1


Firmy v kategorii Agentury (41)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
KYB MANUFACTURING CZECH s.r.o. - ID 98357877 - Garantovaný záznam
U Panasonicu 277 , Pardubice 6, 530 06

KYB = jeden z největších výrobců tlumičů pro automobily

 

Jsme výrobním závodem japonské společnosti KYB, která se řadí mezi největší výrobce tlumičů do automobilů na světě. Každý druhý automobil v Japonsku a každý pátý automobil na světě používá tlumiče vyrobené v KYB. Sídlíme v průmyslové zóně v Pardubicích - Starých Čívicích.

 

KMCZ v šlépějích japonské přesnosti a kvality

 

KMCZ byla založena v srpnu 2003 a samotná výroba byla zahájena v prosinci roku 2006. Důvodem bylo pokrýt čtyři hlavní automobilové trhy a zrychlit tak reakci na potřeby našich zákazníků.

Mezi hlavní zákazníky KMCZ patří kolínská automobilka TMMCZ, automobilka Škoda, Stelantis, VW v Německu, Toyota ve Franci a v Anglii, maďarská pobočka Suzuki, Nissan v Anglii, v Rusku a ve Španělsku, Renault ve Slovinsku a Francii a Daimler ve Francii. Součástí našeho portfolia je i výroba náhradních dílů pro celou Evropu, Jižní Ameriku a střední východ. Ty jsou distribuovány skrze naši sesterskou společnost.

 

 

Našich zaměstnanců si vážíme

 

V současné době zaměstnáváme přibližně 700 pracovníků. Na všechny naše zaměstnance jsme náležitě hrdí, protože svou kvalitní a dobře odvedenou prací přispívají k věhlasnému jménu osobních automobilů řady světoznámých značek. Vedení společnosti jim na oplátku nabízí nejen moderní pracovní prostředí, ale také zázemí v podobě příjemné jídelny s chutnou stravou či pohodlné, vybavené šatny.

 

Zaujala Vás naše společnost a rádi byste rozšířili náš team? Navštivte sekci zaměstnání, kde se můžete dozvědět více o volných pracovních pozicích a zaměstnaneckých bonusech.

Ile de Beauté Voyages s.r.o. - ID 96171582 - Garantovaný záznam
Janáčkova 777, Židlochovice, 66701

Cestovní agentura s více než dvacetiletou zkušeností. Specializujeme se na pobyty s vlastní dopravou na Korsice, Sardinii a ve Francii v hotelích, residencích a soukromých vilách. Kromě ubytování také zajišťujeme trajektovou přepravu po Evropě. Tuto přepravu zajistíme pro všechny typy vozidel. K ubytování Vám rádi zajistíme cestovní pojištění, popřípadě zajistíme letecké spojení.

THE CHARNWOOD COMPANY,s.r.o. - ID 95641705 - Garantovaný záznam
Rytířská 534/13, Praha, 11000

Developerská společnost založená roku 2001, specializující se na výstavbu nových nemovitostí, stejně jako na rekonstrukci objektů stávajících: průmyslových, kancelářských, maloobchodních i residenčních, s převažující působností v České republice.

ppm factum a.s. - ID 94648626 - Garantovaný záznam
K Vypichu 1087, Rudná, 25219

Společnost ppm factum a.s. nabízí nejen bohaté zkušenosti, ale také nejširší škálu kvalitních a zkušených pracovníků s dlouholetými zkušenostmi v sektoru rychlo-obrátkového zboží.

Naše data z retail auditu jsou pověstná svou robustností, precizní metodikou a váženými panely.

Vysoká kvalita merchandisingových projektů zajištěna rozsáhlým a velice stabilním týmem zaměstnanců v kanceláři i celorepublikovým pokrytím, které zajišťuje jedinečný tým stálých a zkušených Area Managerů.

Promo&Eventy jsou kombinací vlastních kreativních konceptů ppm a do detailu zvládnutých procesů při produkci a realizaci na pečlivě vybraných lokacích.

Finanční stabilita garantuje pravidelnou a včasnou mzdu všem zaměstnancům v terénu, čímž je ppm v oboru merchandisingu, promo a monitoringu unikátní.

Veškeré POS materiály jsou distribuovány do regionů z centrálního skladu ppm factum v Praze v režimu just in time.

DREAM PRO, s.r.o. - ID 89495202 - Garantovaný záznam
Klíšská 1687/21, Ústí nad Labem, 400 01

Chcete konečně po rozvolnění připravovat akce pro své klienty či zaměstnance? Vymýšlíte, jak uspořádat firemní event, jak poděkovat svým zaměstnancům nebo zvednout náladu obyvatelům? My přemýšlíme nad tím samým a po několika měsících se vracíme alespoň trochu do normálních kolejí. Šli jsme s dobou a přesouvali eventy do on-line prostoru a teď vymýšlíme možnosti, jak se bezpečně potkávat znovu face to face.

Máte spousty otázek k současnému pořádání akcí a nemáte se s kým poradit? Jsme v tom s vámi. Každý den řešíme novinky ze světa eventového marketingu a jeho realizace. Už vloni na jaře jsme své poslání přizpůsobili a začali jako první v České republice pořádat autokina, přivezli jsme také jediný a čerstvě oceněný autokoncert Leoše Mareše, makali jsme na on-line eventech a plánovali akce po rozvolnění opatření. Pokračujeme dál. Naše dvacetileté zkušenosti s pořádáním akcí od těch největších firemních eventů až po ty komorní v rodinné atmosféře, nás naučili reagovat na situaci a umět z ní dokonale vybruslit, aby byl výsledek perfektní.

Dream PRO pro své klienty plní sny právě v oblasti event marketingu. Pro ty, kteří náš tým agentury Dream PRO neznají a nebo znají, ale ještě s námi nemají zkušenost, budeme rádi, když nás prostřednictvím webových stránek poznají blíže.

Pro ty, kteří mají spousty otázek z tohoto oboru a neznají na ně v současné době odpovědi, jsme oporou a rádcem. Naší snahou není pouze představit naši agenturu, ale ukázat současný event marketing v celé své kráse, a to nejen po stránce teoretické, ale i praktické. A jestliže nenaleznete své odpovědi na těchto stránkách, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Jsme tu přeci pro vás a pro vaše sny. Pro sny, které se mohou plnit i této složité době. 

ČESKO EVROPSKÁ AGENTURA s.r.o. - ID 97960285 - Garantovaný záznam
Politických vězňů 1272/21, Praha, 110 00

Česko Evropská Agentura, s.r.o. je držitelem všech požadovaných povolení Generálního ředitelství Úřadu práce České republiky, a to v celém rozsahu a bez omezení.  Má splněny veškeré legislativní požadavky, tj. především složení kauce a firemní a odpovědnostní pojištění. Česko Evropská Agentura, s.r.o. používá vlastní originální software pro evidenci a administraci klientů a komunikaci s úřady. Má implementováno nařízení Evropské unie - General Data Protection Regulation na ochranu osobních údajů. Je členem Hospodářské komory Karlovarského kraje.

Česko Evropská Agentura, s.r.o. byla založena v roce 2016. Působí na celém území České republiky a i v dalších státech Evropské unie. V současnosti zaměstnává agenturní pracovníky v řádech tisíců osob. Pocházejí především z Ukrajiny, Moldávie, Kazachstánu a dalších východních států. Agentura dbá na to, aby jak klienti z řad zaměstnanců, tak i zaměstnavatelů byli maximálně spokojeni. Výsledkem je, že pracovníci se k nám vracejí a zaměstnavatelé oceňují serioznost při naší spolupráci.  

SIMIX PERSONÁLNÍ AGENTURA - ID 96353569 - Garantovaný záznam
Palackého třída 1908, Pardubice, 530 02

#hledamzamestnance

  • personální služby na míru
  • rychlé jednání a vysoká kvalita zaměstnanců
  • náboroví profesionálové v terénu i na pobočkách
  • specialisté na zahraniční nábor a tým tlumočníků
  • kompletní servis pro zaměstnance

#hledampraci

  • personální poradenství a zajištění zaměstnání zdarma
  • individuální přístup
  • široký výběr zaměstnání pro absolventy i zkušené odborníky
  • kompletní servis (zaškolení, zaměstnání, ubytování, doprava)
  • nadstandardní mzdové ohodnocení
NEW DIMENSION, s.r.o. - ID 90428549 - Garantovaný záznam
Havlíčkova 233, Frýdek-Místek, 738 01

V roce 2008 založili jednatelé Radka Šušková a Marek Kavulok společnost New Dimension s.r.o., která přináší koncepční řešení v oblasti rozvoje lidí a procesů. Spolupracuje s klienty z řad výrobních i nevýrobních společností při naplňování firemních strategií a v oblasti rozvoje využívá nové trendy v kontextu Industry 4.0.

Pomáháme klientům budovat jejich procesy a rozvíjet lidi. Na této partnerské cestě jsme svědky mnoha změn, které přináší doba Industry 4.0. Sami díky překotnému vývoji rosteme, inovujeme nejen naše služby, ale také formy rozvoje. Logickým krokem právě v rozvoji forem práce se zákazníkem se pro nás stal HYBRID LEARNING. Jde o variabilní a flexibilní nástroj vzdělávání a rozvoje s vysokou mírou individuálního přístupu, který propojuje tradiční přístupy ve vzdělávání dospělých, metodiku učebního cyklu a moderní technologie. Kombinuje prezenční i online vzdělávání a mění postoje účastníků.

ANEX PERSONÁLNÍ AGENTURA - ID 96899966 - Garantovaný záznam
Korunní 1440/60, Praha, 120 00

ANEX personální agentura

Našim hlavním zaměřením je vyhledávání zaměstnanců dle požadavků klientů, personální audity, headhunting a personálně-pracovní a psychologické poradenství. Tyto služby zajišťujeme pro mnoho českých i mezinárodních společností. Působíme po celé České republice, naše pobočky naleznete v Praze, Brně a Ostravě.

Svou práci děláme rádi a poctivě. Jsme si dobře vědomi, že v dnešní složité době je potřeba umět vhodné kandidáty nejen najít a oslovit, ale také kvalitně a dobře posoudit a vybrat. Náš stabilní tým je tvořen zkušenými odborníky a profesionály.

ÚSTŘEDÍ:

  • ANEX PERSONÁLNÍ AGENTURA - 28. října 2663/150, Moravská Ostrava, Ostrava
Trenkwalder a.s. - ID 90816938 - Garantovaný záznam
Heřmanická 1648/5, Ostrava , 71000

Už tři dekády jsme důvěryhodným partnerem na současném trhu práce. Naší výhodou je soubor zkušeností a poznatků, nabytých přirozeným růstem z rakouské rodinné společnosti, až po evropský koncern. Naše konzultanty a inovativní personální řešení máme zastoupené téměř ve všech odvětvích.

STROJPEX s.r.o. - ID 95712579 - Garantovaný záznam
Nádražní 910, Uničov, 783 91

Naše personální společnost je dynamickou agenturou, která působí v různých obměnách hlavně na Českém a Slovenském pracovním trhu již dvanáct let.

Společnost se zprvu specializovala výhradně na strojírenský a hutnický průmysl. Později s přibívajícími profesními zkušenostmi začala výrazně působit také v automobilovém, elektrotechnickém, textilním průmyslu a logistice a to v krajinách evropské unie jako jsou Česká republika, Slovenská republika a Německo, kde působíme mimo jiné i v oblasti opatrovatelských služeb.

Během našeho působení se řídíme zásadami slušnosti, spolehlivosti a spokojenosti našich zaměstnanců a obchodních partnerů a to bez rozdílů toho či jde o malou firmu nebo nadnárodní společnost. Výběru našich uchazečů od prvního kontaktu věnujeme mimořádnou péči, přesvěčte se sami, že také kandidáti jsou pro nás stejně důležití jako naši klienti.

AGENTURA BRAVEX, organizační složka - ID 88911125 - Garantovaný záznam
Politických vězňů 911/8, Praha, 11000

Provoz personální agentury s nabídkou zaměstnání. 

PRESTIMA, spol. s r.o. - ID 95662064 - Garantovaný záznam
5. května 175/7, Liberec, 460 01

My děláme vše pro to, aby zážitek z vašich eventů byl hluboce pozitivní!

Stavebním kamenem úspěchu je originalita zpracování postavena na ověřených organizačních principech. Odhadnout míru citlivosti vašeho hosta si žádá odborníky – někdy se vyplácí šokovat, jindy je vhodné držet se poklidné dramaturgie i osvědčeného scénáře. Bez výjimky lze však očekávat profesionální výkon! 

 

JIROUT REKLAMNÍ AGENTURA s.r.o. - ID 93177654 - Garantovaný záznam
Průmyslová 495, Pardubice, 533 01

Jsme JIROUT reklamní agentura, agentura s tradicí, stovkami spokojených klientů a tisíci realizovaných projektů. Našim obchodním partnerům poskytujeme komplexní reklamní služby od návrhu přes výrobu až po instalaci a servis reklamních prvků.

Každoročně našim klientům vytiskneme statisíce letáků a vizitek, desítky tisíc stran katalogů, tisíce billboardů a velkoplošných plakátů, polepíme stovky osobních a nákladních automobilů, navrhneme, vyrobíme a spustíme desítky webů

Disponujeme vlastním technologickým a výrobním zázemím, v němž připravujeme rozsáhlou škálu propagačních a reklamních materiálů, od drobných dárkových předmětů přes tiskoviny, polepy osobních i nákladních automobilů, vozidel MHD, výloh a reklamních panelů až po světelné reklamy a velkoplošný tisk billboardů. Ve naší internetové divizi navrhujeme a realizujeme weby a e-shopy, poskytujeme služby v on-line marketingu a internetových reklamních kampaních.

Máme za sebou dvacetileté působení v reklamních službách. Podívejte se na nejvýznamnější milníky historie společnosti.

PaPA CZ s.r.o. - ID 93532393 - Garantovaný záznam
Družstevní 741/26, Ořechov u Brna, 66444

Poskytujeme kompletní servis v oblasti veletrhů, výstav, reklamy a výstavnictví. Navrhujeme a realizujeme výstavy, výstavní expozice.

O.R.K.A-OLOMOUCKÁ REALITNÍ KANCELÁŘ, s.r.o. - ID 98741001 - Garantovaný záznam
Polská 595/12, Olomouc, 779 00

ORKA je úspěšnou a především stabilní společností, zaručující profesionalitu a serióznost při prodeji Vaší nemovitosti. Zaměřujeme se na skutečné potřeby našich klientů, dodržujeme vysoce profesionální standardy a přísný etický kodex. Představujeme záruku stability, jistoty a flexibility. Důkazem je neustálý rozvoj společnosti, rozšiřování portfolia nabízených služeb klientům se zaměřením na jejich individuální požadavky a potřeby.

Jsme profesionální společností v oblasti realit, poskytujeme komplexní sevis a snažíme se využít potenciál celého týmu.

  • poradenství - našim cílem je odborně poradit
  • právní služby - všechny naše obchodní transakce jsou podloženy smlouvami, spolupracujeme s renomovanými advokáty a notáři
  • finanční služby – snažíme se vyřešit jakýkoliv finanční záměr našeho klienta
  • pojištění - nezapomínáme, že nemovitost při převodu na vás není pojištěna – zajistíme pro Vás profesionály v této oblasti

Věříme, že jsme Vás za více než 20 let působení ve světě realit přesvědčili, že jsme spolehlivým a důvěryhodným partnerem. Děkujeme Vám, že se na nás již více než 20 let obracíte s důvěrou Vám vytvořit krásný a bezpečný domov.

S-GUIDE, s.r.o. - ID 92150599 - Garantovaný záznam
Erbenova 375/8, Brno, 602 00

Lyžování v Rakousku, Itálii, Švýcarsku, Francii, Německu i Slovinsku. Skiinfo pro alpská střediska, předpověď počasí, sněhové zpravodajství, skipasy. Rezervace on-line a ubytování na míru v celých Alpách jen pro vás.

Nechte se rozmazlovat. Vydejte se s námi za nezapomenutelnými zážitky v exotických destinacích. Pečlivě se o Vás postará osobní travel designer a Vaši cestu naplánuje do posledního detailu.

Golfové zájezdy na nejkrásnější hřiště celého světa. Hotely i hřiště pro Vás osobně testujeme a vybíráme pro Vás to nejlepší. Golfovou dovolenou vždy připravíme dle Vašich požadavků a představ.

 

ALMAX WORK-HOLDING - ID 95305590 - Garantovaný záznam
Janáčkova 1883/62, Plzeň, 323 00

Specializujeme se na získávání a výběr pracovníků ze střední a východní Evropy. Dbáme na kvalitu našich služeb a snažíme se vytvářet předpoklady pro plné uplatnění potenciálu každého jedince.

GOOD STOREY HOMES s.r.o. - ID 89026227 - Garantovaný záznam
Pobřežní 620/3, Praha, 186 00

Už název firmy vystihuje základní premisu našeho vnímaní realitní práce, a to je spojení člověka a nemovitosti, které má velmi zajímavou dynamiku. Ať již se jedná o byt, dům nebo obchodní prostor, klient je vyhledává v určité životní situaci, která téměř vždy představuje změnu, novou etapu osobní či pracovní. Právě tyto příběhy lidí a nemovitostí nás zajímají a jsme rádi, že můžeme být jejich součástí. Naším cílem přitom není jednorázový obchod, nýbrž vytvoření dlouhodobého partnerství s klienty, kterým se v oblasti řešení nemovitostí staneme obdobou „rodinného lékaře“, kterému můžete věřit, nemusíte mu již řadu věcí vysvětlovat a víte, že je tam vždy pro Vás.

Není většího uspokojení v podnikání, než když se Vám klient ozve – znovu.

Profesionalita, poctivost a respekt. To jsou základní kritéria, na kterých zakládáme naše obchody a vztahy s klienty. Jako zakladatelé firmy jsme spojili dlouhodobě nabyté znalosti a zkušenosti z různých odvětví (nemovitosti, právo, financování) a jsme připraveni Vám zajistit osobní přístup a flexibilní řešení vašich potřeb v oblasti realit. Je dobré vědět, že se máte na koho obrátit – pojďte se vydat na tu cestu s námi!

JUBEL, s.r.o. - ID 89502153 - Garantovaný záznam
U továren 256/14, Praha, 102 00

Hledáte pro svou firmu či sklady klidné, bezpečné, a přitom pohodlně dostupné místo?

Nabízíme pro Vaši firmu jedinečné skladové prostory či kanceláře k pronajmutí v rodinném areálu.

Je jedno, jak velké skladové prostory nebo kancelářské prostory si u nás pronajmete. Naše starost o Vaše pohodlí je vždy na prvním místě a neděláme žádné rozdíly. Vstřícnost a snaha splnit všechna Vaše přání jsou pro nás prioritou.

WORK IN EUROPE s.r.o. - ID 96849681 - Garantovaný záznam
Pražská 647/158, Brno, 642 00

Pracovní agentura. Provádíme také servis automobilů, osobních automobilů, popelářských vozů, přípravy a realizace STK.

 

RODYCH s.r.o. - ID 97012576 - Garantovaný záznam
Pražská 162/25, Olomouc, 779 00

Jsme personální agentura, která se zabývá zprostředkováním práce a aktivním vyhledáváním vhodných kandidátů pro specifické profese. Krátkodobě i dlouhodobě zprostředkováváme a zapůjčujeme profesionální a produktivní pracovníky zejména strojírenských profesí, a to nejen v menších, středních a velkých českých a slovenských firmách, ale i v zahraničí (Německo, Švýcarsko, Holandsko, Francie a jiné).

Jaký je náš cíl

Základním posláním firmy je pomáhat zákazníkům v prosperitě při vyhledávání kvalifikovaných a morálních pracovníků.

Naším cílem je maximální uspokojení zákazníka. Tak, abychom jeho požadavky nejen splnili, ale dokonce překročili. Jen tak bude naše služby vyhledávat i v budoucnu. Zaměřujeme se na profesionálně odvedené služby. S tím jde ruku v ruce pečlivý výběr spolehlivých, morálně kvalitních, komunikačně zdatných a odborně připravených zaměstnanců. Dlouhodobé vztahy s našimi zákazníky nám umožňují lépe porozumět jejich skutečným potřebám.

Proč si nás zvolit za partnera

Jsme profesionálové

Nabízíme kvalifikované a produktivní zaměstnance. Specializujeme se především na strojírenské profese. Nemáte starosti s délkou zaměstnávání těchto zaměstnanců, odpadávají Vám starosti s administrativou a organizací. Neřešíte komplikované vyhledávání zaměstnanců, jejich výběr a zdlouhavé zaškolování

Máme spolehlivé a kvalitní pracovníky.

Nabízíme pouze pracovníky s dobrou pracovní morálkou a produktivitou. Vedeme je k tomu, aby si konzistentně zvyšovali svou kvalifikaci a uvědomovali si vysokou osobní zodpovědnost za odvedenou práci.

Jsme korektní partner

Za dobu svého působení jsme získali spoustu zkušeností s českým i zahraničním pracovním trhem. Stali jsme se vyhledávanou agenturou zejména proto, že nasloucháme našim klientům, diskutujeme s nimi o jejich potřebách a snažíme se co nejlépe porozumět jejich obchodním i profesním požadavkům.

PGT s.r.o. - ID 96688413 - Garantovaný záznam
Doudlevecká 214/10, Plzeň, 301 00

Jsme odborníci na německý a rakouský strojírenský pracovní trh. Našimi klienty jsou přední průmyslové podniky, velké a střední montážní firmy a technologické společnosti, pro které zajišťujeme specializované pracovníky.

Zaměřujeme se na profese CNC frézař, soustružník, svářeč WIG/MIG/MAG, instalatér, truhlář, potrubář.

ZAWAKO s.r.o. - ID 91275723 - Garantovaný záznam
Počernická 272/96, Praha, 108 00

Vyřízení všech povolení

Naše firma zajistí pracovní povolení. Pomáháme vyřídit víza pro naše zaměstnance. Děláme všechny potřebné dokumenty. Zajišťujeme bydlení.

Včasná platba práce

Naše firma vyplácí odměnu za práci včas. Platíme potřebné zálohy. Poskytuje bydlení. Registrujeme zaměstnancům pojištění. Staráme se o naši dělníky.  Naše služby pokrývají nejdůležitější činnosti související s moderním řízením lidských zdrojů.

Spolehlivé pracovníci

Personální služby. Zodpovědným firmám zajišťujeme spolehlivé zaměstnance spolehlivým lidem dáváme dobrou práci. Sezeženeme Vám schopné lidi dle Vašich požadavků.

BORCINIO s.r.o. - ID 93020187 - Garantovaný záznam
Perlová 60/14, Plzeň, 301 00

Sdružení družstevníků. Společenství s neuzavřeným počtem osob založené za účelem podnikání.

Personální agentura. Vyhledávání zaměstnanců pro zaměstnavatele a vyhledávání zaměstnání pro fyzickou osobu.

B P R-BOHEMIA PUBLIC RELATION s.r.o. - ID 99334865 - Garantovaný záznam
Mrštíkova 399/2a, Liberec, 460 07

Jsme digitální markeťáci, skoro pořád online, stále kreativní a vždy stratégové.

POBOČKA:

B P R-Bohemia public relation s.r.o. - Pod Nuselskými schody 1721/3, Vinohrady, Praha

Ing. Miroslava Krčmová - ID 90044987 -
Divadelní 616/4 , Brno , 602 00
Nabízím auditorské služby.
8. května 450/8 , Olomouc, 779 00
Galerie Anděl nabízí originální umělecká díla současných malířů, keramiků, šperkařů, kovářů a dalších umělců. Kromě autorských výstav pořádáme menší koncerty, besedy s výtvarníky, divadelní představení, křesty a čtení knih a další. Unikátní je také možnost posezení při kávě či vínu v nádherném venkovním atriu mezi uměleckými díly. otevírací doba: Pondělí 9:00 - 18:00 hod. Úterý 9:00 - 18:00 hod. Středa 9:00 - 18:00 hod. Čtvrtek 9:00 - 18:00 hod. Pátek 9:00 - 18:00 hod. Sobota 9:00 - 12:00 hod. Neděle Zavřeno
Havlíčkova 7, Beroun, 266 01
Nabízíme poznávací a tématické zájezdy, eurovíkendy a exotiku, wellnes a lázeňské pobyty v ČR, SR ,Maďarsku a zájezdy do celého světa. Prodáváme vstupenky na kulturní akce. Zajišťujeme autobusové jízdenky po Evropě. Provozní doba : PO 9.00 - 17.00 hod. ÚT 9.00 - 17.00 hod. ST 12.00 - 18.00 hod. ČT 9.00 - 17.00 hod. PÁ9.00 - 17.00 hod. SO 9.00 - 12.00 hod.
ROSHEN Holding s.r.o. - ID 96103895 -
K lindě 701/5, Praha, 190 15
Provozní doba: Dle telefonické domluvy. Jsme nová dynamicky se rozvíjející společnost, zaměřující se na zprostředkování zaměstnanců do procesů výroby, průmyslu a do stavebnictví. Naším cílem je oboustranná spokojenost nejen na straně našich partnerů, ale také na straně zaměstnanců, které zprostředkováváme. Naší vizí je harmonizace vztahů mezi zaměstnavatelem a zaměstnanci jdoucí ruku v ruce s organizací práce a kontrolou jakosti práce. Poskytujeme poradenství v oblasti personalistky a trhu práce. Zprostředkováváme zaměstnance nejen na území celé České republiky, ale též v zahraničí např. v Rakousku, Německu či v Belgii. Naše personální agentura zprostředkovává zaměstnání také pro zásilkové a logistické společnosti, zajistíme zkušené skladníky, manipulanty a pracovníky dalších profesí.
Severní 598, Česká Ves, 790 81
Provozní doba dle tel. domluvy. Pro zákazníky pracujeme již od roku 1999 a snažíme se splnit všechna přání týkající se svatebního dne, pracujeme hlavně ve městě Jeseník a v jeho okolí.
STUDIO Z - ID 98348302 -
Hlavní 172, Jirny, 250 90
Pro Váš výjimečný den - zapůjčíme originální modely avantgardní, klasiku i šaty v historickém stylu v příjemném prostředí a za příznivé ceny. provozní doba po tel. domluvě
Roset plus s.r.o. - ID 98368123 -
Raisova 1004, Strakonice, 386 01
Otevírací doba Pondělí 8:00 - 12:00 13:00 - 16:00 Úterý 8:00 - 12:00 13:00 - 16:00 Středa 8:00 - 12:00 13:00 - 16:00 Čtvrtek 8:00 - 12:00 13:00 - 16:00 Pátek 8:00 - 12:00 13:00 - 14:00 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno Služby reklamní a grafické agentury - velkoformátový tisk, letáky, vizitky, samolepky, bannery, tónování autoskel, okenní fólie, zimní zahrady, foto obrazy - plátno a papír. Dále výroba razítek na počkání. Také reklamní předměty.
Tyršova 209, Horní Cerekev, 394 03
Základní škola pro 350 žáků s družinou a jídelnou. V školním roce 2017/20178 navštěvuje školu 156 žáků v 9 třídách. O děti se stará 12 pedagogických pracovníků a 4 provozní zaměstnanci. Ve školní družině pracují 2 vychovatelky a ve školní kuchyni je 5 kuchařek včetně vedoucí školní jídelny.
Hamry nad Sázavou 133, Hamry nad Sázavou, 591 01
Základní škola pro 80 žáků s družinou a jídelnou. Pro děti nabízíme kroužky anglického jazyka, hry na zobcovou flétnu a Country tance. Budova základní školy byla postavena v roce 1903 a nová přístavba s tělocvičnou v roce 2002. Budova mateřské školy je v provozu od roku 1980.
Mírové nám. 2244/19, Hodonín, 695 01
Základní škola Hodonín je školou městskou. Byla dána do užívání ve školním roce 1930/1931. V roce 1980 byla provedena rekonstrukce a otevřena přístavba budovy. Škola je plně organizovanou školou, tzn. s třídami od 1. do 9. ročníku, v nichž je po dvou paralelních třídách. V současné době školu navštěvuje 350 žáků. Součástí školy je i školní družina, kde jsou 3 oddělení s kapacitou 90 dětí.
Dagmar Slavíková - ID 92868864 -
Volavkova 1742/3, Praha, 162 00
Střežíme průmyslové objekty, kancelářské budovy, bytové komplexy, stavby. Provádíme hlídkové a kontrolní práce, hlídání parkovišť, recepční služby s ostrahou - obsluha ústředen, informační služba. Dodavatelsky zajistíme elektronickou ochranu objektu a instalaci monitorovacího zařízení (možno i na naše náklady. Naše firma vznikla v roce 1997 jako bezpečnostní agentura s komplexem doplňkových služeb, které jsou pro naše partnery důležité. Hlavním cílem naší společnosti je nabídnout zákazníkovi komplexní služby , jak v oblasti bezpečnosti a ochrany majetku, tak v oblasti úklidu a dalších služeb, kdy zákazník má většinu činností, spojených s provozem, zastřešeny jednou firmou.
Krnovská 18, Opava, 746 01
Otevírací doba Pondělí 6:30 - 16:30 Úterý 6:30 - 16:30 Středa 6:30 - 16:30 Čtvrtek 6:30 - 16:30 Pátek 6:30 - 16:30 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno Kapacita školky cca 180 dětí. Zajišťujeme výuku angličtiny. Nabízíme výtvarný a keramický kroužek, hru na zobcovou flétnu, výuku plavání, školní výdejnu, sportovní gymnastiku, grafomotoriku, individuální logopedie-logoped, podpora dětí s odloženou školní docházkou-speciální pedagog.
REKLAMNÍ AGENTURA RETIDA - ID 93763931 -
Dělnická 1020/54 , Holešovice Praha , 170 00
Společnost RETIDA spol. s r.o. byla založena v roce 1994 s cílem poskytovat kvalitní služby v oblasti dodávek reklamních a tiskových služeb. Oblast našeho působení je poměrně široká – dodávky široké škály reklamních a dárkových předmětů s potiskem, výroba reklamních tiskovin, výroba reklamních poutačů, polepy osobních i nákladních vozů, zakázková výroba předmětů.

1


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »