1 2 3 4 5


Firmy v kategorii Zdraví (865)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
Oblastní charita Červený Kostelec - ID 90771006 - Garantovaný záznam
Koubouka 716, Červený Kostelec, 54941

Oblastní charita Červený Kostelec provozuje k naplnění svých cílů střediska různého zaměření. Hlavní podíl činnosti tvoří zdravotní a sociální zařízení a služby pro potřebné. Nemocným slouží střediska poskytující zdravotní péči, Hospic a Mobilní hospic Anežky České, Ambulance paliativní péče a Charitní ošetřovatelská služba. Pro nemocné roztroušenou sklerózou poskytuje své zdravotní a sociální služby Domov sv. Josefa. Provozujeme též pečovatelskou službu v Červeném Kostelci a v Hostinném, v obou případech i v okolí zmíněných měst. Pro oblast ORP Náchod poskytujeme službu denního stacionáře. Mateřské centrum pro maminky s dětmi sídlí v budově Háčka v Červeném Kostelci, které působí i jako vzdělávací centrum a poskytuje ubytování.

V rámci zmíněných středisek poskytujeme i další služby, jako je odborné sociální poradenství, půjčovna zdravotnických a kompenzačních pomůcek, tísňová péče pro seniory a osoby se zdravotním omezením, chráněné bydlení, odlehčovací pobyty, rehabilitace a další. Oblastní charita je dále vlastníkem sociální podniku Pro-Charitu s.r.o. a v jejím správním středisku sídlí Mateřská Školka Studánka u sv. Jakuba.

EXTRUDO Bečice s.r.o. - ID 95201966 - Garantovaný záznam
Bečice 7, Bečice , 37501

Výroba a distribuce extrudovaných, bezlepkových, dietních a biopotravin. Výrobky jsou z přírodních surovin bez barviv a konzervantů. Nabídka bisquitů, kaší, instantních polévek, instantních mouk, strouhanek, falafelů a mražených měšců.

MUDr. Věra Sládková s.r.o. - ID 99196908 - Garantovaný záznam
Tyršova 223, Velká Bíteš, 59501

Poskytujeme služby v oblasti ambulantní gynekologie a porodnictví, péče o těhotné, preventivní prohlídky, ultrazvukové vyšetření.

Je nutné se předem objednat. Při obtížích bez objednání. Registrujeme nové pacientky.

Hnedted.cz a.s. - ID 91881673 - Garantovaný záznam
Boleslavská 36, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, 25001

Pomůžeme Vám se všemi druhy závislostí, depresí a úzkostí. Po 10 letech existence máme nejvyšší účinnost protialkoholní léčby. Jako jedinní máme denní osobní terapie společně se skupinovými terapiemi.
Nově nabízíme ambulantní detoxikační a regenerační program pod dohledem psychiatra.

MUDr. Ludmila Šáchová - ID 98983485 - Garantovaný záznam
Velká nad Veličkou 865, Velká nad Veličkou, 69674

Provádíme pravidelné preventivní prohlídky i pro zaměstnance, laboratorní vyšetření, drobné chirurgické výkony, pravidelné očkování, vyšetření na řidičský průkaz pro důchodce, tisk výpisů pro pojišťovny a další.

MUDr. Marie Stivarová - ID 99992030 - Garantovaný záznam
8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek, 738 01

Provozuji ordinaci praktického lékaře pro dospělé. Nabízím návštěvní službu v domácnosti pacientů.

STOMATOLOGICKÁ LABORATOŘ – ANNA FOJTŮ - ID 93458467 - Garantovaný záznam
Horní náměstí 839, Slavičín, 763 21

Provozuji samostatnou zubní laboratoř ve Slavičíně v okrese Zlín. Vyrábíme a opravujeme fixní a snímatelné zubní náhrady, zubní korunky a můstky v různých provedeních a také v různých cenových relacích.  

Podolská zdravotní s.r.o. - ID 91287989 - Garantovaný záznam
Podolská 137/152, Praha, 14700

Provozujeme ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

TCM BOHEMIA s.r.o. - ID 95988159 - Garantovaný záznam
Národní 339/11, Praha, 11000

Provozování centra tradiční čínské medicíny. Provádění diagnostiky, fytoterapie, akupunktury, dietetiky, cvičení qigong a masáží tuina. Všichni naši terapeuti mají za sebou ucelené vzdělání.

ORL medicine plus s.r.o. - ID 98135125 - Garantovaný záznam
Makovského náměstí 3147/2, Brno, 61600

Kompletní sortiment léčebně – preventivní péče ORL pro dospělé a děti (smluvní vztahy se všemi zdravotními pojišťovnami). Nabízíme vyšetření prováděná endoskopickou metodou. Vyšetření na vlastní žádost - VŠ, řidičský či zbrojní průkaz, sport. Možnost individuálního objednání klienta k lékaři na konkrétní hodinu. Konzultace o zdravotním stavu prostřednictvím emailu. Dále nabízíme ošetření nepojištěných cizinců a zajištění další péče dle možností ordinace a stavu pacienta. Píchání uší na náušnice, detoxikace dle MUDr Jonáše a homeopatii.

 

Půjčovna Javor - půjčovna kompenzačních pomůcek - ID 90746316 - Garantovaný záznam
Papírenská 180/1, Praha, 16000

Půjčovna Javor - půjčovna kompenzačních pomůcek

Nabízím mechanické i elektrické vozíky, polohovací postele, motomedy, chodítka schodolezy, klozetová křesla a další.

Prodejna zdravé výživy MARCO POLO ZNOJMO - ID 94546535 - Garantovaný záznam
Horní Česká 204/31 (v pasáži), Znojmo, 66902

V naší prodejně nabízíme nákup potravin bez chemie, éček a umělých konzervantů. U nás nakoupí vegetariáni, vegani, makrobiotici, bezlepkáři a všichni ostatní.

Fit Masáže Beroun - Renata Vilímová - ID 96056879 - Garantovaný záznam
Stará Zvonice 250, Zdice, 267 51

Máte jediného opravdu dobrého, celoživotního přítele. Tím je Vaše tělo.

Podle toho, jak o něj budete pečovat nyní, bude později Vaše tělo pečovat o Vás.

Zaslouží si, abyste o něj pečovali s láskou …..

Ptáte se jak? Tři nejjednodušší věci, které pro sebe může udělat opravdu každý z nás, jsou:

  • Pohyb a to téměř jakýkoliv
  • Relaxace a čas pro sebe
  • Zdravá a pravidelná strava

Nejčastějším prvním ošetřením v mém masážním studiu je masáž zad. Vyberte si z řady dalších terapii a ošetření.

V podzimním a zimním období kromě grogu, punče či zázvorového čaje (a teplé postele !) prohřeje Vaše tělo a rozproudí energii masáž horkými lávovými kameny.

Potřebujete se rozhýbat? Zvolte klasickou či sportovní masáž nebo přijďte na lekci alpinningu, spinningu, fitboxu,TRX, deepworku nebo jumpingu.

Že nemůžete jíst čokoládu a přesto ji máte tak rádi? Vyčítáte si každý kousek, který sníte a přesto toužíte po dalším? Mám pro Vás skvělou zprávu!

Čokoláda není „jen“ k jídlu! Podívejte se se svojí drahou polovičkou na Julii Binochet ve filmu Čokoláda  a nechejte se v mém studiu hýčkat čokoládovou masáží. Neodoláte a přijdete znovu a znovu …

Novinkou v mém studiu jsou havajské masáže Lomi Lomi - když Vy nemůžete na Havaj, přichází Havaj za Vámi v podobě havajských masáží až k Vám.

Těším se na Vás. 

Nemocnice Říčany a.s. - ID 99462541 - Garantovaný záznam
Smiřických 315/58, Říčany , 251 01
Nemocnice Říčany patří k menším zdravotnickým zařízením. Její součástí jsou lůžková oddělení interny, jednodenní chirurgie a následné rehabilitační péče. Nemocnice nabízí ošetření v řadě obecných i specializovaných ambulancí. Na lůžkovou a ambulantní péči navazuje zcela nové oddělení klinické biochemie a hematologie. Digitalizované RTG pracoviště je zárukou kvalitní zobrazovací diagnostiky. Ať už k nám ale zavítáte s jakýmikoliv zdravotními potížemi, vždy se o vás budou starat týmy zkušených lékařů, sester a ošetřovatelského personálu. Naší prioritou jsou bezpečné operace a důvěra pacientů. Všichni lékaři jsou plně kvalifikovaní a mají za sebou dlouhou praxi na velkých klinikách. Zakládáme si na vstřícném a příjemném přístupu k pacientům a snažíme se zde pro ně vytvořit takřka rodinné prostředí. Nemusíte se bát ani dlouhých objednacích lhůt na jednotlivá vyšetření či léčebné výkony. Jsme členem skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě. Ordinační hodiny: Chirurgická ambulance: NONSTOP
MASARYKOVO SANATORIUM DOBŘÍŠ - ID 90805520 - Garantovaný záznam
Na Čihadlech 833, Dobříš, 263 01
Masarykovo sanatorium Dobříš je moderní nestátní zdravotnické zařízení pro léčbu dlouhodobě nemocných. Poskytujeme kvalitní doléčení a rehabilitaci po úrazech, operacích i akutních chorobách. Kvalita péče je na vysoké úrovni a zahrnuje široké spektrum poskytovaných služeb. Zdravotní péči zajišťuje tým vysoce kvalifikovaných pracovníků. Preferujeme aktivní přístup k léčbě, zahrnující komplex reálných léčebných postupů, jejichž cílem je zlepšení sebeobsluhy a mobility, zmírnění obtíží a docílení dlouhodobé stabilizace zdravotního stavu. Provozujeme kvalitně technicky i personálně vybavené rehabilitační oddělení s možnostmi aplikace široké škály léčebných postupů lázeňského typu (léčebná tělesná výchova, elektroléčba, magnetoterapie, vodoléčba, ergoterapie, laser, apod). Návštěvní hodiny: PO 14:00-17:00 hod. ÚT 14:00-17:00 hod. ST 14:00-17:00 hod. ČT 14:00-17:00 hod. PÁ 14:00-17:00 hod. SO 14:00-17:00 hod. NE 14:00-17:00 hod.
MUDr. Václav Provazník - ID 98140701 - Garantovaný záznam
Nám. T. G. Masaryka 35, Golčův Jeníkov, 58282

Provoz ordinací praktického lékaře pro děti a dorost.

SOUVISEJÍCÍ ORDINACE:

  • Sázavská 427, 582 8 Habry
  • Vilémov 168, 82 83 Vilémov 582 83
Domov Zátiší s.r.o. - ID 92636949 - Garantovaný záznam
Modřínová 1522, Úvaly, 250 82

Pobytové sociální služby domova pro seniory jsou poskytovány v přízemí i v 1. patře objektu – v přízemí je k dispozici společenská místnost s krbem a klavírem spojená s jídelnou a kuchyní, příslušenství (sprcha, WC), jeden třílůžkový pokoj a v 1. patře je koupelna, 3 x WC, dva dvoulůžkové, dva třílůžkové a dva jednolůžkové pokoje. Pokoje jsou vybaveny lůžky, nočními stolky a skříněmi. Po domluvě má klient možnost dovybavit svůj pokoj svým soukromým oblíbeným doplňkem. Je zde knihovna vybavená knihami a časopisy pro volné půjčování.

Zařízení je vybaveno pomůckami pro ergoterapii, metodickými pomůckami pro trénink paměti, společenskými hrami aj. V kuchyni je k dispozici trouba na pečení.

Objekt je rovněž vybaven ordinací pro zdravotní sestru a lékaře a zázemím pro poskytované služby (prádelna, šatna pro personál, koupelna a WC pro personál, úklidová místnost, sklad).
Zdravotnická péče je poskytována naší smluvní lékařkou, které pravidelně do našeho domova dochází 1x týdně, zdravotnickou část naší sociální služby zajišťují externí zdravotní sestry poté dle ordinace lékaře zajišťují kompletní zdravotnickou péči o uživatele po celou dobu pobytu v našem domově, v případě, že nelze zkontaktovat registrujícího lékaře např. mimo ordinační dobu lékaře je akutní péče o uživatele zajištěna prostřednictvím RLP (rychlé lékařské pomoci).

Objekt je obklopen velkou zahradou, která slouží klientům za pěkného počasí. K dispozici je i zahradní přístřešek s krbem a grilem a venkovním bazén. Na zahradě mohou klienti pečovat o květiny a keře či pěstovat zeleninu nebo bylinky. Blízkost nádherné přírody Klánovického lesa poskytuje opravdu dobré využití na vycházky, sběr hub apod.

BioPohanka - Zdravá výživa - ID 98487963 - Garantovaný záznam
Havlíčkova 146, Chrudim, 537 01

BioPohanka nabízí výběr z tisíců produktů zdravé výživy, EKO drogerie, přírodní kosmetiky, čerstvého pečiva a spoustu dalších výrobků. Pokud vyznáváte zdravý životní styl, tak v BioPohance se budete cítit jako doma.  

DALŠÍ PRODEJNA:

Náměstí 161, 537 51 Chrast, tel : 771 140 128

M.G.P. spol. s r.o. - ID 96212218 - Garantovaný záznam
Kvítková 1575, Zlín, 76001

Od svého vzniku se specializujeme na dodávky radioaktivních preparátů pro zdravotnictví, vědu a výzkum a technické použití. V současné době exkluzivně distribuujeme radiofarmaka a kontrastní látky firmy GE HEALTHCARE (dříve Amersham), radiofarmaka firmy AAA (Advanced Accelerator Applications, součást skupiny Novartis), radiofarmaka a přístroje firmy Eckert and Ziegler, radiofarmaka firmy Blue Earth Diagnostics (součást společnosti Bracco) a dodáváme radionuklidové zdroje pro gama radiografii firmy Izotop. Dále dodáváme veškeré produkty QSA GLOBAL (dříve AEA Technology).
Pro vědu a výzkum dodáváme přístroje NanoDrop firmy Thermo Scientific, veškerý sortiment přístrojů a chemikálií od firmy MP Biomedicals (dříve ICN) a firmy Mobitec. Dodáváme radioaktivní preparáty firem Hartmann Analytic, ARC, Moravek, Perkin Elmer a na objednávku od jakéhokoli dodavatele.

Stále rozšiřující se aktivitou je smluvní doprava radioaktivních preparátů v Evropě.
Zabýváme se těmito činnostmi: dovoz, vývoz, distribuce a smluvní přeprava radionuklidových zdrojů, resp. radioaktivních látek, chemikálií a kontrastních látek pro medicínské, vědecké, výzkumné a technické použití a přístrojů pro detekci ionizujícího záření. Dále pořádáme kurzy radiační ochrany k získání zvláštní odborné způsobilosti a kurzy radiační ochrany pro registranty. V roce 2017 jsme získali oprávnění Ministerstva zdravotnictví k provádění externího klinického auditu na pracovištích nukleární medicíny a radiodiagnostických pracovištích.

Provádíme zkoušky zdrojů ionizujícího záření – přejímací zkoušky a zkoušky dlouhodobé stability radionuklidových zdrojů a zařízení s nimi a generátorů záření určených ke kontrole nákladů.

Podle požadavků zákazníka zpracujeme/připravíme dokumentaci pro získání povolení SÚJB, příp. provedeme aktualizaci dokumentace podle nové legislativy v oblasti využívání ionizujícího záření.

Firma M.G.P. má pro své činnosti vytvořeny všechny zákonné podmínky, které vyžaduje český právní řád.

CLARION GRANDHOTEL ZLATÝ LEV - ID 90638159 - Garantovaný záznam
Gutenbergova 126/3, Liberec, 460 01

Clarion Grandhotel Zlatý Lev v Liberci vás uchvátí svojí secesní krásou, milými zaměstnanci a kvalitou služeb. Chcete⁠-⁠li mít vše v blízkosti hotelu, vybrali jste si správně. Historické centrum Liberce je hned za rohem, naproti hotelu je menší park, Ještěd máte na dohled a Jizerské hory na dosah.

Vyberte si svůj pokoj, odpočiňte si nějaký čas v hotelovém wellness, naplánujte si večer v moderní české hospodě s poctivou kuchyní. U nás najdete vše, co budete během svého pobytu v Liberci potřebovat.

Pro svoji důležitou akci využijte jeden ze tří salonků anebo rovnou velký sál pro 440 hostů. Máme zkušenosti, které vám organizaci a přípravy ulehčí a vše pak proběhne hladce jako po drátkách.

Nad Stadiónem 485, Vimperk, 38501

Veterina MVDr. Šárky Janáskové, MVDr. Barbory Součkové z Vimperka poskytuje již od roku 2000 komplexní veterinární léčebnou a preventivní péči pro domácí zvířata a mazlíčky z okolí Prachatic a Vimperka. Nově k nám do týmu přibyla MVDr. Barbora Šormová se specializací na hospodářská zvířata a koně.

MVDr. Radek Busta - veterinární ordinace - ID 94344553 - Garantovaný záznam
Bítovánky 12, Želetava, 67526

MVDr. Radek Busta se zaměřuje na poskytování komplexní veterinární péče se zaměřením na hospodářská zvířata. V rámci své praxe provádí ošetření a vyšetření skotu, ovcí, prasat a také koní.

MUDr. Jana Velochová - ID 92663014 - Garantovaný záznam
Nadační 375/1, Odry, 74235

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost.

MUDr. Jiřina Machová - ID 96544029 - Garantovaný záznam
Horní Branná 3, Horní Branná, 51236

MUDr. Jiřina Machová - Samostatná ordinace praktického lékaře – stomatologa (Horní Branná), máme nabídku bělení zubů a aplikace zubní bižuterie a také i odstranění zubního kamene, dále provádíme i fotokompozitní výplně, zhotovování protetických náhrad fixních (korunky a můstky) a náhrad snímatelných.

MUDr. Marie Cupalová - ID 98734810 - Garantovaný záznam
Kostnická 896, Pardubice , 53006

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost Pardubice, pediatrie Pardubice. Vybavení ordinace: CRP test na zjištění hladiny C-reaktivního proteinu, slouží ke zjištění nutnosti nasazení antibiotik. Močový analyzátor, který odhalí případnou infekci močových cest či výskyt známky poškození ledvin.

A.S.O.P. OPTIK - ID 95867350 - Garantovaný záznam
Plaňanská 573/1, Praha, 100 00

SLUŽBY NAŠICH OČNÍCH ORDINACÍ

Ordinace máme na 4 místech v Praze.
Všechny jsou spojené s optikami a vašemu zraku v nich pomůžeme následujícími způsoby.

VYŠETŘENÍ OČÍ A PŘEDEPSÁNÍ DIOPTRICKÝCH BRÝLÍ

Po 20minutovém bezbolestném vyšetření vám předepíšeme brýle, pomůžeme s výběrem a ve vlastní dílně je rovnou zhotovíme.

VYŠETŘENÍ ZRAKU NA KONTAKTNÍ ČOČKY

Vyšetříme váš zrak, stanovíme vhodnost nošení kontaktních čoček, pomůžeme vám s jejich aplikací a vybavíme vás startovní sadou.

DIAGNOSTIKA A LÉČBA OČNÍCH NEMOCÍ

V každé z ordinací diagnostikujeme a léčíme glaukom (zelený zákal), kataraktu (šedý zákal) i další oční choroby.

POBOČKY:

KARTOUZSKÁ

OČNÍ ORDINACE - OČNÍ OPTIKA Kartouzská 6, Praha 5

OSTROVSKÉHO

OČNÍ ORDINACE - OČNÍ OPTIKA Ostrovského 253/3, Praha 5

MALEŠICE

OČNÍ ORDINACE - OČNÍ OPTIKA Plaňanská 573/1, Praha 10

MICHNOVA

OČNÍ ORDINACE - OČNÍ OPTIKA Michnova 1622/4, Praha 4

E & S ORGANIC PRODUCTS s.r.o. - ID 94543299 - Garantovaný záznam
28. října 770/6, Ostrava, 702 00

100% legální!

Legalní produkt, který funguje stejně jako starší brácha THC.

Laboratorně testováno!

Veškeré naše produkty prošly náročnými laboratorními testy.

Rychlé doručení!

Všechno zboží máme skladem. Doručení do 48 hodin.

Vysoká kvalita!

Lepší HHC v Evropě nekoupíte, za čímž si pevně stojíme.

STUDIO ZDRAVÍ - rehabilitace - ID 93876815 - Garantovaný záznam
Lešná 29, Lešná, 75641

Nabízíme rehabilitace, masáže, reflexní terapii, Dornovu medotu a rehabilitace psů. Také pořádáme přednášky a besedy. 

Electric Medical Service, s.r.o. - ID 91024281 - Garantovaný záznam
Vídeňská 55/47, Brno, 63900

Jsme partnerem lékařů od roku 1993.

Společnost Electric Medical Service s.r.o. byla založena v roce 1993 a na základě distribuční smlouvy jsme se již od roku 1995 stali výhradním distributorem General Electric Medical Systems v oblasti prodeje a servisu ultrazvukových přístrojů v ČR.
Mezi naše další činnosti patří prodej a servis kostních denzitometrů a rentgenové techniky a nabízíme také likvidaci zdravotnických přístrojů včetně IZ a vystavení protokolu.
Centrála společnosti se nachází v Brně, obchodní zastoupení máme také na pobočce v Praze a servisní střediska v Praze a v Písku.
Díky inovativnímu přístupu a využívání nejmodernějších technologií, patří přístroje GE Medical Systems mezi naprostou špičku na trhu. Ve spojení s našimi zkušenostmi a zodpovědným přístupem k našim zákazníkům jsou přístroje GE správnou volbou pro lékaře, kteří chtějí svým pacientům nabídnou spolehlivou a přesnou diagnostiku.

FIDE s.r.o. - ID 93167691 - Garantovaný záznam
Brtnice 35, Brtnice, 588 32

Firma FIDE je výrobní společností v oblasti dámské hygieny, která na mezinárodních trzích působí již od roku 1994. Hlavní oblast aktivit představuje výroba menstruačních vložek v celé šíři současného sortimentu doprovázená vatovým programem (zejména menstruační a odličovací tampony). V oblasti menstruačních vložek vlastní 3 své značky – Micci, Oasis, Carin. Od roku 1995 firma FIDE zapojila do svého programu výrobu privátních značek a v současné době dodává privátní značky pro více než 100 obchodních partnerů nejen ze zemí EU. Své výrobky vyváží do více než 40 zemí celého světa.

Filozofií naší firmy je nabídnout zákazníkovi výrobky nejvyšší kvality, ale za přijatelnější ceny než od významných světových výrobců.

Nejvyšší kvalita výrobků je podložena na základě následujících skutečností:

  • Firma FIDE uskutečnila rozsáhlou investici do nejmodernější technologie na výrobu ultratenkých vložek a stala se pilotním projektem německého renomovaného výrobce strojů Bikoma a softwarového inženýrství. V oblasti ultratenkých vložek se podařilo tento výrobek ještě zdokonalit vyšší savostí jádra a použitím nové konstrukce, která je chráněna úřadem průmyslového vlastnictví, s cílem zlepšit vnímání vložky.
  • Každoročně firma FIDE investuje značné finanční prostředky do výrobního procesu a doplňujícího vzdělávání svých zaměstnanců.
  • Veškerá výroba se realizuje tzv. bez dotyku lidské ruky a podléhá přísným hygienickým předpisům. Velká pozornost je věnována kvalitě vstupních surovin, jejich vlastnostem, mikrobiologické čistotě, dodržování všech deklarovaných vlastností a v neposlední řadě i technologickému pokroku. Testování kvality výrobků probíhá paralelně na specializovaných stanovištích, jakými jsou:
    • Vlastní laboratoř
    • Státní zdravotní ústav Praha – zaměřeno zejména na testování mikrobiologické čistoty
    • Hy Tec v Německu
  • Firma FIDE je držitelem certifikace ISO 9001:2015
  • Firma FIDE je držitelem certifikátu Státního zdravotního ústavu ČR
  • Firma FIDE je držitelem Osvědčení o zápisu užitného vzoru (Úřad průmyslového vlastnictví)
  • Firma FIDE obdržela v roce 2007 pro ultra tenké vložky titul „NEJLEPŠÍ NOVINKA ROKU 2007“ VOLBA SPOTŘEBITELŮ.

Prioritou zájmů naší firmy je jednak dosáhnout maximální spokojenosti svých zákazníků, ale zároveň chceme být i prospěšní a nápomocni společnosti občanů – zejména zdravotně postižených, kterým vytváříme několik desítek pracovních míst, a zároveň finančně podporujeme děti v dětských domovech.

Důležitá je pro nás i otázka životního prostředí. Naše výroba nevytváří ve výrobním procesu žádné nebezpečné odpady.

SESTŘIČKA.CZ - DOMÁCÍ PÉČE ZNOJEMSKO s.r.o. - ID 89395756 - Garantovaný záznam
Znojemská 235, Moravský Krumlov, 67201

I když u nás pracují především zdravotní sestřičky, náš tým se skládá i z pečovatelek a ostatních odborníků zaměřených na péči o pacienty v domácím prostředí. 

Kde jsme se vzali? Před lety nás spojila touha pomáhat ostatním. Chtěli jsme pro naše krajany stejné služby, jaké nabízejí Sestřičky.cz po celé republice. Náš sen se splnil. Už několik let navštěvujeme pacienty doma a pomáháme s jejich uzdravením. Naši pacienti se za tu dobu stali naší rodinou. Proto nás nikdy neobtěžuje přijít a nabídnout pomocnou ruku. Protože rodině člověk pomáhá rád.

Staňte se i vy členem naší rodiny a poznejte pohodlí domácího léčení. Přijmeme vás mezi sebe a postaráme se, abyste se cítili pohodlně a bezpečně. Spolehněte se na naši solidaritu, pečlivost a diskrétnost. Pro dobré slovo, úsměv a pohlazení nechodíme daleko. Patří k nám stejně jako vědomí, že zdraví má člověk jen jedno. A proto uděláme maximum, aby to vaše bylo den po dni blíž na dohled. 

POBOČKA:

SESTŘIČKA.CZ s.r.o. - Budějovická 778/3, Michle, Praha

Tetčická 311/69, Střelice u Brna, 66447

Domov pro osoby se zdravotním postižením

Kapacita sociální služby Domov pro osoby se zdravotním postižením činí 100 míst. Uživatelům je poskytována sociální péče, potřebná zdravotní, rehabilitační a případně výchovná péče, zapojení do pracovních činností v rámci zařízení i mimo něj,  kulturní a sportovní vyžití. Domov usiluje o vytváření příjemného prostředí, poskytuje služby takovým způsobem, aby byla zachována důstojnost a v co nejvyšší míře i samostatnost uživatele.

Týdenní stacionář

Kapacita sociální služby Týdenní stacionář je 9 míst. Uživatelům je poskytována sociální péče, potřebná zdravotní, rehabilitační a případně výchovná péče, zapojení do pracovních činností v rámci zařízení i mimo něj, nabídka zájmových aktivit, kulturní a sportovní vyžití. Domov usiluje o vytváření příjemného prostředí, poskytuje služby takovým způsobem, aby byla zachována důstojnost a v co nejvyšší míře i samostatnost uživatele.

CARVAC s.r.o. - ID 97469536 - Garantovaný záznam
Nemocniční 2271/52, Aš, 35201

CARVAC s.r.o.  privátní poskytovatel zdravotních a sociálních služeb.
Léčebna dlouhodobě nemocných - poskytující lůžkovou ošetřovatelskou a rehabilitační péči.
Domov pro seniory - sociální služba je provozována v souladu s Regionální kartou, ZA FINANČNÍ PODPORY KARLOVARSKÉHO KRAJE.

G.P.S. OFA - ID 94456266 - Garantovaný záznam
Jitřní 2283, Černošice, 252 28

Společnost G. P. S. Ofa působí na českém trhu se zdravotnickým materiálem od roku 1995, kdy vznikla jako obchodní zastoupení jednoho z největších výrobců zdravotních a kompresivních punčoch: německé firmy OFA BAMBERG GmbH. Během krátké doby se nabídka výrobků rozšířila, nejprve o funkční bandáže a ortézy holandské firmy Nea International b. v. vyráběné pod obchodní značkou PUSH® a dále pak o další produkty oborově spjaté se zaměřením firmy na flebologii a v poslední době stále více i na traumatologii, ortopedii a chirurgii ruky.
V roce 2001 jsme se stali výhradním dodavatelem produktů ORTHOFIX na český trh, tím jsme definitvně vstoupili na trh implantátů pro ortopedii a traumatologii. Dnes v naší nabídce naleznete špičkové produkty předních světových výrobců jako jsou MEDARTIS (Švýcarsko, systém dlah pro ruku a distální radius Aptus), AREX (Francie, speciální nástroje a implantáty pro chirurgii ruky, Ligamentotaxor, tendon spacery apod.). Zajímavým doplňkem sortimentu pro oblast chirurgie ruky jsou termoplastické materiály pro individuální dlahování Turbocast, Turbocast Ortho a ostatní typy z nabídky holandské společnosti T-Tape company.

Po více než dvou letech úsilí a práce na implementaci zásad řízení kvality v oblasti zdravotnických prostředků podle standardů ISO 13485:2016 jsme úspěšně završili celý proces auditem společností LRQA a získáním certifikátu! 

LÉKÁRNA U TERMINÁLU - ID 99910905 - Garantovaný záznam
U Nádraží 1295, Turnov, 511 01

V lékárnách přijímáme platební karty EuroCard, MasterCard a Visa, poukázky Lékárenského holdingu  v nominálních hodnotách 200,- a 500,-Kč, poukázky SODEXO - dárkový šek, FlexiPass a VitalPass a poukázky Edenred ( dříve Accor ) a Unišek, Benefit plus, Benefity, Gallery Beta a Gusto karta.

Vážíme si našich stálých zákazníků a nabízíme vám možnost využít náš věrnostní program. V rámci tohoto programu máte možnost získat zajímavý finanční bonus z nákupu volně prodejných přípravků či léků nehrazených ZP.

POBOČKY:

LÉKÁRNA ASPASIA - Nádražní 1383, Milevsko
LÉKÁRNA BŘEZINKY - Březinova 4420/62a, Jihlava
LÉKÁRNA V HLOUBCE - Tázlerova 251, Turnov
VÝDEJNA LÉČIV A PZT MOSTIŠTĚ - Mostiště č. 93, Velké Meziříčí
VÝDEJNA LÉČIV A PZT PŘÍŠOVICE - Příšovice č. 185, Příšovice
LÉKÁRENSKÝ HOLDING s.r.o. - U Nádraží 1295, Turnov

NATUR HOUSE Bruntál - ID 95964630 - Garantovaný záznam
Palackého nám. 15/5, Bruntál, 792 01

Tajemství úspěchu jedinečné metody NATURHOUSE spočívá v osobním výživovém poradenství zdarma, dlouhodobé spolupráci výživového poradce - dietologa s vámi jako klientem a širokém sortimentu exkluzivních produktů, které si jako jediné naši klienti hradí. Její nedílnou součástí je vzájemný vztah a důvěra, které vznikají mezi vámi jako klientem a výživovým poradcem.

Ústředí: 

REDUCCIA s.r.o. - Klikatá 353/13, Jinonice, Praha 

UNCARIA ČR, s.r.o. - ID 99514205 - Garantovaný záznam
Smetanova 4619/3, Jablonec nad Nisou, 466 01

Bylinky z Peru od roku 2001. Objevte jejich sílu a účinnost. 

Jsme přímým dovozcem bylin a rostlin z obdivuhodné přírody And a Amazonie. "Poklady Inků" se dostanou přímo k nám a pak do vašich rukou. Co nás odlišuje? Ruční přebírání bylin, bezkonkurenční kvalita, osvědčené účinky, profesionální zázemí v Peru. Konzultace a možnosti podpůrných léčebných kúr zpracovaných doktorem specialistou v Peru. Naše kvalita je vyšší než cena. Naše motto: "Jen z dobrého se rodí dobré".

KVALITNÍ MASÁŽE HOŘOVICE - ID 99407493 - Garantovaný záznam
Palackého nám. 200, Hořovice, 26801

Provádím spotovní, čínské, těhotenské masáže, medovou masáž, manuální lymfodrenáž, lávové kameny, rašelinové zábaly baňkovou masáž.

DANAMED s.r.o. - MUDr. Danuše Vovsíková - ID 93252936 - Garantovaný záznam
U Borského parku 1213/3, Plzeň , 30100

Provozuji ordinaci praktické lékařky pro dospělé v Plzni. 

MUDr. Hana Slámová s.r.o. - ID 97252247 - Garantovaný záznam
Hrnčířská 572/4, Brno, 60200

Provoz ordinace praktické lékařky pro dospělé Brno. 

MUDr. Marie Černá - ID 96572018 - Garantovaný záznam
U Rybníka 1567/2, Bruntál, 79201

Provozuji ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost. Poskytuji komplexní léčebně-preventivní péči. Provádím preventivní prohlídky, léčbu onemocnění, odběry biologického materiálu a aplikaci očkovacích látek. Zajistím vystavení zdravotních povolení.

MUDr. Hana Blanarčíková - ID 89996792 - Garantovaný záznam
Liptál 331, Liptál, 75631

Poskytuje komplexní diagnostickou, léčebnou a preventivní péči v oboru praktického lékařství pro dospělé.

Provozuji dvě ordinace:

  • Liptál 331, 756 31 Liptál 
  • Prlov 141, 756 11 Valašská Polanka
MUDr. Marcela Holubová - ID 97879442 - Garantovaný záznam
Mládežnická 1563/9, Havířov , 73601

Provoz ordinace praktické lékařky pro děti a dorost v Havířově. Nabízím také kardiologické vyšetření pro děti a dorost - pouze na objednání. 

MUDr. Jitka Kuchařová, s.r.o - ID 94011915 - Garantovaný záznam
Krombholcova 4370, Mělník , 27601

Provoz interní a diabetologické ambulance. 

Pediatrie Petrusová s.r.o. - ID 97671488 - Garantovaný záznam
V přístavu 1585/8, Praha , 17000

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost. Návštěvy u novorozenců doma. Rady pro kojící matky. 

U Tržiště 22, Břeclav , 69002

Provoz ordinace všeobecné praktické lékařky pro dospělé a estetické medicíny. Nabízím přístrojové čištění a ošetření pleti, radiofrenkvenci, IPL, léčbu rázovou vlnou, radiofrekvenci, trvalou epilaci, plazmaterapii, plazmalifting, operaci očních víček, zvětšení rtů. Aplikaci botulotoxinu,  léčba akné, lékařský chemický peeling, Injekční aplikaci výplně kyseliny hyaluronové, facelift, aplikace mezonití, injekční lipolýza, odstranění tuku, a další. 

Studio Beauty - Kateřina Fenynecová - ID 89295867 - Garantovaný záznam
Revoluční 14, Stará Paka, 50791

Kosmetický salón STUDIO BEATY.

Nabízím povrchové i hloubkové čištění pleti, peeling, masáž obličeje, úpravu obočí, barvení obočí atd.  

V nabídce je také pánské kosmetické ošetření, ošetření dospívající pleti, ošetřující kúra LIFT AGE, denní i svatební líčení i prodej krémů.

NEHTOVÁ ROVNÁTKA - Lenka Pešková - ID 92242440 - Garantovaný záznam
U Tří lvů 294/4, České Budějovice, 370 01

Nabízím přístrojovou pedikúru se zaměřením na zarůstající nehty. V této souvislosti nabízím rovnátka na nehty.

Bičíková Jitka- LINEA STUDIO - ID 96858911 - Garantovaný záznam
V tůních 1636/1, Praha - Nové Město, 12000

Nabízíme lymfodrenáže ruční a přístrojové, kavitace ultrazvuková liposukce, programy na hubnutí a celulitidu.

BIOFARMA MACHOVI - ID 92242203 -
Osová Bítýška 161, Osová Bítýška, 594 53
Věnuji se pěstování a prodeji bio zeleniny, ovoce, drůbeže a masného skotu. Zajišťuji práce manipulatorem v zemědělství a stavebnictví. Nabízím pšenici špaldu, oves nahý, hrách, žito, hořčici, proso, mrkev, petržel, celer, červenou řepu, brambory, dýni Hokkaido, česnek, cibuli či cuketu. Provozní doba: dle telefonické domluvy.
Velká nad Veličkou 155, Velká nad Veličkou, 69674
Kamenná a internetová lékárna. Prodej léků, potravinových doplňků, čajů, kosmetiky, hygienických potřeb, péče o dutinu ústní, zdravotnického materiálu. Nabídka vitamínů, homeopatik, minerálů, bezlepkové diety, sportovní výživy, černých, ovocných i bylinných čajů, dekorativní, vlasové, pleťové i tělové kosmetiky. Výdejna léků na předpis i volný prodej léčiv v Lipově.
nám. F. L. Věka 38, Dobruška, 51801
Prodej farmaceutických přípravků a potravinových doplňků. Nabídka očkovacích vakcín, veterinárních přípravků, vitamínů, kloubní i sportovní výživy, homeopatik od firmy Boiron a dětských výživ značek Hami, Sunar, Nutrilon i Nestlé. Dodáváme inkontinenční pomůcky, zdravotní obuv a obvazový materiál.
BINDU s.r.o. - ID 99082292 -
Drtinova 325/11, Praha, 150 00
Provozujeme studio jógy se zaměřením na Bindu. Nabízíme různorodé hodiny jógy a spřátelené aktivity, jako je spontánní tanec, tvůrčí dílny nebo sebe-rozvojové aktivity. Všechny aktivity jsou vedené kvalitními lektory a v příjemném a kreativním prostředí. Nabízíme balíčky jógy i otevřené lekce.
POHYBOVÉ STUDIO FANATIC - ID 93600564 -
Bělohradská 1128, Havlíčkův Brod 1, 580 01
Jsme malé rodinné sportovní studio navazující na tradici cvičebních lekcí pro širokou veřejnost. Nabízíme Vám individuální přístup a péči o každého jednotlivého klienta. Umíme připravit také individuální lekce pro jednotlivce či malé skupiny, fyzickou přípravu pro sportovní kluby (např. fotbalisty, volejbalisty apod.) či team-building pro firemní kolektiv.
V KAMENECH - ID 90912017 -
Kyselova 1657/6, Praha, 180 00
Otevírací doba: Dle tel. domluvy
FETKO spol.s.r.o. - ID 98093795 -
Slezská 850/53, Praha 3 - Vinohrady, 130 00
Česká společnost FETKO spol. s r.o. spolupracuje s kanadskou firmou FETKO IMPORT-EXPORT, která byla pověřena výhradním exportem papírového zboží kanadské firmy IRVING TISSUE. Jedná se o nejjemnější tissue papír kanadské produkce nejvyšší kvality. Výhradní zastoupení firmy Irving Tissue Canada, dovážíme a distribuujeme jemné papírové kapesníky - kosmetické ubrousky po 90, 136 a 250 kusech kapesníčků v krabičce. V nabídce je kartonáž 48 a 24 krabiček v kartonu. Distribuujeme papírové ručníky a toaletní papír. Velkoobchodní odběr možný po osobní dohodě. Nejjemnější hygienický papír to je FETKO spol. s.r.o.
LÉKÁRNA RUBUS - ID 89431231 -
Partyzánská 1007, Rožnov pod Radhoštěm , 756 61
Lékárna funguje od roku 1995. Máme široký výběr doplňkového prodeje od léčiv až po speciální zdravotní pomůcky (obuv, potravinové doplňky). Otevírací doba PO 07:00-18:00 hod. ÚT 07:00-18:00 hod. ST 07:00-18:00 hod. ČT 07:00-18:00 hod. PÁ 07:00-16:30 hod.

1 2 3 4 5


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »