1 2 3 4 5


Firmy v kategorii Čištění (845)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
KORÁL SERVIS LTM s.r.o. - ID 96975581 - Garantovaný záznam
Českolipská 931/3, Litoměřice, 412 01

Společnost Korál servis s.r.o. má bohaté zkušenosti a tradici již od roku 1996.

Postupně rozšiřovala portfolio poskytovaných služeb, a tak dnes může nabídnout komplexní a odborný servis v oboru praní a čištění pracovních oděvů a pracovních rukavic, impregnací textilií, praní a čištění bytového textilu a kusových koberců pro široký okruh zákazníků (jak jednotlivcům z řad běžných občanů, tak firmám všech velikostí).

Cílem společnosti Korál servis LTM je poskytovat kvalitní, spolehlivou a odbornou péči v oboru praní, čištění a impregnace různých druhů textilií. Snažíme se být spolehlivým partnerem a přizpůsobovat naše služby individuálně všem typům zákazníků.

Roman Šamko - ID 97043710 - Garantovaný záznam
Hronovická 498, Pardubice, 53002

Nabízíme realizaci chodníku a veškeré stavební práce. Dále nabízíme služby v oblastí úklidových prací, čištění a mytí oken, úklidy hal a prostorů.

Hambálek David - ID 92282171 - Garantovaný záznam
Josefa Sousedíka 1147, Vsetín, 755 01

Provádíme dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Likvidujeme bodavý hmyz, štěnice, vosy, sršně, včely, plísně.

Pavlo Kozak - ID 90427801 - Garantovaný záznam
Madridská 1396/16, Praha - Vršovice, 10100

Zajistíme renovaci Vašich mramorových podlah a schodů. Provádíme podlahové broušení a leštění mramoru Terazzo a žuly, chemické hloubkové mytí, broušení a krystalizaci, broušení a leštění povrchů i metodou HTC DCS Twister.  Dále nabízíme opravy a renovace podlah, teras a schodišť, výrobu terazzo podlah, čištění kamene či profesionální úklidové služby pro průmyslové a komerční prostory i domácnosti.

Stěhování Němec - Oldřich Němec - ID 95869676 - Garantovaný záznam
Praha, Praha 10, 10101

Firma Oldřich Němec Vám nabízí:
Vyklízecí práce: vyklidíme jakékoliv nepotřebné věci – např. odpad, pozůstalosti, sutě, uhlí, holubí trus…z bytů, půd, sklepů, zahrad.
V ceně je zahrnuta nakládka, likvidace odpadu a hrubé zametení. Také stěhování bytových a nebytových prostorů. Drobné rekonstrukce, svařování a s tím spojené služby (voda, elektrika, údržba).

HLADÍK a MLADÍK s.r.o - ID 96089276 - Garantovaný záznam
Mistrovice 58, Nový Oldřichov, 47113

Provádíme vysokotlaké a strojní čištění kanalizací (průměr 30-300mm).  

Čištění odpadů v domácnostech, ležaté domovní i venkovní kanalizace a dešťových svodů.  

Nabízíme prohlídku potrubí kamerou a pořízení videozáznamu.  Nonstop havarijní servis pro Liberecký a Ústecký kraj.

TESMA JAROMĚŘICE s.r.o. - ID 98710162 - Garantovaný záznam
Nádražní 1160, Jaroměřice nad Rokytnou, 675 51

TESMA Jaroměřice s. r. o. vznikla 25. listopadu 1999. Byla založena Městem Jaroměřice nad Rokytnou jako společnost poskytující technické služby městu a i dalším subjektům. Společnost sídlí ve vlastním areálu na Nádražní ulici v Jaroměřicích nad Rokytnou (směr Popovice). 

Nabízíme Vám následující služby:

  • PRÁCE SE STAVEBNÍMI MECHANISMY
  • ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ ČINNOST
  • OBCHODNÍ ČINNOST
  • SPRÁVA NEMOVITOSTÍ; PRONÁJEM PARKOVACÍCH A SKLADOVÝCH PLOCH
  • PROVÁDĚNÍ, ÚDRŽBA, OPRAVY A ÚPRAVY KOMUNIKACÍ, VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ, VEŘEJNÉ ZELENĚ, DOPRAVNÍHO ZNAČENÍ A KANALIZACÍ
  • PODNIKÁNÍ V OBLASTI NAKLÁDÁNÍ S ODPADY
  • POSKYTOVÁNÍ TECHNICKÝCH SLUŽEB
  • PROVOZOVÁNÍ TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH ZAŘÍZENÍ A ORGANIZOVÁNÍ SPORTOVNÍ ČINNOSTI - KOUPALIŠTĚ JAROMĚŘICE NAD ROKYTNOU
  • ZÁMEČNICTVÍ, NÁSTROJÁŘSTVÍ
  • ZEDNICTVÍ
  • HOSTINSKÁ ČINNOST
WORKING FORTRESS CZ s.r.o. - ID 94618983 - Garantovaný záznam
Ruská 200, Jičín - Nové Město, 50601

Balící služby pro Elmio, internetový obchod, sklady, dárky, zboží pro hromadné odesílání poštou, pro firmy i pro soukromé osoby. Dále úklid pro firmy.

LIMPIA-ÚKLIDOVÁ FIRMA s.r.o. - ID 97978109 - Garantovaný záznam
1. máje 342/31, Liberec, 460 01

Firma Limpia s.r.o. je specializována na poskytování různých úklidových služeb. Mezi naše spokojené zákazníky patří výrobní společnosti, veřejný sektor i domácnosti.

Pro výrobní společnosti zajišťujeme pravidelný a komplexní úklid průmyslových a administrativních budov, jejich sociálních zařízení, strojním mytím podlah, čištěním strojních zařízení, konstrukcí budov, jeřábových drah, světlíků. Provádíme též úklid venkovních komunikací (včetně zimní údržby), parkovišť a garáží, údržbu trávníků a zeleně.

Organizace je pojištěna na „Odpovědnost za škody způsobené třetím osobám, vyplývající z provozování činnosti“. Specifické výrobní prostředí dominantních zákazníků vyžadujících vysoký standard služeb přináší vysoké nároky na organizaci, technologii a spolehlivost poskytovaných služeb. Proto byl v roce 2003 u firmy LIMPIA s.r.o. zaveden systém řízení podle norem řady ČSN EN ISO 9001:2015.

Při činnosti je firmou používán pouze ekologicky nezávadný čistící a úklidový materiál. Všechny používané výrobky jsou schváleny Hlavním hygienikem ČR nebo Ministerstvem zdravotnictví ČR a jsou dokladované bezpečnostními listy.

Pro domácnosti provádíme jednorázový i pravidelný úklid domů a bytů, naší specializací je čištění koberců a čalouněného nábytku, dále mytí oken a údržba venkovních ploch.

Pro veřejný sektor provádíme jednorázové i pravidelné úklidy vnitřních ploch a oken během letních prázdnin i jednorázové úklidy během roku.

Dále pak pravidelný hygienický servis včetně doplňování spotřebního materiálu.

FRAMALU KRUŠOVICE s.r.o. - ID 93799438 - Garantovaný záznam
Řevničov 503, Řevničov, 270 54

V současné době se společnost FRAMALU Krušovice s.r.o. s personální základnou o 50 zaměstnancích, ročním obratem 35 mil. korun a řadou spokojených zákazníků řadí mezi středně velké stabilní společnosti bez zahraniční účasti. Poskytujeme rozmanité spektrum logistických služeb a služby s přidanou hodnotou. Disponujeme vozovým parkem, který zahrnuje především tahače Renault Magnum a Premium emisní normy EEV a tahače MAN EURO 6.V současnosti má naše flotila 14 nákladních vozidel. Dále naším zákazníkům můžeme nabídnout mycí linku vratných obalů Peböck. Mycí linka je schopna umýt téměř jakýkoliv rozměr vratných obalů. Ty, které mycí linka nezvládne umýt jsme schopni umýt ručně tlakovou vodou nebo parním čističem.

Do budoucna plánujeme rozšíření vozového parku o nová, moderní vozidla s ekologickým provozem, zejména emisní třídy EURO 6.

Autodoprava

Nabízíme tahače Renault Magnum a Premium (EURO 5 + EEV) a tahače MAN a VOLVO (EURO 6) s návěsy Schwarzmüller, Krone a Schmitz. Provádíme vnitrostátní i mezinárodní přepravu nákladu v rámci EU.

Blízce spolupracujeme se společností CRAISS Logistic, s.r.o. a C.S. Cargo, a.s.

CETL CARGO s.r.o. - ID 93843280 - Garantovaný záznam
Pilská 659, Ždírec nad Doubravou, 582 63

Jsme společnost zabývající se sběrnou službou pro mezinárodní přepravu. Služby pro zákazníky poskytujeme od roku 2010. Disponujeme vlastním vozovým parkem-přes 40 nákladních vozidel.

Specializujeme se na státy západní Evropy: Německo, Francie, Švýcarsko, Belgie, Lucembursko a Nizozemsko.

Všechna vozidla jsou vybavena GPS systémem, který umožňuje online sledování polohy vozidla. K dohodnutí spolupráce prosím volejte dispečera v sekci kontakty.

ČISTÍRNA PEŘÍ TOMÁŠ ŠTĚROVSKÝ - ID 90072255 - Garantovaný záznam
Lhotecká 28/45, Hradec Králové, 500 09

Čištění peří provádíme od roku 1992. Provoz čistírny peří byl zahájen v jedné místnosti rodinného domku na místě, kde firma vyrábí péřové výrobky dodnes. Postupem času se provoz rozšiřoval a z původních 25 m2 je dnes 350 m2 výrobních a skladových prostor, které jsme získali kompletní rekonstrukcí původního domku v roce 2002.

Dnes díky pokrytí smluvními partnery (sběrny)poskytujeme své služby po celém východočeském a částečně středočeském kraji. Zpracováváme asi 40 tun peří ročně a vyrobíme asi 6.000 ks přikrývek a 15.000 ks polštářů,peřin a různých polštářků. Naše peřiny a polštáře již putovaly i do různých zemí světa, např. Itálie, Německa, Belgie, Rakouska, Austrálie, Nového Zélandu.

AUTODOPRAVA

Dále nabízíme autodopravu vozem Man  na 6,5t a na 10t kontejner-sklápěč-plachta a zemní a výkopové práce traktorbagrem nebo minibagrem. Prodej a dopravu písků,betonů.hlíny,štěrků,kameniva,stavebních materiálů,likvidece sutí a odpadů.

CHLAD RADOSLAV - ID 91772885 - Garantovaný záznam
U Divadla 1022, Sokolov, 356 01

Provádíme zemní práce, demolice, bourací práce, malířské, lakýrnické a natěračské práce, úklidové služby, čištění a mytí oken a výloh.

Ladislav Makuňa - ID 98184850 - Garantovaný záznam
Příční 20, Vysoká Pec, 43159

Provádíme zednické práce, pokládku obkladů, zámkové dlažby, bourací, kopačské, malířské a úklidové práce.

 

    Dezinfekce-ozon s.r.o. - ID 92217691 - Garantovaný záznam
    Klicperova 496/7, Liberec, 460 01

    Náš tým DEZINFEKCE-OZON s.r.o. jsou odborníci, kteří pro vás na míru zajistí extrémně účinný dezinfekční program s využitím nejefektivnější moderní technologie, která je navíc šetrná k životnímu prostředí.

    Garantujeme vám správný poměr ceny a kvality, která bude vyhovovat vám i potřebám vašich klientů.

    Jako jediní na trhu kombinujeme dezinfekci ozonem společně s UV paprsky, což zvyšuje maximální možnou účinnost.

    Top Clean úklid s.r.o. - ID 96506226 - Garantovaný záznam
    Malá 235/33, Hradec Králové, 50341

    Mimo standardního pravidelného a jednorázového úklidu nabízíme i ekologické, sezónní, před kolaudační a generální úklidy. Poradíme si i s hloubkovým úklidem po nájemnících, malířích, rekonstrukcích, stavebních pracích a podobně

    Václav Dubský - ID 90252212 - Garantovaný záznam
    Krausova 604, Praha, 19900

    Naše společnost se úzce specializuje na čištění podlah, teras, dlažby a střešních krytin. V oboru působíme již více než deset let a máme zkušenosti jak z celé České republiky, tak také z okolních zemí. Služby poskytujeme včetně víkendů a svátků.

    RYŠAVÝ ZDENĚK - ASANACE, SLUŽBY DDD - ID 99385763 - Garantovaný záznam
    Boženy Němcové 717, Třebechovice pod Orebem, 50346

    Provádím kvalitní služby v oboru dezinfekce, dezinsekce a deratizace, a to NONSTOP. Zajišťujeme odbornou dezinsekci, neboli asanaci, deratizaci, desinsekci a hubení veškerého hmyzu, parazitů, hlodavců a jiných nepříjemných spolubydlících.

    Dezinsekce ale není vhodná pouze pro domácnosti, které bojují s hmyzem. Postaráme se také o výrobní provozy, sklady, sklepy, hotely, školy, restaurace a další bytové i nebytové prostory.

    Ať už hmyz trápí vás, vaše zaměstnance nebo hosty, neváhejte a urychleně se obraťte na specialisty z oboru desinsekce.

    Mycí linka ELOPS Louny - ID 99386427 - Garantovaný záznam
    Mělecká 2638, Louny , 44001

    Mycí linka ELOPS v Lounech nabízí mytí osobních automobilů i dodávek až do výšky 310 cm. Nechte svého motorového miláčka poznat nadstandard špičkové technologie šetrného mytí. 

    Asen Zlatanov Angelov - ID 92202801 - Garantovaný záznam
    Lidická 700/19, Brno, 60200

    Nabízím veškeré stavební a úklidové práce v Brně a okolí. 

    ARYOM s.r.o. - ID 91680133 - Garantovaný záznam
    Křivá 2620/8, Praha, 130 00

    Provádíme čištění, úklidové služby, úklidové práce jednorázové a dlouhodobé pro firmy, školy, školky, kanceláře, domy, panelové domy (chodby), ordinace.  Také provádíme dokončovací stavební práce.

    KOMINICTVÍ - ŠÁLEK VLADIMÍR - ID 90350011 - Garantovaný záznam
    Doubravička 32, Doubravička, 29430

    Nabízíme kominické práce. Vložkování komínů, čištění komínů, měření emisí a ostatní kominické práce. 

    Autosklo servis VYSOČINA, družstvo - ID 93195782 - Garantovaný záznam
    Vysocká 1378/3, Žďár nad Sázavou, 59101

    Zabýváme se kompletním servisem autoskel do osobních, nákladních i užitkových vozidel. Vyměníme skla čelní, boční i zadní. Opravy pneumatik - lepení defektů a duší,  vyvažování kol údržba disků. Kompletní nebo částečné ruční čištění mokrou a suchou cestou - autosedaček, koberců, kufru, výplní dveří a stropu.

    Josef Franek - ID 89364349 - Garantovaný záznam
    Václava Košaře 125/4, Ostrava - Dubina, 70030

    Nabízíme ruční zemní a výkopové práce. Dále také pokládku zámkové dlažby, úklidové práce, paličské práce a různé pomocné práce. 

    Klempířství a kominictví Petr Michalek - ID 94712184 - Garantovaný záznam
    Skalice 332, Frýdek-Místek, 738 01

    Provádím klempířské práce na střechách, realizace starých střech. Nabízím zateplování střech a střešních zahrad, nátěry plechových střech a klempířských prvků, oplechování komínů a montáž okapových systémů. Provádím čištění komínů, spalinových cest, vložkování komínů a kontrolu spalinových cest dle vyhlášky 34/2016.

    DK CHEMO s.r.o. - ID 93046895 - Garantovaný záznam
    Slavíkova 1499/22, Praha, 13000

    Provádíme chemické a robotické čištění topných a vodních soustav – odstranění vodního kamene, minerálních nánosů i kalu z deskových a trubkových výměníků, chladicích systémů, kotlů, bojlerů, z rozvodů teplé vody, z otopných těles a stoupaček. Eliminace Legionelly.

    Servis a údržba vzduchotechnického potrubí, desinfekce vzduchotechnického potrubí a robotická desinfekce. 

    Zednické práce Martin Puška - ID 97041741 - Garantovaný záznam
    Masarykovo náměstí 2, Týnec nad Labem, 28126

    Jsme poctiví řemeslníci, jsme slušní, kvalitní, a rychlý zedníci. Provádíme pokládky dlažeb, montáže sádrokartonů, obkladačské práce, rekonstrukce bytů či rodinných domů, fasády, výstavby rodinných domů na klíč, omítky, štukování a další.

    ZAHRADA & DŮM Josef Koudelka - ID 92949608 - Garantovaný záznam
    Železničářská 742, Jičín, 506 01

    ZAHRADA A DŮM

    Provádíme:

    • Práce s motorovou pilou
    • Údržba zeleně
    • Natěračské a úklidové práce
    • Stěhování a vyklízení
    • Drobné zámečnické práce
    Technické služby města Hostinné, p. o. - ID 98344005 - Garantovaný záznam
    Deymova 208, Hostinné, 54371

    Správa nemovitého majetku města, provádíme čištění ploch a komunikací, údržbu zeleně, provoz městské sportovní haly, správa, čištění a zimní údržba místních komunikací, správu dopravního značení, odpadové hospodářství.

    NEMO-GARANT s.r.o. - ID 96584100 - Garantovaný záznam
    Koterovská 592/35, Plzeň, 32600

    Naše společnost NEMO-GARANT s.r.o. nabízí čističky. Čistírna odpadních vod, opravy, rekonstrukce, domovní čistírny, úpravy vody, technologie domovních čistíren, provozování čistíren a kanalizací, vodní děla.

    POBOČKA: 

    Školní 409, 331 51 Kaznějov

    WILLIG s.r.o. - ID 96437554 - Garantovaný záznam
    Brněnská 729/25, Střelice, 66447

    WILLIG, SPECIALISTA NA CISTERNOVÁ VOZIDLA

    SVĚŘTE SVÉ VOZIDLO DO PÉČE PROFESIONÁLŮM

    Provádíme opravy, rekonstrukce a dekontaminace cisternových sil pro přepravu sypkých a kapalných látek.

    Také nabízíme prodej ojetých cisteren.

    VELKOOBCHOD HEVA, spol. s r.o. - ID 91078433 - Garantovaný záznam
    Kostelní 463/1 , Třešť, 589 01

    Jsme stabilní dynamická česká firma a své služby nabízíme již od roku 1992, kdy byla firma založena.

    Náš sortiment zahrnuje širokou nabídku výrobků:

    • kancelářské potřeby
    • kalendáře, diáře
    • školní potřeby
    • obalový materiál
    • občerstvení
    • hygienické a úklidové prostředky
    • kancelářský nábytek a technika
    • sezónního zboží - Vánoce, Velikonoce, dušičky, karnevalové masky a kostýmy
    • hračky

    Skladem máme více jak 30 000 položek a nabídku stále rozšiřujeme.

    Ochotně poradíme při výběru zboží přímo na míru pro vás.

    Pomůžeme i při shánění netypického sortimentu, který není běžně v nabídce a poskytujeme též i náhradní plnění.

    HEVA MARKET - Havlíčkova 3305, Havlíčkův Brod  (Prodejna)
    HEVA MARKET - náměstí T. G. Masaryka 198, Chotěboř  (Prodejna)
    HEVA MARKET - Nerudova 377, Žirovnice  (Prodejna)
    PAPÍRNICTVÍ HEVA - 9. května 2886, Tábor  (Prodejna)
    VELKOOBCHOD HEVA, spol. s r.o. - náměstí Zachariáše z Hradce 15, Telč-Vnitřní Město, Telč  (Pobočka)
    VELKOOBCHOD HEVA, spol. s r.o. - Komenského nám. 135/3, Vnitřní Město, Třebíč  (Pobočka)
    VELKOOBCHOD HEVA, spol. s r.o. - Kostelní 463/1, Třešť  (Pobočka)

    ASANA Servis s.r.o. - ID 96780383 - Garantovaný záznam
    Klírova 1916/4, Praha - Chodov, 14800

    Činnost naší firmy je specializována na oblast dezinsekce, dezinfekce, deratizace, dezikace, ochrany dřeva, asanačních prací a sanačních prací nejen v Praze, ale i po celé ČR. Jsme členy Sdružení pracovníků DDD České Republiky a evropské asociace CEPA. Jsme držiteli certifikátu CSN EN ISO 9001:2001. Mimo tyto služby zajišťujeme také sanace zdiva od plísní a hub. Dále zajišťujeme ochranu dřeva a dřevěných konstrukcí před škůdci, houbami a plísněmi, jako prevenci proti požárům a výskytu škůdců. Na všechny tyto činnosti zajistíme odborné mykologické posudky. 

    GP servis, s.r.o. - ID 91729696 - Garantovaný záznam
    Řehořova 887/3, Praha - Žižkov, 13000

    Jsme specialisté na výškové práce.

    Od našeho vzniku v roce 2017 se zabýváme výškovými pracemi a to zejména na výškových budovách. Provádíme čištění a nátěry v profesionální kvalitě. Naše konkurence se často snaží ospravedlnit půjčování drahých plošin a lešení, ale profesionální horolezci jsou nejen levnější ale i rychlejší. O kvalitě naší práce vypovídají desítky spokojených klientů a dlouhé roky bez reklamací.

    Puli, s.r.o. - ID 10028 -
    Masarykova 738/40, Liberec - Liberec I-Staré Město, 460 01
    Jan Bolek - ID 10029 -
    Dr. Malého 2467/27, Ostrava - Moravská Ostrava, 702 00
    Bohumil Kedroň - ID 10030 -
    Čeloudova 1118/58, Třebíč - Horka-Domky, 674 01
    Vlastimil Březina - ID 10022 -
    Stankovského 1583, Čelákovice, 250 88
    ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ DOČISTA
    Fleischmann, s.r.o. - ID 10027 -
    Roviny 712/2, Brno - Chrlice, 643 00
    Jan Moravec - ID 10031 -
    Krátká 171, Čakovičky, 250 63
    David Londa - ID 10026 -
    Vahalíkova 206/51, Olomouc - Lazce, 779 00
    Warthul ČR, s.r.o. - ID 10025 -
    Kotorská 1579/36, Praha 4 - Nusle, 140 00
    Pod Farmou 228, Český Těšín - Dolní Žukov, 737 01
    Pohoda úklid
    Havířská 1991, Česká Lípa, 470 01
    Cleanfoot, s.r.o. - ID 10032 -
    Lublaňská 1721/45, Praha 2 - Nové Město, 120 00
    Roman Kubíček - ID 10033 -
    Dolní Libchavy 50, Libchavy, 561 16
    Masarykova 597, Němčice nad Hanou, 798 27
    UNIBEST CZ s.r.o. - ID 10042 -
    Michálkovická 2057/130, Ostrava - Slezská Ostrava, 710 00
    Váš specialista na stravování a úklid
    Libická 1987/7, Praha 3 - Vinohrady, 130 00
    Nátěry a malby všeho druhu
    Plzeňská 1270/97, Praha 5 - Košíře, 150 00
    Správa a údržba nemovitostí
    Na Zlaté stoce 551/14, České Budějovice - České Budějovice 2, 370 05
    Tvoříme čistotu, svěžest, harmonii a radost
    Volavkova 1742/3, Praha 6 - Břevnov, 162 00
    Správa a údržba nemovitostí
    Srbská 1139/5, Brno - Královo Pole, 612 00
    Úklid firem a domácností
    Dusíkova 900/3c, Brno - Lesná, 638 00
    Ivan Pospíšil - ID 10035 -
    Lessnerova 263, Praha 10 - Petrovice, 109 00
    Ipso - Soukromá bezpečnostní služba
    Prokopova 164/12, Praha 3 - Žižkov, 130 00
    Ostraha objektů, převozy peněžní hotovosti, recepční služby
    U Císařských lázní 368/7, Teplice, 415 01

    1 2 3 4 5


    PŘEHLED KATEGORIÍ

    Agentury (41) »

    Auto-moto (1468) »

    Banky (191) »

    Bazény (6) »

    Bezpečnost, ochrana (28) »

    Čištění (845) »

    Doprava (1376) »

    Dřevo (1050) »

    E-shopy (107) »

    Elektro (942) »

    Energetika (691) »

    Finance, banky, pojišťovny (24) »

    Chemie (117) »

    Chovatelství (30) »

    Instalace, servis, opravy (173) »

    Kancelářské stroje, potřeby (8) »

    Kosmetické služby (47) »

    Kovovýroba (85) »

    Kultura (1202) »

    Kurzy, školení (51) »

    Malo a velkoobchod (1551) »

    Nábytek (914) »

    Nářadí (617) »

    Obaly (659) »

    Odbory, spolky (80) »

    Odpady (30) »

    Okna, dveře (42) »

    Papír (10) »

    Plasty (19) »

    Počítače (1030) »

    Pohřebnictví (9) »

    Pojištění (771) »

    Poradenství (1645) »

    Potraviny, gastro (1448) »

    Reality (1020) »

    Reklama (1086) »

    Restaurace (189) »

    Skladování (12) »

    Sklo (334) »

    Služby a řemesla (4657) »

    Sport (70) »

    Stavebnictví (1580) »

    Strojírenství (1122) »

    Telekomunikace (608) »

    Textil (32) »

    Tisk (482) »

    Ubytování (1141) »

    Úřady, instituce (1087) »

    Věda a výzkum (438) »

    Voda, topení, plyn (66) »

    Volný čas (309) »

    Výtahy (1) »

    Vzdělávání (871) »

    Zahradnictví (60) »

    Zdraví (865) »

    Zdravotnictví, sociální péče (51) »

    Zemědělství (715) »