1 2 3 4 5


Firmy v kategorii Stavebnictví (1580)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV - ID 89999201 - Garantovaný záznam
K Silu 1154, Pelhřimov, 393 01

Stavební bytové družstvo Pelhřimov nabízí služby související s pronájmem a prodejem realit.

Disponuje družstevními byty i nebytovými prostorami, zajišťuje jejich údržbu a správu.

Zajišťuje také správu domů a bytů v osobním vlastnictví.

 

POBOČKY:

  • STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV - Družstevní 1233, Humpolec
  • STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV - Sídliště Míru 797, Pacov 
  • STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV - Sídliště 551, Počátky 
ODANSTAV, stavební družstvo - ID 94726255 - Garantovaný záznam
Vlhká 169/13, Brno, 602 00

Provádíme stavební a úklidové práce.

Plošiny Elpoš - Luboš Štorkán - ID 92540143 - Garantovaný záznam
Skalická 53, Žitenice, 411 41

Jsme rodinná firma, která byla založena v roce 1991. Za tuto dobu máme bohaté zkušenosti v oblasti výškových prací za použití pracovních plošin.

Poskytujeme profesionální přístup a čerpáme z našich zkušeností a moderních trendů. Tím, že jsme rodinná firma, tak máme osobní a individuální přístup k jednotlivým zákazníkům. Díky tomu, že sami provádíme výškové a řemeslné práce, tak vám dokážeme proradit optimální a ekonomické řešení. Víme, že je potřeba rozdělanou práci dokončit, proto jsme schopni nasadit své plošiny a pracovníky v noci, o víkendech i o svátcích, to vše s obsluhou plošiny nebo bez ní. Jsme zvyklí z mnoha výrobních závodů na dodržování bezpečnostních pravidel.

AMP Bohemia, s.r.o. - ID 90204047 - Garantovaný záznam
Dušníky 119, Roudnice nad Labem, 41301

Společnost AMP Bohemia s.r.o. byla založena po několika letech seskupování informací a fakt, snahou spojit schopné lidi pod jednou velkou střechou. Cílem naší společnosti je vždy uspokojit poptávku na trhu a být vždy konkurence schopni v každé provozované službě a obchodu. Léty prověřené zkušenosti a profesionální průzkum trhu zpracovaný našimi analytiky, nás přivedly k založení obchodně-stavební společnosti.

Naše společnost se dále zabývá velkoobchodem, poradenstvím, zprostředkováním obchodu a služeb, stavebními pracemi. V našem zájmu je, nabídnout Vám zboží za ty nejlepší ceny a bez zbytečných nákladů. 

Věříme, že vás naše nabídka zaujme a uspokojí.

DELTA INVEST, s.r.o. - ID 90261010 - Garantovaný záznam
U cihelny 263/32, Olomouc - Droždín, 77900

Naše společnost je na trhu s nemovitostmi již od roku 2002.  

Náplní naší práce je zejména prodej vlastních stavebních pozemků, na kterých naše společnost vybudovala inženýrské sítě.  

SIGNUM STAVEBNÍ STROJE s.r.o. - ID 94410691 - Garantovaný záznam
Vejprnická 28, Plzeň, 31800

SIGNUM stavební stroje s.r.o. se sídlem v Plzni. Historie firmy sahá do roku 1992. Zabývá se prodejem a pronájmem širokého sortimentu stavebních strojů a technologií. Naším cílem je se stále zdokonalovat a rozvíjet pro spokojenost našich zákazníků.

Ve stavebnictví se orientujeme již dlouhá léta, a proto nabízíme jen značkové a spolehlivé stroje, které zaručují efektivně vykonávat i nejsložitější stavební projekty. Snažíme se také nabídnout nejlepší ceny na českém trhu.

Pobočky:

STAVBY ŠAFANDA s.r.o. - ID 97678753 - Garantovaný záznam
Chanovice č. 69, Horažďovice, 341 01

Firma vznikla v roce 2004, kdy navázala na původní firmu Šafanda Stavby.

Za patnáctileté období v původní firmě jsme načerpali mnoho zkušeností z různých oblastí, tedy nejen ze stavebních, ale i zemních prací, dopravy, atd..

CSE spol. s.r.o. - ID 93215746 - Garantovaný záznam
Hornova 842, Horní Slavkov, 357 31

Společnost CSE spol. s r. o. byla založena v roce 1993 a od svého vzniku se zabývala vývojem a výrobou zařízení pro výrobu betonu. Od počátku vsadila na využití nových progresivních technologií při návrhu a výrobě vlastních zařízení. V současnosti firma dodává komplexní technologie k výrobě betonu a minerálních směsí.

S patentovanou technologií navažování kameniva naše betonárny dosahují až o 40% většího výkonu, než ostatní betonárny se stejnou míchačkou. S míchačkou o objemu 1 m³ dosahujeme reálného výkonu 65 m³ betonu/hod, s 2 m³ míchačkou dosahujeme reálného výkonu 111 m³/hod. Tento patent využíváme také u technologie s kontinuální výrobou KSC a minerálních směsí o výkonu 250 m³/hod.

K betonárnám nabízíme stále více oblíbený automaticky plněný zásobník kameniva, který postupně nahrazuje zásobníky plněné nakladačem. Splňuje ty nejpřísnější požadavky na skladování materiálu a je zárukou kvalitních vstupních materiálů po celý rok. Výrazně snižuje stavební a provozní náklady, zaujímá velmi malou plochu.

MELMUKA MARCEL - MK STŘECHY - ID 96655863 - Garantovaný záznam
Litoměřická 85, Vrbice, 411 64

Firma MK střechy, vedená panem Marcelem Melmukou vznikla v roce 2007 a od samého počátku se zabývá realizacemi všech typů střech.

Firma se takto může pochlubit dlouholetou tradicí a širokým portfoliem spokojených zákazníků.

JEKON s.r.o. - ID 94781449 - Garantovaný záznam
Františka Diviše 1293/56b, Praha, 104 00

Firma JEKON spol. s r.o. byla založena v roce 1998 a od této doby úspěšně působí na trhu.

Zpočátku firma realizovala opravy a rekonstrukce objektů. Od roku 2000 se naše firma začala zabývat převážně výstavbou nových rodinných domů v Praze a okolí. Celkem jsme realizovali více než 150 rodinných domů různých typů v několika lokalitách.

ŠTÝBNAR - POKRÝVAČSTVÍ - ID 93927443 - Garantovaný záznam
Čistá č. 411, Čistá u Litomyšle, 569 56

Specializujeme se na pokládku všech druhů střešních plášťů, vykrývání úžlabí a oblých tvarů a realizaci klempířských, tesařských a montážních prací.

Naše firma je na českém trhu již od roku 1990, kdy byla založena Zdeňkem Štýbnarem, členek Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR, toho času již 4. pokračovatelem v pokrývačské tradici rodu Štýbnarů.

Zabýváme se kompletní realizací a veškerými opravami šikmých i rovných střech, přičemž se zaměřujeme i na prodej a dodávku střešních krytin, doplňků, střešních oken a klempířských výrobků za výhodné ceny včetně dopravy. Při realizaci naší práce je samozřejmostí i zajištění úklidu v prostorách prováděných prací s následným odvozem suti a zbývajícího materiálu.

Známkou kvality naší firmy jsou nejenom mladí lidé (synové pana Štýbnara - pokračovatelé tradice), kteří jsou schopni se na současném trhu bezpečně zorientovat a preferovat moderní postupy s přihlédnutím k aktuálním i individuálním přáním zákazníka, ale i certifikáty o odborném proškolení od výrobců krytin i střešních oken, především pak řádné členství v Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR.

Zároveň si Vás dovolujeme upozornit, že jsme pojištěni z odpovědnosti za škodu - tj. škodám a veškerým možným rizikům způsobeným při výkonu naší práce.

Díky mnohaletým zkušenostem a přetrvávajícímu následnému vzdělávání, proškolování a zdokonalování v oboru si Vás dovolujeme upozornit, že svou práci provádíme správně, v souladu s nejaktuálnějšími technologickými postupy a normami.

STAVBY JANEČEK s.r.o. - ID 91415988 - Garantovaný záznam
Javornice č. 285, Javornice, 517 11

Začínali jsme v roce 2010 ve složení třech lidí, mě a dvou mých kamarádů. Dnes se naše firma skládá ze šesti lidí. Jsme schopni zajistit i větší zakázky, jako například stavbu rodinných domů na klíč.

Veškerou činnost provádíme zodpovědně s dodržením určené doby a s potřebnou zárukou na naši odvedenou práci.

Potom nás velice potěší, když se k nám zákazník vrátí s dalšími požadavky nebo nás doporučí svým známým.

Na Vaše přání zrealizujeme kompletní výstavbu rodinného domu včetně projektové dokumentace.

SLUŽBY MĚSTA HORNÍ BENEŠOV s.r.o. - ID 93742671 - Garantovaný záznam
Masarykova 348, Horní Benešov, 793 12

Společnost Služby města Horní Benešov s.r.o. byla založena v měsíci prosinci roku 1999. Již od svého vzniku se zabývá činnostmi, které jsou spojeny s komunálními službami, za účelem poskytování služeb pro veřejnost s cílem vykonávat tyto služby efektivně a kvalitně dle představ a potřeb města a ostatních zákazníků. Zakladatelem a jediným společníkem společnosti je právnická osoba - Město Horní Benešov.

K hlavním činnostem patří zejména správa kanalizace a čističky odpadních vod; letní a zimní údržba místních komunikací, zeleně; údržba bytového a nebytového fondu v majetku města; služby v dopravě.

Domácí potřeby Luka - ID 96325667 - Garantovaný záznam
Mukařovského 1986/7, Praha, Stodůlky, 15500

Domácí potřeby Luka

Jsme malá rodinná firma působící na trhu od roku 1994. Naší snahou je vyhovět požadavkům všem zákazníkům, a to nejen nabídkou širokého sortimentu, ale i vstřícným a osobním přístupem. V nabídce máme cca 6000 položek zboží, ale přesto zboží, které u nás nenajdete, jsme schopni do 48 hodin doobjednat. Zákazníci se k nám rádi vrací, což je pro nás největší odměna.

Nabízíme domácí potřeby: kuchyňské potřeby, výrobky s plastů, smaltované a nerezové nádobí, sklo-porcelán, domácí elektrické spotřebiče, elektroinstalační materiál, žárovky, kabely, železářské zboží: zámky, kování, ruční nářadí, spojovací materiál, vodoinstalační materiál...

BAGOSTAV družstvo - ID 96524173 - Garantovaný záznam
Reimerova 14, Mratín, 250 63

Jsme specializovaná stavební firma se zaměřením na výrobu a montáž betonářské oceli. Na stavebním trhu v ČR působíme od roku 2005.

Jdeme cestou specializace, abychom mohli klientům poskytovat vysoce odborné služby podpořené zkušenostmi v oboru.

Od doby našeho založení se pomalu ale jistě rozvíjíme a vzhledem ke stále rostoucí poptávce postupně rozšiřujeme montážní i výrobní kapacity.

Za sebou máme stovky různě složitých projektů a tisíce tun dodané a namontované betonářské oceli.

Spolupodíleli jsme se na výstavbě bytových domů, administrativních budov, obchodních center či průmyslových výrobních budov, stejně tak dopravních staveb jako jsou mosty a tunely.

Díky letitým zkušenostem a řadě spokojených zákazníků se můžeme dívat s jistotou do budoucnosti a stát se i vaším důvěryhodným partnerem.

Naše moto zní: RESPEKT – MOTIVACE – DŮVĚRA. Na těchto základních kamenech stavíme naši vnitrofiremní politiku.

RESPEKT a MOTIVACE jdou za našimi řemeslníky… DŮVĚRA zákazníků je zase to, čeho si nejvíce ceníme.

Našim klientům garantujeme nejlepší ceny na trhu, vysokou flexibilitu a spolehlivost.

Všem, kdo nás znáte a spolupracujete s námi, děkujeme za důvěru a přízeň. A těšíme se i na vás – nové zákazníky. Uděláme vše pro vaši spokojenost a úspěšně dokončené dílo.

KRÁL PM CENTRUM s.r.o. - ID 93396226 - Garantovaný záznam
Chebská 79/23, Plzeň, 322 00

Firma KRÁL PM CENTRUM s.r.o. je montážní a obchodní firma. Byla založena v roce 1990 jako rodinná firma a od roku 1998 je právnickou osobou. Mezi hlavní pilíře firemní filosofie patří maximální uspokojování rostoucích nároků zákazníků, osvojování nových technologií a soulad s požadavky přicházejícími nově z Evropské unie. Na firmu jsou navázáni ti nejlepší odborníci mnoha  stavebních profesí a nedávno došlo k jejímu většímu rozšíření. Odborně zdatní zaměstnanci, disponující všemi potřebnými oprávněními a nadstandardní certifikací, jsou schopni plnit mimořádně náročné úkoly. Reagujeme na požadavky dneška — spolupracujeme s rozhodujícími dodavateli a citlivě dbáme na ochranu životního prostředí.  Činnost firmy obecně rozdělujeme do dvou základních větví — na dvě střediska: Středisko Plzeň a Středisko Kralovice. Ve vlastním areálu, v Kralovicích č.p. 905, provozujeme prodejnu stavebního materiálu.

POBOČKY:

  • KRÁL PM CENTRUM s.r.o. - Plzeňská tř. 519, Kralovice 
  • KRÁL PM CENTRUM s.r.o. - Plzeňská tř. 905, Kralovice
  • UBYTOVNA KRALOVICE - Plzeňská tř. 617, Kralovice
KORČÁK ZEMNÍ PRÁCE - ID 98444261 - Garantovaný záznam
Teplická 514, Odolena Voda, 250 70

Naše služby:

  • Zajišťujeme dodání potřebného materiálu či odvoz a likvidaci přebytečného
  • Prodej a dovoz zeminy, betonu, štěrků, písků a dalších sypkých hmot
  • Rozhrnování, přemisťování a nakládání zeminy a materiálů
  • Terénní úpravy zahrad, sejmutí a rozprostření ornice, skrývka, HTÚ
  • Úpravy terénu a bagrování v šířkách 30, 40, 50, 60, a 120 cm do hloubky cca 4m
  • Výkopy základů – výkop a následná realizace
  • Výkopové práce různého rozsahu od základů pro ploty, přes výkopy bazénů, zahradních jezírek, hloubení jam pro stromy kanalizačních, vodovodních a plynových přípojek, výkop jímek, drenáží a svodů
  • Hutnění
  • Rekultivace
  • Zpevňování podloží
  • Bourací práce
  • Ukládka zeminy
  • Velkoobjemové přesuny zeminy
ROSTISLAV SIMKOVIČ - ZEMNÍ PRÁCE, AUTODOPRAVA s.r.o. - ID 99110067 - Garantovaný záznam
ČSA 962, Velká Bystřice, 783 53

Společnost Rostislav Simkovič - zemní práce, autodoprava s.r.o. má dlouholeté zkušenosti od roku 1999. Specializujeme se na zemní práce, dopravu, stavební práce a další služby. 

Provádíme

  • zemní práce
  • výkopové práce
  • demoliční práce
  • bourací práce
  • převoz zeminy a sypkých materiálů
  • zhotovení komunikací, parkovišť
  • jemné teréní sadbové úpravy
  • výkopy základů a základových pasů 
  • přesuny těžké mechanizace
  • přeprava stavebních zařízení
Ladislav Makuňa - ID 98184850 - Garantovaný záznam
Příční 20, Vysoká Pec, 43159

Provádíme zednické práce, pokládku obkladů, zámkové dlažby, bourací, kopačské, malířské a úklidové práce.

 

    VAZBA spol. s r.o. - ID 96134255 - Garantovaný záznam
    Brožíkova 284/8, Beroun, 266 01

    Provádíme truhlářské, tesařské a pokrývačské práce.

    Výrobu a montáž pergol, krovů, vazníků, zahradních domků dle zadání.

    Také kompletní dodávky střech a montáž střešních krytin, montáž podlah a paluvkového obložení.

    CHLAD RADOSLAV - ID 91772885 - Garantovaný záznam
    U Divadla 1022, Sokolov, 356 01

    Provádíme zemní práce, demolice, bourací práce, malířské, lakýrnické a natěračské práce, úklidové služby, čištění a mytí oken a výloh.

    Z&D STAVBY, s.r.o. - ID 92341199 - Garantovaný záznam
    K Bělidlu 568, Trutnov, 541 02

    Soukromá firma Z&D stavby, s.r.o. vznikla 6. ledna 2006 jako nástupnická organizace sdružení Zieris – Dvořák, které vzniklo 2. dubna 1990. Všichni pracovníci disponují bohatými zkušenostmi z provádění staveb vodovodních a kanalizačních sítí včetně vodohospodářských objektů a čistíren odpadních vod.

    Realizujeme kompletní dodávky staveb na klíč, modernizace, rekonstrukce, opravy poruch a údržbu vodohospodářských objektů. Provádíme výstavbu čistíren odpadních vod, vodojemů, čerpacích stanic včetně objektů. V neposlední řadě se zabýváme instalatérskými pracemi uvnitř objektů jakož i zhotovením venkovních kanalizačních a vodovodních přípojek.

    Firma je vybavena jak technikou k provádění zemních prací, tak i potřebným montážním zařízením. Při provádění zemních prací dbáme na úpravu staveniště do původního stavu.

    Při provádění sítí využíváme nejmodernějších technologií jakož i materiálů dle požadavků investora. Disponujeme vybavením pro práci se všemi druhy potrubí (litina, kamenina, plast atd.) a se všemi druhy armatur.

    Stavby, které jsme provedly byly provedeny v dobré kvalitě a v dohodnutých termínech. Ze strany objednatelů byla oceněna kvalita, odbornost a včasnost staveb prováděných pracovníky naší firmy. Z toho je patrno, ze firma Z&D Trutnov disponuje takovou stavební kapacitou, která je zárukou včasného a kvalitního provedení staveb vodohospodářského a ekologického charakteru. Máme zkušenosti s realizací všech druhů staveb. Velkým kladem jsou zkušenosti získané dlouholetou praxí v oboru. Za celou dobu své existence firma neměla závažnou reklamaci.

    MECHANIZACE KRÁL s.r.o. - ID 97982112 - Garantovaný záznam
    Sirá 15, Rokycany, 337 01

    Služby:

    • Stavby plotů
    • Kompletní výstavba rodinných domků
    • Základové desky & přípojky
    • Výstavby jezírek & úpravy zahrad
    • Autodoprava
    • Výkopové práce
    Stavební činnost – Richard Vaškůj - ID 98269523 - Garantovaný záznam
    Hřivínův Újezd 55, Hřivínův Újezd, 76307

    Provádím zednické práce a veškerou další stavební činnost.

    Bohuslav Smrček - Stafas - ID 97847961 - Garantovaný záznam
    Pískov 34, Troubelice, 78383

    Společnost podnikatelů STAFAS byla založena a funguje od roku 1997. Zabýváme se a provádíme výkopové zemní práce otočnými japonskými bagry o hmotnosti od 2,5-16 tun. Naše služby zahrnují tyto činnosti: bourací práce, výkopy základů, kanalizací, ing. sítí, bazénů, rybníků, jezírek, příkopů. Dále provádíme terénní úpravy, vrtání děr na sloupky, čištění odpadních jímek a nádrží, zhotovení zpevněných ploch komunikací a chodníků, včetně navážení betonových dlažeb paletizačními vidlemi.

    Disponujeme nákladními automobily o tonáži od 7 - 26 tun. Autodopravu máme jak kontejnerovou, tak sklápěcí. Jsme schopni zajistit převoz sypkých hmot, zeminy i stavebních palet s materiálem.

    Půjčujeme vibrační desky 500kg a 120kg, vibrační pěchy 75kg, ježkovitý válec 1500kg. Vlastníme strojní vrtací zařízení průměru 300, 225 a 150mm.

    LUXEMBURK JIŘÍ - ZEMNÍ PRÁCE - ID 93490841 - Garantovaný záznam
    Rašovice 47, Nymburk , 288 02

    Provádíme: 

    Zemní práce

    • Výkop základů pro rodinné domy, chaty, garáže, kůlny.
    • Výkop rýh pro inženýrské sítě.
    • Výkop pro kanalizaci s možností položení a napojení na hlavní řád.
    • Výkopy bazénů, jezírek, jímek a septiků.
    • Příprava podkladu pod zámkovou dlažbu, včetně jejího položení.
    • Výstavba a zpevňování komunikací.
    • Nakládka a přemístění zemin a jiných sypkých materiálů.
    • Terénní úpravy, svahování a rovnání terénů.
    • Příprava terénu pro zahradníky.
    • Skrývka ornice.
    • Čištění vodotečí.
    • Vrtání otvorů (např. pro sloupky k oplocení) o průměru 20, 30, 40 cm.

    Demolice a bourací práce - Nabízíme demolici staveb, oplocení, septiků, jímek, betonů, živic a zpevněných ploch s možností odvozu a likvidace na skládce.  

    Autodoprava a pronájem kontejnerů

    Odklízení sněhu - V zimních měsících nabízíme odklízení sněhu z komunikací, cest, chodníků, parkovacích ploch a firemních areálů pomocí techniky s možností odvozu.

    BSTAV PODIVÍN s.r.o. - ID 98285359 - Garantovaný záznam
    Zborovská 977, Podivín, 691 45

    Firma BSTAV Podivín s.r.o. založená 1.4.2020, částečně navazuje na dlouhodobě prosperující firmu Betonárna Podivín s.r.o.. V současné době se již firma nebude věnovat výrobě čerstvého betonu.

    Hlavní činností bude pokračování v prodeji betonářské oceli, kari sítí, štěrkopísků, drtí a dopravě.

    BETONÁŘSKÁ OCEL

    Betonářská ocel žebírková ČSN 420139, zn. B500B

    Dodáváme:

    • rovnou výztuž v průměrech 6-32 mm a délkách 6,0 m a 12 m, s možností střihu na míru nebo dle projektové dokumentace.
    • ohýbanou výztuž v průměrech 6-32 mm dle projektové dokumentace nebo na přání zákazníka do potřebných tvarů

    KARI SÍTĚ

    Sítě do betonu svařované ČSN 420139, zn. B500A 

    Dodáváme:

    • ve formátech 3x2m oka 100x100, 150x150, drátu o průměru 4, 5, 6, 8,
    • sítě větších rozměrů 6x2,4 m o různých velikostech ok a průměrů drátu je možno také dodat na přání zákazníka

    ŠTĚRKOPÍSKY A DRTĚ

    V areálu provozovny je možno zakoupit štěrkopísek a drť různých frakcí.

    DOPRAVA

    Nabízíme dovoz a prodej sypkých materiálů, vše po domluvě se zákazníkem. Návoz v soupravách 30 t, sólo 13 t nebo nasazení pod stavební mechanizaci.

    Instalatérství Vlastimil Pelc - ID 94412348 - Garantovaný záznam
    Nemojany 250, Nemojany, 68303

    Provádím veškeré instalatérské práce v oboru voda, plyn a topení. Zajišťuji rekonstrukce bytů i koupelen, podlahové vytápění, solární panely. Provádím jádrové vrtání.

    OMIKRON GROUP a.s. - ID 88989206 - Garantovaný záznam
    Senovážné náměstí 977/24, Praha, 110 00

    Společnost Omikron Group a.s. se Ve své činnosti zaměřuje na developerskou a investiční činnost v oblasti výstavby komerčních, administrativních a bytových projektů, prodej a pronájem nemovitostí, pozemků.

    Společnost je registrována u Státního fondu životního prostředí ČR v programu Zelená úsporám v seznamu odborných dodavatelů.

    LOM MATULA - ID 99084283 - Garantovaný záznam
    K Lomům 780, Hlinsko, 539 01

    Těžba žuly v kamenolomu - Lom Matula Hlinsko, a.s.

    Žula z Hlinska je charakteristická vysokou kvalitou, malou nasákovostí a nízkou obrusností. Je vysoce odolná v extrémních klimatických podmínkách a v provozech s velkým zatížením. Vyrábějí se z ní kostky, obrubníky, haklíky, schody, různé atypické výrobky, jako kašny, květináče, žulové sloupky apod., dále pomníkové díly, žulová dlažba, žulové obklady stěn a schodů, parapety, kuchyňské desky, desky na krby a další výrobky dle přání zákazníka. Při výrobě používáme převážně vlastní žulu šedomodré barvy, ale vyrábíme i z liberecké žuly, železnobrodské žuly a z dovezených nerostů.

    Díky vlastnímu žulovému lomu jsme schopni zpracovat objednávky v kratších termínech. Výrobky vám můžeme dovézt a provést montáž. Na naše výrobky se můžete podívat přímo v Hlinsku, a to na kašnu na náměstí, obklad bazénu, obřadní síň, žulové sloupky na nábřeží, obklad a dlažbu v Komerční bance, pomníky na místním hřbitově.

    Gabis-Zlín David Šín - ID 91842845 - Garantovaný záznam
    Tř. T. Bati 6222, Zlín, 76001

    Stavbou gabionů se zabýváme již více než 20 let. Jsme schopni vytvořit gabiony různých tvarů - rovné, zaoblené, šikmé.

    Na přání zákazníka jsme schopni realizovat celou zakázku na klíč včetně demoličních prací, odvozu a uložení odpadu.

    Antonín Kabelák - ID 94754852 - Garantovaný záznam
    Suldovského 519/53, Liberec, 46001

    Provádíme zemní práce. Zajišťujeme nákladní a kontejnerovou dopravu.

    STAVBY MATYÁSEK s.r.o. - ID 97940192 - Garantovaný záznam
    Všechlapy 270, Nymburk, 288 02

    Stavební firma STAVBY MATYÁSEK s.r.o. provádí veškeré stavební práce v okrese Nymburk od rekonstrukcí až po stavby na klíč.

    D-PRODUKT, s.r.o. - ID 94105037 - Garantovaný záznam
    Petra Bezruče 293, Velká Hleďsebe, 354 71

    Společnost D-PRODUKT, s.r.o. se zabývá revitalizací panelových domů, rekonstrukcí občanských a bytových staveb, výstavbou rodinných domů, prodejem a montáží stavebních výplní. Společnost vznikla v roce 1996, kdy byla zapsána u krajského soudu v Plzni pod názvem ZDP – DŘEVOPRODUKT, s.r.o. V roce 1998 byla přejmenována na D-PRODUKT, s.r.o. a následně byla odkoupena rodinnou Königů, kteří ji vlastní dodnes. Jedná se tedy o rodinnou firmu.

    V počátku existence byla firma zaměřena na prodej a montáž stavebních výplní renomovaných výrobců. V průběhu let se začala orientovat na revitalizace panelových domů a další typy staveb. Společným jmenovatelem těchto zakázek je orientace na snižování energetické náročnosti budov.

    Vážení zákazníci, dnes jsme schopni Vám nabídnout kompletní škálu stavebních prací, ať už s pomocí našich kmenových zaměstnanců nebo prostřednictvím týmu prověřených subdodavatelů.

    To, co se ale od počátku existence D-Produktu nezměnilo, je naše firemní filosofie, kde je na prvním místě spokojenost zákazníka. Tomu přizpůsobujeme všechny naše služby.
     

    Nepomucká 1139, Přeštice, 334 01

    Hlavním předmětem činnosti je:

    • výkon činností vedoucích k optimalizaci správy a údržby silnic II. a III. třídy ve vlastnictví PK, jejich součástí a příslušenství, jakož i dalšího majetku, který byl Správě a údržbě silnic PK předán k hospodaření podle příslušných ustanovení zřizovací listiny,
    • zajištění rozvoje a výstavby silniční sítě Plzeňského kraje podle priorit stanovených zřizovatelem,
    • zajištění opatření, která povedou k efektivnějšímu využití finančních prostředků vyčleněných na správu, údržbu, opravy a rekonstrukce silnic II. a III. třídy a dalšího majetku ve vlastnictví PK.

    Za účelem trvalého zlepšování řízení kvality práce zavedla organizace „Systém managementu kvality“, ve kterém je dokumentován souhrn činností, odpovědností a postupů.

    Cílem organizace je efektivně, účelně a hospodárně plnit veškeré závazky související s hlavním předmětem činnosti a současně rozvíjet činnost doplňkovou, kterou vymezuje zřizovací listina. Vedení organizace se v rámci plnění úkolů zavazuje k neustálému zlepšování a pravidelnému vyhodnocování vytvořeného systému kvality, zejména soustavným zvyšováním efektivnosti integrovaného systému řízení, a to především prostřednictvím stanovených cílů, kontrolních mechanizmů a měřením procesů.

    POBOČKY:

    • SPRÁVA A ÚDRŽBA SILNIC PLZEŇSKÉHO KRAJE generální ředitelství - Koterovská 462/162, Koterov, Plzeň 
    • SPRÁVA A ÚDRŽBA SILNIC PLZEŇSKÉHO KRAJE středisko Dvorec - Tojická 320, Dvorec, Nepomuk
    • SPRÁVA A ÚDRŽBA SILNIC PLZEŇSKÉHO KRAJE středisko Přeštice - Nepomucká 1139, Přeštice
    • SPRÁVA A ÚDRŽBA SILNIC PLZEŇSKÉHO KRAJE středisko Seč - Seč č. 79, Seč
    • SPRÁVA A ÚDRŽBA SILNIC PLZEŇSKÉHO KRAJE středisko Stod - Stříbrská 447, Stod 
    Aloiz Kiš - ID 91089859 - Garantovaný záznam
    Spojenců 889, Orlová, 73514

    Stavební práce Karviná, bouraní příček, rekonstrukce domů

    Poptáváte rekonstrukci koupelny? Hledáte šikovného zedníka v okolí Karviné? V tom případě se obraťte na mě.

    Zateplování rodinných domů v Karviné, zateplení fasád, zdění.

    Jmenuji se Aloiz Kiš, působím v Petřvaldu, okres Karviná, a nabízím vám zednické práce. Rekonstruuji koupelny, bytová jádra i celé byty a domy. Provádím bourání a zdění, zatepluji rodinné i panelové domy. Věřím, že se přidáte mezi mé další spokojené zákazníky.

    V případě zájmu a pro ceny služeb mě neváhejte kontaktovat. Najdete mě v Petřvaldu, okres Karviná.

    Jan Nesswetha - ID 96416250 - Garantovaný záznam
    Hostišovice 18, Bělčice, 38801

    Provádíme veškeré zemní a výkopové práce, odvoz a dovoz stavebních materiálů.

    Provozujeme také kontejnerovou dopravu a pronájem kontejnerů.

    Sruby Masiv s.r.o. - ID 94047181 - Garantovaný záznam
    Nádražní 1635/38, Nový Jičín, 74101

    Stavíme kanadské sruby z masívu

    Sruby Masiv je malá společnost založená na budování kvalitních Kanadských srubů s důrazem na precizní provedení. Kromě srubových skeletů a hrubých staveb stavíme i sruby na klíč.

    Budujeme dřevěné sruby nejstarším a zároveň nejpoctivějším způsobem tzv. full scribe a over scrive což znamená, že stavba srubu je sice náročnější, ale o mnoho kvalitnější. Nemíříme nutně za nejnižší cenou, ale za co nejlepší možnou kvalitou.

    Karel Gazdík - ID 97743833 - Garantovaný záznam
    Dr. Beneše 81, Uničov, 78391

    Provádím zemní, výkopové a demoliční práce. Pokládku zámkové dlažby a obrubníků. 

    Izolace Daňhel, s.r.o. - ID 91833142 - Garantovaný záznam
    Petrovice 27, Petrovice, 67201

    Působíme v oblasti izolatérství a pokrývačství. Naši pracovníci jsou vyučeni v oboru a dbáme o to, aby se jejich kvalifikace neustále zvyšovala. Jsou skutečnými profesionály ve svém oboru. Precizně odvedená kvalitní práce, kterou za sebou nechávají, je toho důkazem. K dobré práci samozřejmě patří také zásady, jako jsou nenadhodnocování zakázek či práce s kvalitními materiály a doplňky. Na prvním místě je pěkná funkční střecha, která je sama o sobě vítanou reklamou a doporučením. Prioritou je samozřejmě spokojenost zákazníka.

    Oldřich Němeček - ID 95166469 - Garantovaný záznam
    Kyselovice 98, Kyselovice, 76811

    Prodej, montáž a servis plastových oken a dveří. Sítě, žaluzie, parapety, okrasné dveřní výplně, okenní  dveřní kování či izoskla. Dále provádíme drobné zednické práce. 

    Vladislav Buhajec - ID 89397065 - Garantovaný záznam
    Hrádek 233, Hrádek u Sušice, 342 01

    Nabízím malířské, natěračské a tapetářské práce.

    Stěhování Němec - Oldřich Němec - ID 95869676 - Garantovaný záznam
    Praha, Praha 10, 10101

    Firma Oldřich Němec Vám nabízí:
    Vyklízecí práce: vyklidíme jakékoliv nepotřebné věci – např. odpad, pozůstalosti, sutě, uhlí, holubí trus…z bytů, půd, sklepů, zahrad.
    V ceně je zahrnuta nakládka, likvidace odpadu a hrubé zametení. Také stěhování bytových a nebytových prostorů. Drobné rekonstrukce, svařování a s tím spojené služby (voda, elektrika, údržba).

    ACHIVA EXPERT s.r.o. - ID 95360824 - Garantovaný záznam
    Tábor 86, Náchod, 39003

    Naše firma realizuje pozemní stavby, rekonstrukce, úpravy zahrad, návrhy domů, zabezpečujeme projekční činnost vlastním projektantem, rozvody inženýrských sítí a to vždy s individuálním přístupem k jednotlivým zákazníkům a jejich požadavkům.

    Jiří Hellmund - rekonstrukce a realizace střech - ID 89069560 - Garantovaný záznam
    Petra Bezruče 60/47, Bílina - Újezdské Předměstí, 41801

    Našim klientům zajistíme kompletní pokrývačské a klempířské práce, rekonstrukce střech a také montáž sádrokartonů.

    SVOBODA STŘECHY - ID 89501035 - Garantovaný záznam
    Nová Farma 471, Teplá, 36461

    PROFESIONÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠÍ STŘECHU  

    Zabýváme se realizací střech, klempířskými a pokrývačskými pracemi.

    SIEBERT + TALAŠ, spol. s r.o. - ID 94832343 - Garantovaný záznam
    Bucharova 1314/8, Praha - Stodůlky, 15800

    Jsme stavební firma, architektonická, projekční a inženýrská kancelář.

    František Král - ID 90230149 - Garantovaný záznam
    Nová čtvrť 229/17, Přerov, 75002

    Nabízím klempířské i pokrývačské práce. Provádím montáže střešních fólií a izolaci střech, pokládku střechy, opravu střechy a střešní krytiny.

    Roman Šamko - ID 97043710 - Garantovaný záznam
    Hronovická 498, Pardubice, 53002

    Nabízíme realizaci chodníku a veškeré stavební práce. Dále nabízíme služby v oblastí úklidových prací, čištění a mytí oken, úklidy hal a prostorů.


    1 2 3 4 5


    PŘEHLED KATEGORIÍ

    Agentury (41) »

    Auto-moto (1468) »

    Banky (191) »

    Bazény (6) »

    Bezpečnost, ochrana (28) »

    Čištění (845) »

    Doprava (1376) »

    Dřevo (1050) »

    E-shopy (107) »

    Elektro (942) »

    Energetika (691) »

    Finance, banky, pojišťovny (24) »

    Chemie (117) »

    Chovatelství (30) »

    Instalace, servis, opravy (173) »

    Kancelářské stroje, potřeby (8) »

    Kosmetické služby (47) »

    Kovovýroba (85) »

    Kultura (1202) »

    Kurzy, školení (51) »

    Malo a velkoobchod (1551) »

    Nábytek (914) »

    Nářadí (617) »

    Obaly (659) »

    Odbory, spolky (80) »

    Odpady (30) »

    Okna, dveře (42) »

    Papír (10) »

    Plasty (19) »

    Počítače (1030) »

    Pohřebnictví (9) »

    Pojištění (771) »

    Poradenství (1645) »

    Potraviny, gastro (1448) »

    Reality (1020) »

    Reklama (1086) »

    Restaurace (189) »

    Skladování (12) »

    Sklo (334) »

    Služby a řemesla (4657) »

    Sport (70) »

    Stavebnictví (1580) »

    Strojírenství (1122) »

    Telekomunikace (608) »

    Textil (32) »

    Tisk (482) »

    Ubytování (1141) »

    Úřady, instituce (1087) »

    Věda a výzkum (438) »

    Voda, topení, plyn (66) »

    Volný čas (309) »

    Výtahy (1) »

    Vzdělávání (871) »

    Zahradnictví (60) »

    Zdraví (865) »

    Zdravotnictví, sociální péče (51) »

    Zemědělství (715) »