

Krbová kamna mohou být jednoplášťová sálavá kamna - jsou vhodná pro vytápění pouze jedné místnosti, ale jejich sálající teplo je rychlejší.

Dvouplášťová konvekční kamna ohřívají vzduch v mezeře mezi dvojitým pláštěm, ten stoupá a šíří se po místnosti. Sousední pokoje můžete vytápět tím, že do nich otevřete dveře.

POZOR: Vzhled kamen je velmi důležitý, ale důležitější je především jejich výkon!

Jen kamna se správným výkonem do daného prostoru Vám budou dobře a dlouho sloužit k Vaší spokojenosti.

TOPMONT INSTAL s.r.o. - ID 99271566 - Garantovaný záznam
Lískovec 490, Frýdek-Místek, 738 01

Firma TOPMONT INSTAL s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oboru voda, plyn a topení. Instalatérské práce provádíme v bytových i nebytových prostorech, v rodinných i panelových domech, ve firemních a průmyslových objektech. Samozřejmosti je záruka na naší práci, protože používáme jenom kvalitní a atestovaný materiál.  

Poskytované služby: vodoinstalatérské práce, vodovodní přípojky a kanalizace, topenářské práce, podlahové vytápění a otopné tělesa, tepelné čerpadla, kotle na tuhá paliva, plynové kotle, solární kolektory, plyn, plynové instalace a klimatizace.

Václav Kotlan - ID 91820622 - Garantovaný záznam
Kostelní 741, Stod, 333 01

Provádíme domovní a průmyslové instalace.

Mgr. Jan Rumíšek - ID 91917575 - Garantovaný záznam
Božetěchova 81, Brno, 61200

Zabývám se hledáním vody na Brněnsku. Hledání podzemní vody, určení hloubky vody i vydatnost pramene.  

Mé služby využívají firmy se zaměřením na hydrogeologii.

Martin Plotnárek - VODO-TOPO-PLYN-SOLÁR - ID 94009271 - Garantovaný záznam
Za Humny 3336/7, Kyjov, 69701

Provádím vodoinstalační a topenářské práce i montáže solárních ohřevů vody a připojení plynu.

HLADÍK a MLADÍK s.r.o - ID 96089276 - Garantovaný záznam
Mistrovice 58, Nový Oldřichov, 47113

Provádíme vysokotlaké a strojní čištění kanalizací (průměr 30-300mm).  

Čištění odpadů v domácnostech, ležaté domovní i venkovní kanalizace a dešťových svodů.  

Nabízíme prohlídku potrubí kamerou a pořízení videozáznamu.  Nonstop havarijní servis pro Liberecký a Ústecký kraj.

Instalatérství Vlastimil Pelc - ID 94412348 - Garantovaný záznam
Nemojany 250, Nemojany, 68303

Provádím veškeré instalatérské práce v oboru voda, plyn a topení. Zajišťuji rekonstrukce bytů i koupelen, podlahové vytápění, solární panely. Provádím jádrové vrtání.

Ungrmat, s.r.o - ID 96467070 - Garantovaný záznam
Masarykova 129, Rajhrad, 66461

Firma Ungrmat, s.r.o., kterou naleznete v Rajhradě, byla založena v roce 1997 panem Ladislavem Ungrem. Rodinnou firmu převzala jeho dcera, paní L. Kaplanová s panem Kaplanem, kteří dnes stojí ve vedení firmy. Firma Ungrmat, s.r.o. se zabývá prodejem domácích potřeb a montáží voda-topení-plyn, včetně stavebních prací.

Ať už jste řemeslník, nebo jen domácí kutil. Ať stavíte nový dům, renovujete nebo rekonstruujete, bez kvalitního dodavatele domácích a hospodářských potřeb se neobejdete.

V naší prodejně naleznete široký sortiment nejen domácích potřeb, ale také zahrádkářské a hospodářské potřeby, spojovací materiál, šrouby, vruty, hřebíky. Seženete u nás barvy, laky i malířské potřeby. K dispozici máme také ruční, AKU a elektrické nářadí pro použití v domácnosti i na zahradě. Prodáváme také popelnice, poštovní schránky, stavební kolečka, zkrátka mnoho nezbytných věcí, které využijete v každém domě, dílně či zahradě.

Nabízíme kvalitní ruční i stavební nářadí pro práci na stavbě i v dílně. Dodáváme vodoinstalační materiál pro rozvody vody, topení a plynu. Nejen to, ale i mnoho dalšího, seženete ve firmě Ungrmat, s.r.o. sídlící v Rajhradě u Brna.

Poskytujeme také komplexní servis v oblasti vodoinstalace a topenářství. Zajišťujeme dodávku, montáž, opravy a rekonstrukce vody, kanalizace nebo plynu. Jsme v této oblasti spolehlivými odborníky – využijte naši dodávku a realizaci topení a ohřevu vody, armatur, odpadních systémů nebo rozvodů. Montujeme také plynová a elektrická zařízení do vaší domácnosti.

Naše firma nabízí i veškeré stavební práce včetně výstavby RD. Nejenom výstavba nových rodinných domů, ale i jejich rekonstrukce je naší doménou – pokud jste se rozhodli zamezit tepelným ztrátám na vašem domě, je pravý čas pro zateplení domu. Pokud toužíte po nové zámkové dlažbě nebo realizaci nové fasády, neváhejte se na nás obrátit! Dle poptávky jsme schopni reagovat na různé zakázky!

Najdete nás na ul. Masarykova 129, Rajhrad ve dvoře za Zdravotním střediskem.

EKOTREND 2016, s.r.o. - ID 93886595 - Garantovaný záznam
Kaštanová 78b, Brno, 62000

Developerská a realitní firma zabývající se zdravým bydlením. Stavíme nemovitosti o energetické náročnosti třídy A či B s ekologickými materiály. Díky zkušenému týmu zajistíme celý proces rychle a s nadstandardním přístupem. Specializujeme se převážně na Jihomoravský, Pardubický kraj a Vysočinu.

DK CHEMO s.r.o. - ID 93046895 - Garantovaný záznam
Slavíkova 1499/22, Praha, 13000

Provádíme chemické a robotické čištění topných a vodních soustav – odstranění vodního kamene, minerálních nánosů i kalu z deskových a trubkových výměníků, chladicích systémů, kotlů, bojlerů, z rozvodů teplé vody, z otopných těles a stoupaček. Eliminace Legionelly.

Servis a údržba vzduchotechnického potrubí, desinfekce vzduchotechnického potrubí a robotická desinfekce. 

C.E.I.S. CZ s.r.o - ID 90364164 - Garantovaný záznam
Třanovice 1, Hnojník, 739 53

Prvními členy společnosti byli pracovníci s dlouholetými zkušenostmi v oblasti vytápění, výstavby technologických zařízení, plynárenství a informačních technologií.

Od počátku byly aktivity společnosti směřovány do oblasti přípravy projektů na zvyšování energetické efektivity a snižování energetické náročnosti, a to především na komunální úrovni.

Od roku 2000 působíme také jako energetické poradenské středisko EKIS, které je využíváno zejména občanskou veřejností.

Jedním ze základních cílů naší politiky je zvyšování povědomí o moderních trendech v oblasti efektivního nakládání s energií a překonávání bariér v povědomí veřejnosti a podpora rozvoje technologií šetrných k životnímu prostředí.

UHLOBESKYD-OBCHOD S PALIVY, spol. s r.o. - ID 89262557 - Garantovaný záznam
Horní Lideč 90, Horní Lideč, 756 12

Společnost UHLOBESKYD-obchod s palivy, spol. s r.o. byla založena a působí na našem trhu od roku 1996. UHLOBESKYD obchod s palivy s.r.o. Naší doménou je prodej tuhých paliv, tedy hnědého uhlí, hnědouhelných briket, černého uhlí, koksu a palivového dřeva na našich třech skladech.

Nabízíme našim zákazníkům produkty významných uhelných společností jako je Severní energetická, OKD Ostrava, Severočeské doly Chomutov. Naši nabídku jsme již před pár lety rozšířili o prodej sypkých stavebních hmot, jimiž jsou štěrky, písky, kameniva a cement. Dnes jsou tyto stavební produkty rozšířeny o prodej armovacích sítí a svařovacích drátů. Doplňkovým prodejem jsou balené zahradnické substráty a propan-butanové láhve, okrasné zahradní oblázky, mulčovací kůra smrková i borová. Od letošního jara nabízíme na našich skladech v Jablůnce a Valašském Meziříčí balené i volně ložené kameny a drtě do zahrad.

POBOČKY:

UHLOBESKYD-OBCHOD S PALIVY, spol. s r.o. - Sokolská 412, Valašské Meziříčí 

UHLOBESKYD-OBCHOD S PALIVY, spol. s r.o. - Horní Lideč č. 90

UHLOBESKYD-OBCHOD S PALIVY, spol. s r.o. - Jablůnka

UHLOBESKYD-OBCHOD S PALIVY, spol. s r.o. - Uhelná 287/2, Krásno nad Bečvou, Valašské Meziříčí

C.W.O.-PLUS s.r.o. - ID 92789113 - Garantovaný záznam
Havlíčkova 924/16 , Hodonín 1, 695 01

Naše společnost se také zaměřuje na okamžitou pomoc firmám i dlouhodobou spolupráci s firmami, které vyžadují profesionální přístup, variabilitu a vstřícnost při časové, provozní i technologické náročnosti zamýšlených úprav. Tedy něco jako "HODINOVÝ MANŽEL" pro firmy.

V případě potřeby pracujeme i o víkendech nebo za plného provozu - jsme na to zvyklí.

  • Vestavby v provozech a halách
  • Nátěry strojů
  • Vodorovná i svislá značení komunikací
  • Opravy komunikací
  • Opravy, montáže a demontáže svodů
  • Výkopové práce
  • Malířské práce
  • Opravy a výměny podlahových krytin
  • Vodo topo
  • Elektroinstalace
  • Stěhování firem
  • Zednické práce
  • Okna, dveře, vrata
K.T.O. INTERNATIONAL spol. s r.o. - ID 91879432 - Garantovaný záznam
Slaná 74, Slaná u Semil, 512 01

Společnost K.T.O. International spol. s r.o. byla založena v roce 1992 dvěma společníky (bratry) Karlem a Václavem Otčenáškem. 

Jelikož oba bratři žili v USA a Kanadě, firma se specializovala na dovoz stavebních materiálů ze zámoří. Centrální sklady byly umístěny v Hradci Králové a byly zakládány další distribuční místa v ČR a SR. Hlavní dovozové komodity byly trubní systémy PVC – CPVC a fasádní systémy Vinyl Siding. Postupně se sortiment rozšiřoval o další materiály z Evropy (měděné  potrubí a tvarovky). Po vyhodnocení situace na trhu se nabídka doplnila o kompletní topenářský materiál a od  roku 2007 také o sanitu a vybavení koupelen.

Široký sortiment průběžně aktualizujeme o novinky v jednotlivých oborech a o inovace jednotlivých výrobců.

V současné době firma provozuje 9 prodejních skladů – Třebechovice p. O., Hradec Králové, Liberec, Semily, Praha, Ostrava, Olomouc, Brno. Základní kapitál společnosti je 25 mil. Kč. Společníky jsou Václav Otčenášek a Lukáš Ráček.  Roční obrat se pohybuje nad 300 mil. Kč.

Cílem firmy je obsluha zákazníků z řad živnostníků, stavebních a obchodních firem a investorů. Jedná se hlavně o průběžné nebo ucelené dodávky zboží, dopravu a technické poradenství.

Našim partnerům nabízíme osobní přístup, odborné služby a dlouhodobou spolupráci podpořenou pravidelnými akcemi a odbornými školeními.

POBOČKA:

K.T.O. INTERNATIONAL spol. s r. o. - Orlická 245, Třebechovice pod Orebem

J.T.O.SYSTEM, s.r.o. - ID 89462084 - Garantovaný záznam
1. máje 823, Rožnov pod Radhoštěm, 756 61

Firma J.T.O. System, s.r.o. se již více než 30 let zabývá vývojem, výrobou a prodejem zařízení pro detekci plynu. Zákazníkům můžeme nabídnout jak přenosné přístroje určené pro servisní nebo revizní pracovníky v oblasti plynárenství, tak systémy a zařízení patřící do kategorie stabilních detektorů plynu namontovaných trvale do hlídaných objektů jako jsou kotelny, garáže, technologické procesy atd.

Pro podporu našich zákazníků jsou zde k dispozici také doplňující technické informace zaměřené na výběr, instalaci a provoz detektorů plynu. Pokud byste potřebovali konzultovat nějaké speciální řešení, neváhejte nás kontaktovat nebo se můžete zúčastnit některého ze školení pravidelně pořádaných pro naše zákazníky.

V průběhu let 2005 a 2006 zavedla firma J.T.O. System, s.r.o. systém řízení jakosti podle normy ISO 9001 a v říjnu 2006 proběhlo úspěšné certifikační řízení. Jeho výsledkem je udělení certifikátu společností ITC, a.s., která také ověřuje a certifikuje většinu typů přístrojů vyráběných naší společností. V současnosti je vývoj, výroba a dodávání zboží řízeno podle verze normy ISO 9001:2016.

R A D, s.r.o. - ID 93570781 - Garantovaný záznam
Vodárenská 33, Mladá Boleslav, 293 01

Jsme společnost s tradicí od roku 1995.

Firma byla založena 1995 a sídlí ve vlastním areálu bývalého státního statku v Čejeticích u Mladé Boleslavi.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí, přípravků, palet a dalších zámečnických výrobků dle požadavku objednatele.

Zabývá se zámečnickými pracemi ( ocelové konstrukce, ploty, kovové palety – Obalové hospodářství, schody atd.). Dále nabízí ubytování pro montážní pracovníky.

Krefty 451, Nosislav, 691 64

Nabízím veškeré vodoinstalatérské, topenářské a plynoinstalační práce. VODO- TOPO-PLYN. Drobné montáže, opravy a rekonstrukce bytů. Nabízím také  celkovou rekonstrukci vody, topení a plynu.

Tomáš Tesař zemní práce s.r.o. - ID 92644558 - Garantovaný záznam
Rybná 716/24, Praha, 110 00

Nabízím veškeré zemní a výkopové práce. Práce se stavebními stroji. Stavby septiků, terénní úpravy, demolice, stavby plotů, zámkové dlažby, domovní ČOV, Také nabízím autodopravu sypkých hmot a dovoz betonu. 

MIVOTOP s.r.o. - ID 89812726 - Garantovaný záznam
Krnovská 105/155, Opava, 74707

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Instalace a servis tepelných čerpadel, klimatizací. Zajišťujeme veské služby v oblasti vodo-topo-plyn. 

Techem, spol. s r. o. - ID 99388412 - Garantovaný záznam
Počernická 272/96, Praha - Malešice, 10800

Jsme předním rozúčtovatelem spotřeby tepla a vody v ČR. Na českém trhu působíme již od roku 1993. Mezi našimi produkty naleznete indikátory vytápění, vodoměry, měřiče tepla a měřiče chladu, Techem Smart system, online služby. Stejně tak se zabýváme rozúčtováním nákladů na teplo a vodu.

Arpoko s.r.o. - ID 90953436 - Garantovaný záznam
Dobřenice 208, Dobřenice, 50325

Zabýváme se opravami a servisem čerpadel, průmyslových armatur a kotelen. Provádíme také seřizování pojistných ventilů. Zaměřujeme se i na výrobu atypických tlakových aparátů a dodávku náhradních dílů pro různé typy zařízení.

INSTALATÉRSTVÍ PLZEŇ - Jaroslav Němeček - ID 89586356 - Garantovaný záznam
Dobrovského 1734/15, Plzeň, 30100

Jaroslav Němeček poskytuje veškeré instalatérské práce. Provádíme kompletní topenářské, vodoinstalační a plynoinstalační práce, zajistíme Vám plynové rozvody a přípojky.

Zabýváme se také drobnými stavebními pracemi, realizujeme rekonstrukce koupelen.

Z&D STAVBY, s.r.o. - ID 92341199 - Garantovaný záznam
K Bělidlu 568, Trutnov, 541 02

Soukromá firma Z&D stavby, s.r.o. vznikla 6. ledna 2006 jako nástupnická organizace sdružení Zieris – Dvořák, které vzniklo 2. dubna 1990. Všichni pracovníci disponují bohatými zkušenostmi z provádění staveb vodovodních a kanalizačních sítí včetně vodohospodářských objektů a čistíren odpadních vod.

Realizujeme kompletní dodávky staveb na klíč, modernizace, rekonstrukce, opravy poruch a údržbu vodohospodářských objektů. Provádíme výstavbu čistíren odpadních vod, vodojemů, čerpacích stanic včetně objektů. V neposlední řadě se zabýváme instalatérskými pracemi uvnitř objektů jakož i zhotovením venkovních kanalizačních a vodovodních přípojek.

Firma je vybavena jak technikou k provádění zemních prací, tak i potřebným montážním zařízením. Při provádění zemních prací dbáme na úpravu staveniště do původního stavu.

Při provádění sítí využíváme nejmodernějších technologií jakož i materiálů dle požadavků investora. Disponujeme vybavením pro práci se všemi druhy potrubí (litina, kamenina, plast atd.) a se všemi druhy armatur.

Stavby, které jsme provedly byly provedeny v dobré kvalitě a v dohodnutých termínech. Ze strany objednatelů byla oceněna kvalita, odbornost a včasnost staveb prováděných pracovníky naší firmy. Z toho je patrno, ze firma Z&D Trutnov disponuje takovou stavební kapacitou, která je zárukou včasného a kvalitního provedení staveb vodohospodářského a ekologického charakteru. Máme zkušenosti s realizací všech druhů staveb. Velkým kladem jsou zkušenosti získané dlouholetou praxí v oboru. Za celou dobu své existence firma neměla závažnou reklamaci.

KRÁL PM CENTRUM s.r.o. - ID 93396226 - Garantovaný záznam
Chebská 79/23, Plzeň, 322 00

Firma KRÁL PM CENTRUM s.r.o. je montážní a obchodní firma. Byla založena v roce 1990 jako rodinná firma a od roku 1998 je právnickou osobou. Mezi hlavní pilíře firemní filosofie patří maximální uspokojování rostoucích nároků zákazníků, osvojování nových technologií a soulad s požadavky přicházejícími nově z Evropské unie. Na firmu jsou navázáni ti nejlepší odborníci mnoha  stavebních profesí a nedávno došlo k jejímu většímu rozšíření. Odborně zdatní zaměstnanci, disponující všemi potřebnými oprávněními a nadstandardní certifikací, jsou schopni plnit mimořádně náročné úkoly. Reagujeme na požadavky dneška — spolupracujeme s rozhodujícími dodavateli a citlivě dbáme na ochranu životního prostředí.  Činnost firmy obecně rozdělujeme do dvou základních větví — na dvě střediska: Středisko Plzeň a Středisko Kralovice. Ve vlastním areálu, v Kralovicích č.p. 905, provozujeme prodejnu stavebního materiálu.

POBOČKY:

  • KRÁL PM CENTRUM s.r.o. - Plzeňská tř. 519, Kralovice 
  • KRÁL PM CENTRUM s.r.o. - Plzeňská tř. 905, Kralovice
  • UBYTOVNA KRALOVICE - Plzeňská tř. 617, Kralovice
Zdeněk Šamša - instalatérské a topenářské práce - ID 89227261 - Garantovaný záznam
Ladislava Vágnera 140/8, Benátky nad Jizerou, 29471

Nabízím instalatérské a topenářské práce. Instalace vody, topení, klimatizace. Prodej a servis kotlů na pelety a podlahového topení. 

NEMO-GARANT s.r.o. - ID 96584100 - Garantovaný záznam
Koterovská 592/35, Plzeň, 32600

Naše společnost NEMO-GARANT s.r.o. nabízí čističky. Čistírna odpadních vod, opravy, rekonstrukce, domovní čistírny, úpravy vody, technologie domovních čistíren, provozování čistíren a kanalizací, vodní děla.

POBOČKA: 

Školní 409, 331 51 Kaznějov

UNION TRADE SERVIS, s.r.o. - ID 99143737 -
Vrbenská 199/25, České Budějovice, 370 06
Nabídka montáží, oprav a údržby vyhrazených elektrických zařízení. Zajištění vodoinstalací, podlahového vytápění, plynovodů a centrálních vysavačů. Výroba polystyrenových přířezů na zakázku, spádové klíny pro ploché střechy,profily, hrany, rohy, kruhy, fasádní prvky, proklady Prodej - izolační vata, extrudovaný polystyren, EPS - fasádní, podlahový, grafitový, pro kročejový útlum do podlah, PIR desky, dřevovláknité desky, systémové role pod podlahové vytápění s požadavkam na kročejový útlum Kompletní dodávka příslušenství pro zateplení. Provozní doba: Dle telefonické domluvy.
Polsyn s.r.o. - ID 99777686 -
Komsomolského 2522, Moskva, 101000
Provádíme vodoinstalační práce, plynoinstalační práce, elektroinstalační práce, instalatérské práce, přípravu stavenišť, instalace topení, rozvody vody, rozvody topení. Provozní doba: Dle telefonické domluvy.
ALARMIA, s.r.o. - ID 89127404 -
Třebízského 54, Polná, 588 13
Provádíme veškeré elektronické práce. Provozní doba: dle tel. domluvy.
HERBER DALIBOR - ID 98067645 -
Koblovská 12/20 Koblov, Ostrava, 711 00
Provádím veškeré práce v oblasti voda, topení, plyn. Provozní doba: Dle telefonické domluvy.
Jiří Dorot - ID 90152578 -
Větrná 1046/16 , Odry , 742 35
Provádíme vodoinstalační práce, plynoinstalační práce, topenářské práce. Provozní doba dle telefonické domluvy
STUDNY S&K s.r.o. - ID 97461383 -
Palackého 975, Polná, 588 13
Vrtání a zapojení studní. Zpracujeme projekty a dokumentaci pro studny. Zajistíme hydrogeologický posudek. Najdeme vodu, vypracujeme posudek. Poskytujeme zajištění vrtů pro tepelná čerpadla a studně včetně čištění a zapojení čerpadel. Provozní doba: dle telefonické domluvy.
Na Čtvrti 131/11, Ostrava , 70030
Naše firma je držitelem osvědčení o získaní dílčí kvalifikace Kominík - Revizní technik spalinových cest, 36-024-H.
INSTALA-JAN ŠELIGA - ID 94548016 -
Americká 585/48, Liberec , 460 10
Firma INSTALA Jan Šeliga byla založena v dubnu roku 1990 pro provádění dodávek v oborech zdravotně-technických instalací jak pro bytovou sféru, místní i státní správu tak i pro průmysl. Původní rozsah činnosti - vedení všech možných i nemožných médií potrubními systémy jsme na přání našich zákazníků rozšířili tak aby jsme mohli spolupracovat od konzultací přes projektovou přípravu vlastní rozvody potrubních systémů po zednické a ostatní stavební práce včetně závěrečného úklidu. Snažíme se všechny dodávky provádět rychle a ve vysoké kvalitě, aby jsme byli dobrými partnery našich zákazníků pro naplnění našeho firemního hesla. Provozní doba: dle telefonické domluvy.
PÁCA JAN - ID 95303521 -
Raisova 1557, Náchod, 547 01
Provádím instalatérské a topenářské práce v Náchodě a okolí (Nové Město nad Metují, Česká Skalice, Červený Kostelec, Jaroměř, Hronov, Police nad Metují, Broumov, Dobruška, Opočno, Trutnov, Rychnov nad Kněžnou a další města v regionu). Provozní doba: dle telefonické domluvy.
Antonín Bláha - ID 93594330 -
Valachův žleb 4891, Zlín, 760 05
Provádíme čištění odpadů, čistění kanalizací, čištění a desinfekci potrubí tlakovým vodním paprskem, čištění dešťových a okapových obvodů a říms, čištění kanalizačních sítí a dešťových, ruční výběr a čištění všech vpustí a lapolů (odlučovačů), veškeré práce vodo-topo-plyn včetně výměn celých stupačkových systémů. Provozní doba: NONSTOP
Lubomír Kalíšek - ID 92886229 -
Skalní 171, Český Krumlov, 381 01
Provádíme práce spojené s vodou, topením a plynem.
VPK Maurer s.r.o. - ID 91462562 -
Pouchovská 440, Hradec Králové , 500 03
Projekční a inženýrská činnost, realizace.
SANIT STUDIO, s.r.o. - ID 97438897 -
Jižní 870/2, Hradec Králové , 500 03
Firma SANIT STUDIO, s.r.o. nabízí projektování v oboru technického zařízení budov, zdravotně technické instalace (domovní kanalizace, vodovody, plynovody).
ZEVAR s.r.o. - ID 98471502 -
Větrný Jeníkov 147, Větrný Jeníkov , 588 42
Produkce naší společnosti je zaměřena především na výrobu teplonosných kapalin. Kapaliny s konkrétním bodem tuhnutí jsou vhodné pro použití v topných systémech, chlazení, klimatizaci, tepelných čerpadlech a solárních systémech. Doplňkové služby pokrývají svým rozsahem celý životní cyklus produktu a poskytují tak zákazníkům kompletní uživatelský servis. Provozní doba dle telefonické domluvy
EVROmat a.s. - ID 92343995 -
Tovární 1932/30 , Ústí nad Labem, 400 01
Naše společnost je již na trhu od roku 1992. Jsme největším tuzemským výrobcem klempířských systémů a jedním z největších specializovaných prodejců střešních materiálů. Sortiment tvoří střešní krytiny, plechy, izolace, střešní okna, nářadí, spojovací materiál a další doplňky. Spolupracujeme s renomovanými domácími i zahraničními výrobci a dodavateli. Otevírací doba PO 07:00-17:00 hod. ÚT 07:00-17:00 hod. ST 07:00-17:00 hod. ČT 07:00-17:00 hod. PÁ 07:00-17:00 hod. SO 08:00-11:30 hod.
GIENGER TÁBOR spol. s r.o. - ID 93468920 -
Žernovická 1270 , Prachatice, 383 01
Jsme profesionálním partnerem montážních firem oboru TZB a s odborným řemeslem také skutečně partnersky spolupracujeme. Tato spolupráce a její rozvoj zaručuje společný úspěch a násobí sílu profesionality, bez které si nelze obor TZB vůbec představit. Miliony dodaných a odborně zamontovaných výrobků a spokojenost konečných spotřebitelů jsou toho svědectvím. Provozní doba PO 07:00-16:00 hod. ÚT 07:00-16:00 hod. ST 07:00-16:00 hod. ČT 07:00-16:00 hod. PÁ 07:00-14:00 hod.
Sadová 1406 , Choceň , 565 01
Provádíme montáž rozvodů odpadů, vody, topení, plynu včetně zařizovacích předmětů. Montáž tepelných čerpadel a solárních panelů. Provozní doba dle telefonické domluvy
Rašínova 1133, Kladno, 273 09
Komplexní topenářské práce, dodávky i montáž materiálu. Instalace a opravy rozvodů vody. Zapojování plynových spotřebičů. Montáže solární technologie. Provozní doba: Dle telefonické domluvy.
František Kozáček - ID 92574788 -
Netušilova 719/22, Brno, 614 00
25 LET ZKUŠENOSTÍ : REVIZE A ČIŠTĚNÍ KANALIZACE BRNO Specializuji se na čištění kanalizace tlakovým vozem a frézovací technikou. Zajišťuji revize a prohlídky kanalizace barevnou TV kamerou se záznamem. Provádím trasování a kontrolu technického stavu kanalizace, potrubí, odpadů a stupaček. Nabízím také opravy, čištění tukových jímek a septiků. FRANTIŠEK KOZÁČEK - ČIŠTĚNÍ KANALIZACE BRNO Provozní doba Dle telefonické domluvy.
Na Horce 2044/17, Boskovice, 680 01
Provádím elektroinstalační práce, domovní elektroinstalace, montáž podlahového vytápění, přímotopů, také prodej a montáž hromosvodů a další práce. Provozní doba: Dle telefonické domluvy.
VIP KOUPELNY.CZ - ID 90461899 -
Pod Děvínem 2449/10, Praha, 15000
Nabízíme vám kompletní vybavení koupelen. Naleznete u nás kompletní sortiment do vaši koupelny za nejlepší možné ceny a to i pro náročné klienty. Objednejte si prostřednictvím našich stránek tyto a další výrobky za výhodné ceny. Získáte zde také bližší informace o produktech a nových trendech v oblasti moderní koupelny a ochotně pomůžeme při výběru zboží. Provozní doba: Dle telefonické domluvy.
VODATOP-SÝPAL s.r.o. - ID 90193346 -
Bernartice 254, Bernartice , 542 04
Cílem naší firmy je poskytovat veškeré služby komplexně. Tedy od zpracování cenové kalkulace, přes dodání potřebného materiálu a realizaci samotných prací až po zajištění odpovídajících revizí. Toto se týká instalatérských, plynařských i topenářských prací. Provozní doba: dle telefonické domluvy
Oslavice 76 , Velké Meziříčí, 594 01
Vrtáme studny zejména na Vysočině a okolí, Slovensku - Myjavský kraj, Stará Turá , Skalica, Zlínském kraji - Uherský brod, dále Jihomoravském kraji - Blansko a okolí, Jihočeském kraji. Otevírací doba: dle telefonické domluvy.
SALVÉT ČR s.r.o., - ID 95800539 -
Polní 1389, Kadaň, 432 01
Velkoobchod, topení, voda, plyn, sanita skladem pro montážní firmy i koncové zákazníky, dodávky zboží a montáže inženýrských sítí. Provozní doba: PO 07:00-17:00 hod. ÚT 07:00-17:00 hod. ST 07:00-17:00 hod. ČT 07:00-17:00 hod. PÁ 07:00-17:00 hod. SO 08:00-12:00 hod.

1 2


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »