1 2 3 4 5


Firmy v kategorii Ubytování (1141)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
PENZION HORA - ID 99663766 - Garantovaný záznam
Ratiboř 52, Ratiboř u Vsetína, 75621

Penzion HORA se nachází na rozhraní obcí Hošťálková a Ratiboř v okrese Vsetín, obklopen přírodou valašských kopců.

PENZION H & P - ID 89121399 - Garantovaný záznam
Petříkov 81, Branná, 78825

Rekreační zařízení Penzion H&P v Petříkově, celoroční ubytování a restaurace v rekreačním zařízení v Petříkově v horské chráněné krajinné oblasti Jeseníky. Dovolená na horách v srdci Jeseníků.

 

CHATA POD OSTRUŽNÍKEM - Petříkov č. 39, Ostružná

PENZION JEČMÍNEK - ID 92152112 - Garantovaný záznam
Červená Voda 360, Červená Voda, 56161

Penzion Ječmínek se nachází v Pardubickém kraji v obci Červená Voda v podhůří Orlických hor a Jeseníků. Nabízí celoroční ubytování v moderních prostorných apartmánech. V létě může být penzion výchozím bodem pro turistiku, cyklistiku či houbaření. V zimě mohou návštěvníci využít sjezdové a běžecké tratě v blízkém okolí. Pro odpočinek a relaxaci nabízí penzion Ječmínek wellness centrum s vířivkou, saunou a masážemi. Wellness služby jsou nejen pro ubytované hosty, ale může je využít široká veřejnost. Společenská místnost penzionu slouží jako jídelna pro hosty nebo k pořádání různých akcí jako jsou školení, semináře, rodinné oslavy. Ubytováni mohou být i čtyřnozí přátelé hostů penzionu. Wifi v celém objektu. Parkování je před budovou, penzion má zastřešené parkoviště.

Provozovatel:

  • Rolnická společnost s.r.o. - Červená Voda č. 183, 561 61 Červená Voda

 

Domov Zátiší s.r.o. - ID 92636949 - Garantovaný záznam
Modřínová 1522, Úvaly, 250 82

Pobytové sociální služby domova pro seniory jsou poskytovány v přízemí i v 1. patře objektu – v přízemí je k dispozici společenská místnost s krbem a klavírem spojená s jídelnou a kuchyní, příslušenství (sprcha, WC), jeden třílůžkový pokoj a v 1. patře je koupelna, 3 x WC, dva dvoulůžkové, dva třílůžkové a dva jednolůžkové pokoje. Pokoje jsou vybaveny lůžky, nočními stolky a skříněmi. Po domluvě má klient možnost dovybavit svůj pokoj svým soukromým oblíbeným doplňkem. Je zde knihovna vybavená knihami a časopisy pro volné půjčování.

Zařízení je vybaveno pomůckami pro ergoterapii, metodickými pomůckami pro trénink paměti, společenskými hrami aj. V kuchyni je k dispozici trouba na pečení.

Objekt je rovněž vybaven ordinací pro zdravotní sestru a lékaře a zázemím pro poskytované služby (prádelna, šatna pro personál, koupelna a WC pro personál, úklidová místnost, sklad).
Zdravotnická péče je poskytována naší smluvní lékařkou, které pravidelně do našeho domova dochází 1x týdně, zdravotnickou část naší sociální služby zajišťují externí zdravotní sestry poté dle ordinace lékaře zajišťují kompletní zdravotnickou péči o uživatele po celou dobu pobytu v našem domově, v případě, že nelze zkontaktovat registrujícího lékaře např. mimo ordinační dobu lékaře je akutní péče o uživatele zajištěna prostřednictvím RLP (rychlé lékařské pomoci).

Objekt je obklopen velkou zahradou, která slouží klientům za pěkného počasí. K dispozici je i zahradní přístřešek s krbem a grilem a venkovním bazén. Na zahradě mohou klienti pečovat o květiny a keře či pěstovat zeleninu nebo bylinky. Blízkost nádherné přírody Klánovického lesa poskytuje opravdu dobré využití na vycházky, sběr hub apod.

PENZION U NOVÝCH PŘÁTEL - ID 96446953 - Garantovaný záznam
Lichkov 137, Lichkov, 561 68

Dům U nových přátel

Dovolujeme si nabídnout ubytování v soukromém zařízení ve východních Čechách, v tzv. penzionu rodinného typu v pokojích s vlastním sociálním zařízením a dostatkem soukromí.

Naše rodinné ubytovací zařízení se nachází v obci Lichkov v podhůří Orlických hor s nádhernými výhledy na jejich hřebeny. V okolí jsou lesy bohaté na houby, turistické stezky a cyklotrasy, nedaleko je farma na výrobu ovčích a kozích sýrů. V obci je autobusové i vlakové spojení ve směru – Hanušovice, Králíky, Letohrad, Lanšperk, Žamberk, Ústí nad Orlicí,Pardubice, Klodzko. Dolní Morava se stezkou v oblacích a v zimě s využitím sjezdovek a běžeckých tratí je vzdálena pouze 14 km, je zde i výchozí bod na Králický Sněžník. V létě jistě oceníte blízkost údolní vodní nádrže Pastviny. Dále se zde nachází vojenské muzeum, 2 prodejny potravin a info centrum. Více informací o zajímavostech v okolí naleznete na https://www.ceskehory.cz/pruvodce/lichkov.html

Nabízíme dvou, tří a čtyřlůžkové pohodlně zařízené pokoje se sprchovým koutem, WC(max.24 lůžek). K dipozici hostům je privátní parkoviště, zahrada s pergolou a v létě možnost grilování a uzení v udírně.

Můžete si také objednat náš Dům za účelem firemních školení, prezentačních akcí, sportovních soustředění a ostatních služeb dle domluvy.

Při dlouhodobých pobytech smluvní ceny.

Top Hostel s.r.o. - ID 92993987 - Garantovaný záznam
Paříkova 910/9, Praha, 190 00

Naše ubytování je dostupné pro každého, včetně kompletní nabídky služeb na každé naší ubytovně nebo hotelu.

Naše ubytovny v Praze jsou otevřeny celoročně a jsou vhodné pro jednotlivce, rodiny, studenty, turisty i zaměstnance firem, pro krátkodobé nebo dlouhodobé ubytování.

Hotely a ubytovny jsou umístěny v blízkosti MHD, dobře a rychle dostupné centru Prahy.

Uvítáme i spolupráci s cestovními kancelářemi, státními organizacemi, personálními agenturami či firmami.

Wellness penzion Medličky - ID 99623837 - Garantovaný záznam
Švábov 18, Švábov, 588 51

Prožijte aktivní víkend nebo dovolenou na kole. Relaxujte, bavte se a odpočívejte v poklidném Wellness penzionu Medličky u Batelova na Vysočině. Ubytujeme Vás v nadstandardně vybavených pokojích s vlastním sociálním zařízením. Během pobytu můžete využít multifunkční a dětské hřiště, wellness, bazén, finskou a bio saunou, nabízíme také možnost rybolovu formou "chyť a pust" v nedalekém rybníku. Svá kola si můžete uschovat v naší kolárně.

Horská chata Na Perlíčku - Prdek - ID 90441543 - Garantovaný záznam
Paseky nad Jizerou 222, Paseky nad Jizerou, 51247

Provozujeme hospůdku s domácí kuchyní, barem a vlastním minipivovarem. Nabízíme jednoduché ubytování v horské chatě pro více než 50 osob v jedenácti pokojích s vlastním sociálním zařízením (koupelnou se sprchovým koutem, WC a umyvadlem). Zajistíme outdoorové a jazykové kurzy na míru. Horská chata Na Perlíčku zvaná Prdek se nachází v nadmořské výšce 820 m. n. m. přímo uprostřed netknuté přírody, na hranici národních parků CHKO Jizerské hory a KRNAP (Krkonoše). Prdek je ideální místo pro aktivní i pasivní trávení volného času. Je na samotě, uprostřed lesů a luk, s nádherným výhledem na údolí s Pasekami nad Jizerou a na hřeben Krkonoš s Lysou horu.

Pobočka:

  • Horská chata Kazdice - Paseky nad Jizerou 6, 512 47 Paseky nad Jizerou
HOTEL AMPHONE a RESTAURACE SABAIDY - ID 97946679 - Garantovaný záznam
třída Kpt. Jaroše 1942/29, Brno, 60200

Hotel Amphone ***

Počátky rodinného Hotelu Amphone můžeme datovat do roku 1990, kdy se budova, jež dříve sloužila jako nájemní dům, hned v první restituční vlně navrátila původním majitelům, kteří ji během dvou let přestavěli na útulný hotel. Hotel disponuje 55 pokoji a apartmány a vedle krátkodobých pobytů nabízí i možnost dlouhodobého ubytovaní, přičemž v obou případech za velmi příznivé ceny. 

Jednou z největších výsad hotelu, kterou zajisté ocení všichni hosté, je jeho výjimečná poloha, v níž se dokonale snoubí dostupnost centra a klid periferie. Pokud se při východu z hotelu dáte doprava, po pár minutách chůze se ocitnete ve víru velkoměsta se všemi jeho službami, ruchem a možnostmi kulturního vyžití i bujaré zábavy. Pokud naopak odbočíte doleva, rozevře se před Vámi obrovské zelené prostranství brněnského parku Lužánky, který nabízí ideální místo k relaxaci, ať už preferujete posezení s knížkou pod korunami stromů, nebo patříte mezi sportovní nadšence.

Základní filozofií Hotelu Amphone je snaha vytvořit příjemné místo k odpočinku nejen pro páry, ale také rodiny s dětmi či skupiny přátel, které do hotelu přivede touha cestovat či jen v poklidu strávit nějaký čas spolu. A protože věříme, že dovolenou nedělá jen pohodlná postel, ale dotváří ji také spousta dalších drobností, snažíme se Vám vždy nabídnout něco navíc. Ať už jde o naši letní zahrádku s jezírkem a obrostlou břečťanem, prvotřídní nehtové studio pro věčně zaneprázdněné maminky nebo kvalitní gastronomii, kterou Vám přinášíme jak v podobě poctivých domácích snídaní zdarma, tak také formou pravé laosko-thajské Restaurace Sabaidy.

Restaurace Sabaidy

Naši autentickou laosko-thajskou restauraci Sabaidy jsme pro Vás otevřeli před dlouhými dvanácti lety, na jaře roku 2004. Její historie však sahá mnohem dále do minulosti, kdy její majitelka, paní Amphone Nammavong, po dlouhá léta hostila své české přátele laoskými specialitami u sebe doma. Hosté pokaždé odcházeli okouzleni nejen vynikajícím jídlem, ale také příslovečnou laoskou pohostinností své hostitelky. Paní Amphone se nakonec po dlouhém naléhání oněch přátel a s jejich pomocí rozhodla svůj kuchařský um a delikatesy laoské kuchyně představit veřejnosti a otevřela si spolu s manželem na tehdejší dobu skutečně unikátní podnik - první laosko-thajskou restaurací v celé východní Evropě. Velmi záhy po otevření se ukázalo, že to nebyl žádný riskantní podnik, nýbrž vítané zaplnění "díry na trhu" a jeho obliba trvá dodnes, za což vděčíme samozřejmě především Vám, našim věrným zákazníkům.

Otavský ráj - kemp Katovice - ID 94862603 - Garantovaný záznam
Mlýnská, Katovice, 38711

Provozujeme vodácký kemp na řece Otavě.

Restaurant – Autocamp Rybářská bašta - ID 93446446 - Garantovaný záznam
Dřenice 5 (vodní nádrž Jesenice), Cheb-Dřenice, 35002

Rybářská bašta – restaurant – autocamp – ubytování se nachází přímo u hráze největší a nejčistší přehrady v západních Čechách. Máme nejčistší přehradu v západních Čechách ! 

KRČMA A HOTEL U CÍSAŘSKÉ CESTY - ID 95747296 - Garantovaný záznam
Branišovice 200, Branišovice, 67177

Krčma - restaurace

Vzhledem k tomu, že restaurace je stylizována do středověké krčmy, najdete u nás především výbornou českou kuchyni, ve které se pracuje s čerstvými potravinami. Rádi využíváme sezónních surovin, a proto připravujeme k stálému jídelnímu lístku i nabídky pokrmů, právě z těchto surovin. Dále Vás u nás může příjemně překvapit domácí výroba chlebu, knedlíků, bramborových špalíků a mnoho dalšího. Nebude ani překvapením, když restauraci provoní vůně uzeného masa z naší udírny. Možnost pořádání oslav, svateb, firemních akcí.

Ubytování

Hotel U Císařské cesty se nachází v Branišovicích, což je na trase mezi Brnem a Znojmem. Kapacita ubytování je 47 lůžek. Ubytovat se můžete v dobových pokojích, které jsou dvoulůžkové, třílůžkové a pětilůžkové. V případě, že cestujete ve skupince, můžete využít moderních apartmánů, které jsou od čtyř až do sedmi osob.

Vzhledem k tomu, že máme k dispozici sál až pro 100 osob, na konání svateb, večírku a dalších oslav, rádi Vám vše zařídíme včetně ubytování.

CHATOVÝ KEMP LUHY - ID 99682592 - Garantovaný záznam
Velká Turná 78, Strakonice 1, 38601

Kemp Luhy - Milavy, jižní Čechy

Kemp Luhy se nachází u rybníka Milavy nedaleko obce Velká Turná, přibližně 12km od Strakonic a 15 Km od Písku a Blatné v ČR. Rekreační areál Kemp Milavy leží v jižních Čechách v turistické oblasti Šumava a Pošumaví. Nabízíme levné ubytování. Jedná se lokalitu uprostřed krásné přírody plné lesů a rybníků. V bezprostřední blízkosti je les, který je rájem pro houbaře, skýtá hojnost borůvek, malin a ostatních lesních plodů.

Okolí kempu vybízí k cestování pěšky, autem i na kole. Zájemci o cykloturistiku naleznou v okolí kempu ideální terén pro vyjížďky po značených trasách i po málo frekventovaných silnicích. Milovníci historie ocení velké množství kulturních a historických památek v okolí Kempu.

Sportovní, rekreační vyžití není v našem kempu problém. Velmi dobré podmínky pro surfování. V nedalekém rybníce možnost rybaření. V areálu kempu se nachází dětské hřiště s houpačkami, prolézačkami a kolotočem. Mimo ubytování najdete v kempu také volejbalové hřiště a bazén. V nově vybudované klubovně se pořádají hudební a taneční večery. Klubovna nabízí stolní tenis, elektronické šipky, stolní fotbal a kulečník. Na venkovní terase je možnost grilování.

Kemp má rozlohu přibližně 1,5ha a nabízí ubytování

  • v dřevěných srubových chatách.
  • ve vlastních stanech
  • el. přípojky ke karavanům

Pobočka: TÁBOŘIŠTĚ U HASIČŮ - Velká Turná č. ul.

Restaurace a penzion Na Zemědělce - ID 99003161 - Garantovaný záznam
Národních mučedníků 141, Klatovy, 33901

Restaurace a penzion Na Zemědělce je školní zařízení určené zejména pro výchovu a vzdělávání budoucích odborníků v gastronomii a hotelnictví pod vedením kvalifikovaných pedagogů a zkušených odborníků z praxe.

Zařízení se nachází v příjemném a klidném prostředí nedaleko centra Klatov. Svojí polohou je penzion vhodný jak pro strávení klidné dovolené rodin s dětmi, tak pro jednotlivce, páry či skupiny. Kromě ubytování v jednotlivých pokojích je možný i pronájem celého penzionu. Na přání lze zajistit  i snídaně. Nabízíme také možnost uspořádání firemních i soukromých akcí včetně zajištění cateringu.

Ubytování je možné v 11 dvou a čtyřlůžkových pokojích vybavených samostatnou koupelnou s veškerým příslušenstvím. 4 pokoje poskytují krásný výhled nejen na školní zahradu, ale i na blízkou Šumavu. Jeden pokoj je bezbariérový.

V naší útulné školní restauraci pro vás žáci pod pečlivým dohledem učitelek odborného výcviku připravují poctivou tradiční českou kuchyni a točí výtečné pivo Pilsner Urquell. Restaurace s 30 místy je zcela nekuřácká a plně klimatizovaná. Krásný interiér doplňuje výhled na školní parčík a zahradu. V letních měsících je k dispozici dalších 20 míst na terase, kde je také zajištěno servírování jídel.

Celý areál i restaurace mají bezbariérový přístup. Samozřejmostí je parkování osobních vozidel na přilehlém parkovišti.

Hosté penzionu i restaurace mohou také využít venkovní posezení, prohlédnout si zelenou učebnu, strávit volné chvíle v arboretu, botanické zahradě nebo u ekologického jezírka. To vše je součástí školní zahrady.

Resort Blatnice - ID 93990873 - Garantovaný záznam
Radostovice 33, Smilovy Hory, 39143

Resort nabízí ubytování v chatách, hájovně či horské chatě. Každý pokoj či chata má vlastní sociální zařízení. Hostům nabízíme stravování v restauraci, která se nachází v objektu. Celý areál je zasazen v krajině s lesy a rybníky.

Rádi vám pronajmeme prostory pro vaše soukromé akce typu: oslavy, svatby, školení, semináře, porady, sportovní soustředění, firemní večírky, školy v přírodě, atd.. 

čtyřhvězdičkový Kemp Fousek - ID 89713074 - Garantovaný záznam
Dráchov 130, Soběslav, 39201

Vítejte v nově vybudovaném, nadstandardně vybaveném rodinném Kempu Fousek, který se nachází v Jižních Čechách, mezi městy Soběslav a Veselí nad Lužnicí.

Je ideálním místem pro turistiku i výchozím bodem pro návštěvu přírodních a kulturních památek po širokém okolí.

Ing. Marek Hanuš - Haul - ID 99056791 - Garantovaný záznam
Brandtova 3270/20, Ústí nad Labem, 41100

Agentura HAUL – specialista na rekreaci všeho druhu!

Adaptační pobyty, letní tábory, baby školička,  Vyrazte s námi na dětský tábor, školu v přírodě nebo do jednoho z našich rekreačních středisek. Těšíme se na Vás! 

POBOČKY:

  • REKREAČNÍ STŘEDISKO A LETNÍ TÁBOR LUBENEC - Chýšská 229, 439 83 Lubenec
  • REKREAČNÍ STŘEDISKO PALKOVICKÉ HŮRKY - Palkovice č. 226, 739 41 Palkovice
  • REKREAČNÍ STŘEDISKO MÁJ - Peklo 393, 331 01 Plasy
  • REKREAČNÍ STŘEDISKO ÚSVIT - Vanůvek č. 26, 588 56 Vanůvek
  • REKREAČNÍ STŘEDISKO LITES - Borovice 7, 295 01 Mukařov
Kemp Červená stráň - ID 93862895 - Garantovaný záznam
Mšecké Žehrovice 20, Mšecké Žehrovice, 27064

Kemp se nachází v krásné lesní přírodě. Na hranici Nového Strašecí, Rakovníka a Kladna. Výhodou je také pět kilometrů vzdálený sjezd na pražskou dálnici.

Kemp Červená Stráň si za dobu naší správy získal řasu spokojený zákazníků, škol nebo firem. Většina z nich se opakované vrací a přijíždí načerpat sílu přírody.

V kempu zajišťujeme:

  • Svatby
  • Soustředění
  • Ubytování
Rekreační areál U Mlýna - ID 94023433 - Garantovaný záznam
Stará Voda 200, Stará Voda, 35301

Rekreačního areálu U Mlýna, který se nachází v chráněné krajinné oblasti Český les, nabízí příjemné ubytování, restauraci a možnost odpočinku v krásném prostředí. Součástí rekreačního areálu je původní stavba „Šturmův umělecký válcový mlýn“, který byl vybudován v letech 1912 – 1913. Objekt se nachází v severní části Českého lesa v blízkosti chráněné krajinné oblasti Slavkovský les.

Ubytování v nově vybudovaných chatách s 2 ložnicemi, obývacím pokojem a kuchyňkou a dvěma přistýlkami, toaleta + sprchový kout. Dále je možnost se ubytovat v apartmánech.

Oblast je také bohatá na kulturně historické památky – zámek Kynžvart, hrad Loket, Ostroh a Bečov n. T., premonstrátnský klášter Teplá, městská památková reservace v Chebu.

RESTAURACE U VAVŘÍKŮ - ID 99746994 - Garantovaný záznam
Poříčí 992, Pohořelice, 69123

Penzion a restaurace U Vavříků v Pohořelicích nabízí své služby v příjemném prostředí, kde si můžete vychutnat jak domácí kuchyni a krajové speciality, tak i speciality světové kuchyně.

V nově zrekonstruovaném pensionu nabízíme ubytování ve dvoulůžkových a čtyřlůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením.

Parkování je možné na přilehlém parkovišti u penzionu a restaurace.

Hostinec U Křivého psa - ID 93442906 - Garantovaný záznam
Slezská 1079, Frýdek-Místek, 73801

Hostinec je proslulý svou tradiční českou kuchyní.

Mezi vyhlášená jídla patří Suvovora šavle (tři druhy masa na šavličce) a dobroty podávané v kotlíku nebo na pánvičce (boršč, guláš pana hostinského, šunkofleky…). Oblíbená jsou rovněž vepřová žebírka či pečené koleno servírované na dřevěném prkénku. Nabízíme také vegetariánské pokrmy, jídla z pohanky, domácí moučníky…

Romantické ubytování v podkroví rodinného penzionu je skloubeno s moderním komfortem (WIFI, televize se satelitním příjmem, minibar ...).

V jedenácti klimatizovaných nekuřáckých pokojích vybavených replikami dobového nábytku ubytujeme až 25 osob.

Roubená chalupa U Rybníčku - ID 98654566 - Garantovaný záznam
Vysoká Lípa 23, Jetřichovice, 405 02

Nabízíme ubytování v klasické roubené chalupě u břehu rybníka v památkově chráněné obci Jetřichovice - Vysoká Lípa na hranici národního parku Českosaské Švýcarsko v okolí Hřenska.

Bydlet můžete jednak ve dvou dvoulůžkových pokojích, jednom trojlůžkovém pokoji s přistýlkou. Tyto pokoje mají každý své vlastní sociální zařízení. Krom toho je k dispozici také komfortní čtyřlůžkový apartmán s vlastním sociálním zařízením a kuchyní. Možné je i pronajmout si celou chalupu.

K penzionu patří zahrada se zastřešeným sezením a grilem. Čtyři parkovací místa jsou přímo na zahradě.

V blízkosti penzionu je les a začátky turistických cest na Mariinu vyhlídku, Dolský mlýn, Šaunštejn (Loupežnický hrad), malou i velkou Pravčickou bránu a další místa. Nedaleko se také nacházejí cyklotrasy, kola si můžete uschovat v uzamčené místnosti. Hřensko a soutěsky jsou vzdáleny 12km, v letní sezóně je posílena autobusová doprava. Stravování je možné v několika místních restauracích.

Camp Zahrada Liběchov - ID 90922306 - Garantovaný záznam
Rumburská 44, Liběchov, 27721

Rodinný camp Zahrada

Ubytování v pěti čtyřlůžkových chatkách

Každá chatka je vybavena :

  • palandou a dvěma válendami a skříní na šaty
  • vlastním WC a sprchou s teplou vodou
  • malou kuchyňkou se zákl. vybavením
  • ledničkou, el. dvojvařičem a rychlovarnou konvicí

Celý objekt je oplocen

Vlastní parkoviště

Restaurace v objektu

Připojení k internetu zdarma

Penzion a Motorest Osečanka - ID 91162215 - Garantovaný záznam
Osek nad Bečvou č. 76, Osek nad Bečvou, 75122

Náš motorest najdete na silnici č. 47 mezi Lipníkem nad Bečvou a Přerovem v obci Osek nad Bečvou. Parkoviště s dostatečnou kapacitou pro osobní automobily i zájezdové autobusy najdete před budovou.

Jedinečná restaurace se opíra o vynikající kuchyni. Jídelní lístek nabízí jak levná jídla, tak i speciality šéfa kuchyně. Součástí objektu je i zahrádka, kde si odpočinete za jakéhokoliv počasí. Motorest má nově vybudovanou ubytovací část, která nabízí 13 vícelůžkových pokojů a jedno apartmá.

Hotel Šumava - moderní ubytování - ID 90349058 - Garantovaný záznam
Náměstí 47, Vyšší Brod, 38273

Ubytování v hotelu Šumava

Moderní standard v tradičním stylu

KOMFORTNÍ HOTELOVÉ POKOJE a apartmány jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, LCD televizorem se satelitním příjmem, telefonem, vysoušečem vlasů, lůžka o velikosti 200 x 90cm (dvoulůžka 200 x 180cm). Inetrnetové připojení WIFI je k dizpozici na všech pokojích ZDARMA !

Zabezpečené PARKOVIŠTĚ  pro hosty je umístěno v hotelové zahradě, která se na noc uzamyká. Motorkáři mohou vyúžít naší garáž.

V HOTELU ŠUMAVA je celkem 23 lůžek a 8 přistýlek, dohromady 31 míst k přespání.

Rozpis pokojů:
1x jednolůžkový pokoj
9x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky (fakultativně)
2x apartmá s možností 1-2 přistýlek

K dispozici je dětská postýlka.

Podáváme vynikající speciality české a mezinárodní kuchyně. Nad rámec standardního restauračního provozu pro individuální hosty zajišťujeme svatební a jiné oslavy, podniková setkání, rauty apod.

Hotel Šipka Štramberk - ID 99971089 - Garantovaný záznam
Náměstí 37, Štramberk, 74266

Ať již hledáte místo pro klidnou či romantickou dovolenou ve dvou, chcete strávit s rodinou aktivní dovolenou nebo potřebujete pohodlné ubytování na svých pracovních cestách – k tomu všemu vám náš hotel nabídne skvělé zázemí. Pohodlné ubytování několika kategorií, restaurace i s dvěma zahrádkami, konferenční prostorysauna i zázemí pro svatby či rodinné oslavy, to vše vám nabízí náš rodinný hotel v samotném srdci Štramberku.

Samozřejmostí je u nás vynikající domácí rautová snídaně vždy zahrnuta v ceně pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením i stabilním WiFi připojením k internetu. Každý pokoj je originální, jednotlivé kategorie pokojů se liší svou velikostí, vybavením, ale například i výhledem, proto doporučujeme podívat se (viz níže) na jednotlivé typy pokojů. Kapacita hotelu je 24 lůžek rozložených do 12 dvoulůžkových pokojů, s možností až 6 přistýlek.

Celý hotel je přísně nekuřácký, kuřáci však mohou využívat prostor uzavřeného dvora hotelu či prostor před restaurací. 

S domácími mazlíčky u nás není žádný problém, pokud je máte vychované, rádi je s Vámi ubytujeme, a to za poplatek 200 Kč za celý pobyt. Jít s nimi můžete i do restaurace.

Střížov 3, Cheb, 35002

Sportovně relaxační komplex Sport – Relax Buky se nachází v části města Cheb – Střížov v Karlovarském kraji, který patří mezi nejvyhledávanější lokality nejen pro zachovalé životní prostředí a zdravý vzduch, spokojené trávení volného času, oázu klidu pro oddych a regeneraci.

Penzion 65 - ID 94604250 - Garantovaný záznam
Bílá Třemešná 65, Bílá Třemešná, 54472

Jsme malý rodinný penzion. Nacházíme se v obci Bílá Třemešná na úpatí nejvyšší hory východního podkrkonoší – Zvičiny, přibližně 3km od zoologické zahrady ve Dvoře Králové nad Labem a přibližně 2km od přehrady Les Království.

Nabízíme ubytování v jedno – pěti lůžkových nadstandardních pokojích s celkovou kapacitou 15-ti lůžek. V uzavřeném areálu penzionu jsou vlastní parkovací místa, zahrádka s venkovním posezením a krbem, místo pro sport, relaxaci a hry. V případě zájmu lze rovněž využít i náš wellness. Zde jsou pro Vás připraveny dvě hydromasážní vany pro příjemné osvěžení těla i ducha. Náročnějším klientům můžeme kromě programů přirozeně relaxačních nabídnout i programy s terapeutickými účinky. Pobyt je u nás možno objednat jak bez, tak i se snídaní. Ostatní stravování standardně neposkytujeme.

V objektu jsou společné prostory, které slouží jako jídelna a kuchyňka pro přípravu občerstvení. Pokoje jsou vybaveny toaletou a sprchovým koutem. Ve všech je TV, Wi-Fi připojení a trezor pro uložení drobných cenností. Větší pokoje jsou pak vybaveny masivním dubovým nábytkem, mini barem a rychlovarnou konvicí. V objektu je rovněž kolárna / kočárkárna pro bezpečné a pohodlné uložení Vašich dopravních prostředků. Dále je možné si u nás bicykl, nebo koloběžku také zapůjčit. A pokud se Vám nechce šlapat, máme i elektrická.

Jiráskovy Skály - Marcela Hlucháňová - ID 94123242 - Garantovaný záznam
Pod Klůčkem 276, Police nad Metují, 549 54

Rekreační chalupa Jiráskovy Skály

Rekreační objekt se nachází v oblasti Teplicko Adršpachských skal ve východních Čechách v nadmořské výšce 550m.n.m.

Objekt je vhodný pro rodiny s dětmi.

V zimním období doporučujeme sněhové řetězy.

Do objektu není povolen vstup domácím mazlíčkům!

STARÉ SEDLO - ID 89683934 - Garantovaný záznam
Staré Sedlo 188, Orlík nad Vltavou, 39807

Komplex se nachází v krásném prostředí přehrady Orlík přímo u Žďákovského mostu. Je tak ideálním výchozím místem pro výlety.

K dispozici jsou 2 pokoje se třemi lůžky, jeden pokoj dvoulůžkový.

Každý z pokojů má vlatní koupelnu se sprchovým koutem a wc. Pokoje jsou plnohodnotně vybaveny.

Chata Doubice - ID 97168289 - Garantovaný záznam
Doubice ev. č. 201, Doubice, 40747

Chata Doubice se nachází v obci Doubice ležící na rozhraní Českého Švýcarska a Lužických hor.

Skládá ze dvou částí – Staré a Nové Doubice, které jsou propojeny zástavbou s četnými lidovými stavbami. Nyní zde žije asi 102 stálých obyvatel oproti 19. století, kdy tu žilo 1300 lidí.

Okolí Doubic nabízí bezpočet vycházek do krásných lesů v CHKO Lužické hory i v národním parku České Švýcarsko. Koberec lesů a skal je rozložen západně od obce desítky kilometrů přes hranici s Německem až k Labi a skýtá jedno z přírodně nejcennějších území střední Evropy. 

Dopřejte si klid a relaxaci v srdci národního parku.

JUBEL, s.r.o. - ID 89502153 - Garantovaný záznam
U továren 256/14, Praha, 102 00

Hledáte pro svou firmu či sklady klidné, bezpečné, a přitom pohodlně dostupné místo?

Nabízíme pro Vaši firmu jedinečné skladové prostory či kanceláře k pronajmutí v rodinném areálu.

Je jedno, jak velké skladové prostory nebo kancelářské prostory si u nás pronajmete. Naše starost o Vaše pohodlí je vždy na prvním místě a neděláme žádné rozdíly. Vstřícnost a snaha splnit všechna Vaše přání jsou pro nás prioritou.

APARTMÁN TACHOV - ID 95182449 - Garantovaný záznam
Stadtrodská 600, Tachov, 347 01

Apartmán TC s výhledem na řeku se nachází v Tachově a nabízí zahradu a terasu Tv s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a varnou deskou, dvě koupelny, jedna s vanou a dvě toalety.
K dispozici jsou dvě samostatné postele, manželská postel a rozkládací pohovka. Internet je k dispozici. Parkování je možné přímo v objektu, který sousedí s velkou zahradou, kde je možné v létě příjemné posezení a grilování.
U objektu je též restaurace.
Autobusová zastávka je 50m od budovy a vlaková zastávka je 3minuty chůzí.
Polohou se nacházíme 25 km od Mariánských Lázní a 20km od Rozvadov..Okolí Tachova nabízí skvělé podmínky pro cykloturistiku, pěší turistiku a také je zde velké využití v zimní sezoně. Je zde krytý zimní stadion a plavecký bazén, které jsou umístěny u sportovní haly.

TTC REAL ESTATE, a.s. - ID 98721040 - Garantovaný záznam
Třebohostická 987/5, Praha, 100 00

Společnost TTC REAL ESTATE, a.s. byla založena v roce 2002 a jejím prvotním posláním bylo spravovat svěřené budovy a poskytovat pronájem kanceláří, skladů a poskytovat další služby spojené s areály.

Investiční skupina TTC má ve svém vlastnictví několik nemovitostních areálů v Praze a v Trutnově s celkovou hrubou podlahovou plochou přes 89 tis. m².

Oblastí našeho zájmu jsou zejména administrativní, skladové a výrobní prostory na celém území ČR. K pronájmu nabízíme také dva vlastní filmové ateliéry v Praze 5 o celkové ploše bezmála 1 500 m². V roce 2017 přibyly do našeho portfolia dva významné areály, a to areál tiskáren Svoboda Press v Praze-Malešicích (hrubá podlahová plocha cca 36 tis. m²) a výrobně-administrativní areál v centru Trutnova (plocha cca 17 tis. m²).

Vedle toho vyhledáváme další investiční příležitosti do nemovitostí převážně komerčního charakteru.

STATEK KLOUBEK - ID 91437900 - Garantovaný záznam
Chabičovice č. 2, Mirkovice, 38232

Zajímavou dovolenou můžete prožít na selském statku KLOUBEK z roku 1861 v malé vesničce Chabičovice. Vesnice, která je vzdálená 4,5 km od Českého Krumlova směr Kaplice.  1,2 km od naší vsi ve Svachově Lhotce najdete 18ti jamkové golfové hřiště Golf Club Český Krumlov. Je tam také soukromý pivovar Glockner s báječným pivem Glock. Můžete také vyrazit na procházky nebo sbírat houby a borůvky v nádherných jehličnatých lesích, které ves obklopují.

Náš statek je tzv. rakouského typu. Je to obdélníkový uzavřený objekt, který je tvořen panským domem, bývalou stájí, seníkem a stodolou. Budovy jsou postaveny z kamene a cihel.

Celý dvůr je k dispozici hostům, je zatrávněný, osázený staročeskými květinami a je tu i bonus pro hosty – okrasné jezirko s biotopem a červenými karásky. Jezírko je koupací a poskytuje báječné osvěžení v horkém létu. Majitelé snaží zachovat původní venkovský ráz statku z roku 1861. V zrekonstruované budově statku vznikly nové místnosti pro naše hosty, je to jídelna pro podávání snídaní nebo večerní posezení, salon – místnost s kulečníkem a wellness s vířivkou a infra saunou.

Obytné stavení má na střeše zvoničku. Zvon sloužil k odhánění mraků a bouřek. Zvon zvoní poledne a klekání. Do statku se vjíždí vjezdovými vraty, která jsou v panském domě. Tak se dostanete do typického průjezdu a průjezdem do dvora. Před statkem je dostatek parkovacích míst na vydlážděné ploše nebo na trávníku. Celý statek je po rekonstrukci. Všechny byty – apartmá jsou připraveny pro naše hosty. Stodola je ideální místo pro pořádání soukromých oslav nebo školení. Nejpopulárnější je ale pořádání svatebních hostin pro 40-150 hostů. Z nezastřešené části bývalé stodoly vznikla bylinková zahrada.

Apartmány Na Salaši - ID 94966912 - Garantovaný záznam
Pec pod Sněžkou 157, Pec pod Sněžkou, 54221

Apartmány se nacházejí v nejoblíbenější české lyžařské lokalitě v Peci pod Sněžkou. Nabízíme 7 prostorných apartmánů. Všechny apartmány jsou nadstandardně zrekonstruovány a vybaveny – vlastní kuchyně (lednice, trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, varná konvice), toaleta, koupelna, v případě apartmánu č. 3 i vlastní šatní místnost. K dispozici je dětský koutek, Wi-Fi, lyžárna.

Najdete nás uprostřed Velké Pláně, která zaručuje díky své jižní orientaci příjemné sluníčko po celý den. A nejen to. Z chaty máme Pec doslova jako na dlani. Před chalupu si tak můžete rozložit lehátko, chytat bronz a přitom se kochat pohledem na panorama malebného údolí Pece se skiareálem, jemuž vévodí sjezdovka Javor. Odpočatí pak můžete popadnout lyže a již za 5 minut stát přímo pod sjezdovkou. Skibus Vám totiž zastaví necelých 50 metrů od chaty.

Poutní 594, Chvalčov, 76872

HARMONIE - LÁZNĚ - KOSMETIKA - WELLNESS

Regenerační centrum HARMONIE je součástí komplexu, ve kterém nabízíme jak pobyty harmonizační, regenerační tak i rekreační. V areálu hotelu je nový moderní bazén s minerální vodou o teplotě 29-30 °C, saunový svět s whirpoolem a solná kaskáda.

Součástí hotelu je restaurace s moderní kuchyní.

Překrásná příroda uprostřed Hostýnských hor, stále čistý vzduch, příjemné klimatické podmínky a klid. Díky hoře Hostýn a stejnojmenné basilice je celé okolí silně energeticky harmonizující.

Hostýnské vrchy jsou protkané turistickými stezkami, vhodnými jak pro pěší, tak i cykloturistiku.

Hotel Rusava - ID 96905599 - Garantovaný záznam
Rusava 334, Rusava, 76841

Hotel Rusava stojí uprostřed krásné přírody Hostýnských vrchů, ve valašské obci Rusava, která se nachází cca 10 km od Bystřice pod Hostýnem a je křižovatkou turistických a cyklistických tras. Hotel Rusava nabízí ubytování různých kategorií - hotelové pokoje s bezbariérovým přístupem, chatky a Hotel 2 - depandance nově zrekonstruované chaty s vlastní kuchyňkou, TV, WC a sprchovým koutem, širokou škálu služeb - wellness centrum, krytý bazén, masáže a koupele, sportovní vyžití - bowling, fitness centrum, víceúčelové hřiště, půjčování kol a sportovního náčiní, zázemí pro děti - kryté brouzdaliště, dětské hřiště, dětská herna.

V hotelové restauraci si můžete pochutnat na tradiční valašské kuchyni a obdivovat výhled na okolní kopce. Přilehlé sály s letní terasou oceníte, hledáte-li vhodné místo pro svatební hostinu, rodinné oslavy či firemní akce. Díky bohaté nabídce vyžití a vysoké kapacitě levnějšího ubytování můžeme areál doporučit školám a volnočasovým organizacím. Hotelovým hostům je k dispozici parkování v areálu, úschovna kol a lyží a Wi-fi připojení k internetu. V blízkém okolí hotelu najdete lyžařský svah a koupaliště.

CLARION GRANDHOTEL ZLATÝ LEV - ID 90638159 - Garantovaný záznam
Gutenbergova 126/3, Liberec, 460 01

Clarion Grandhotel Zlatý Lev v Liberci vás uchvátí svojí secesní krásou, milými zaměstnanci a kvalitou služeb. Chcete⁠-⁠li mít vše v blízkosti hotelu, vybrali jste si správně. Historické centrum Liberce je hned za rohem, naproti hotelu je menší park, Ještěd máte na dohled a Jizerské hory na dosah.

Vyberte si svůj pokoj, odpočiňte si nějaký čas v hotelovém wellness, naplánujte si večer v moderní české hospodě s poctivou kuchyní. U nás najdete vše, co budete během svého pobytu v Liberci potřebovat.

Pro svoji důležitou akci využijte jeden ze tří salonků anebo rovnou velký sál pro 440 hostů. Máme zkušenosti, které vám organizaci a přípravy ulehčí a vše pak proběhne hladce jako po drátkách.

Vinařství Sádek s.r.o. - ID 96501564 - Garantovaný záznam
Kojetice 175, Kojetice na Moravě, 67523

Vinohrady ve Vinařství Sádek byly založeny zhruba před 30 lety Ing. Lubomírem Lampířem PhD. a jeho rodinou, a to na místě původních panských vinic, které se podařilo vysadit již v průběhu 18. století.  

Nabízíme prodej vín, odborné degustace i možnost ubytování.

Lubomír Kocfelda - ID 96349729 - Garantovaný záznam
U Lípy 93, Lukov, 76317

Stavební dozor, technický dozor investora, koordinátor BOZP na staveništi. Dále nabízím ubytování v horské chatě SPARTAK. 

Autocamping Bobrovník - ID 91531022 - Garantovaný záznam
Lipová-lázně 111, Lipová-lázně, 79061

Autocamping Bobrovník leží v údolí řeky Staříč mezi obcí Lipová-lázně a městem Jeseník v rekreační oblasti Bobrovník. Jeho velmi klidné prostředí je výrazně ovlivněno těsným sousedstvím chráněného krajinného uzemí.  

Autocamping poskytuje celoroční ubytování. Parkování osobních automobilů je možné přímo u ubytovací jednotky.

Stanislav Mádl - Váš vinař s.r.o. - ID 94851802 - Garantovaný záznam
Sadová 656, Velké Bílovice, 69102

Náš hotel má dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením s WIFI připojení k internetu. Kapacita 14 pokojů pro 50 osob, restaurace pro 50 - 55 osob.

V areálu vinařství a hotelu Mádl mají hosté vše pohodlně na jednom místě. Ideální pro rodinné oslavy, firemní školení, přátelské setkání, svatby.

Beáta Szlivová - ubytování v soukromí - ID 95656735 - Garantovaný záznam
Jaselská 66, Mladá Boleslav, 293 01

Nabízím levné ubytování v soukromí v Mladé Boleslavi.

MC Invest, a.s. – REKREAČNÍ OBJEKTY Chalupy na Moravě - ID 95534969 - Garantovaný záznam
Netroufalky 797/7 (sídlo), Brno, 62500

Čtyři chalupy na třech různých místech. Každá úplně jiná. S vlastním příběhem a v jiné části Moravy. Ať už se chcete podívat na sever do Jeseníků, na východ na Valašsko nebo ochutnat víno na jižní Moravě - my vás ubytujeme. Pronajměte si ubytování v soukromí, kde si svou dovolenou budete moct užít naplno. Ať už jí chcete strávit odpočinkem nebo aktivně.

Chalupy: 

CHALUPY VE VALAŠSKÉ BYSTŘICI

Valašská Bystřice 56, 756 27 Valašská Bystřice, Česko

Souřadnice: 49.3965417N, 18.1639519E

CHALUPA V RADĚJOVĚ NA JIŽNÍ MORAVĚ

Radějov 75, 696 67 Radějov, Česko

Souřadnice: 48.8510278N, 17.3664167E

CHALUPA V BĚLÉ POD PRADĚDEM V JESENÍKÁCH

Bělá 46, 790 01 Bělá pod Pradědem, Česko

Souřadnice: 501357956N, 17.2096692E

Hotel Polanka - Restaurace a ubytování - ID 96246737 - Garantovaný záznam
Nové Hrady 107, Proseč u Skutče, 53944

Historie místa kde se nyní hotel „Polanka” nachází, je bohatá. Koncem 19. století se zde nacházela hájenka, která již nesla jméno „Polánka”. Pro čilí ruch v okolí dřevorubců, a neustále přibývajícího zájmu o krásu rozmanitých roklí a proláklin českých turistů, vznikl nápad zřídit z hájenky pohodlný hostinec, a po té ubytovací zařízení se jménem „Chata Polánka”.

Hostinec vlastnila rodina Kašparova, které byl hostinec po roce 1989 vrácen. V mezidobí bylo vlastníkem SD Jednota Hlinsko v Čechách.

V roce 1997 Chatu Polanku zakoupili současní majitelé. V roce 1999 chata vyhořela a po rekonstrukci od roku 2005 je dál cílem turistů. Za ty roky se z názvu vytratilo slovo "Chata" a čárka nad a. Překrásné a hluboké lesy se zajímavými skalními útvary se v našem okolí nacházejí dodnes.

Pension U Komárků - ID 90031511 - Garantovaný záznam
Špindlerův Mlýn 157, Špindlerův Mlýn, 54351

Pension U Komárků nabízí klidné ubytování přímo v centru města Špindlerův Mlýn. Osm nově zrekonstruovaných pokojů je vhodné jak pro rodinnou dovolenou, výlet s přáteli, tak firemní akci. Díky perfektnímu umístění v samotném centru města je dostupnost všech letních i zimních volnočasových aktivit naprosto ideální. Ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením, lednicí, TV. Možnost zapůjčení dětské postýlky. Celková kapacita je 20 - 30 lůžek. Ubytování se snídaní formou švédského stolu. Ubytovaným je k dispozici bezplatní WiFi připojení. K dispozici letní zahrádka, lyžárna.  

Skiareál Špindlerův Mlýn patří s 27 kilometry sjezdovek k největším lyžařským střediskům v České republice. Společně s 85 kilometry upravovaných běžeckých tras a několik desítek kilometrů tras pro skialpinismus se jedná o ráj pro milovníky zimních sportů. Nejen pokročilí, ale i úplní začátečníci si rozhodně přijdou na své.

Špindlerův Mlýn je ideálním místem nejen v zimě, ale také v létě. Nabízí nespočet turistických a a cyklistických tras, naučných stezek i širokou nabídku sportovních a rekreačních aktivit, jak pro náročné sportovce, tak pro rodiny s dětmi. Vyražte k prameni řeky Labe nebo po hřebenech až na nejvyšší horu České republiky - Sněžku.

Penzion Orlice - ID 99994895 - Garantovaný záznam
Záměl 92, Záměl, 51743

Penzion Orlice nabízí ubytování v klidném prostředí obce Záměl v Orlických horách. Objekt se nachází mimo hlavní dopravní tepny, přímo u řeky Orlice, a je vhodný pro rodinné rekreace, jednotlivce, školy v přírodě a zájezdy. Najdete nás asi 2 km od Vamberka směr Ústí nad Orlicí.

Nabízíme možnost zajištění plné penze. V naší restauraci s barem si pohodlně sedne až 60 osob. Dále disponujeme salónky pro 25 osob a pro 15 osob a v letních měsících i posezení v zahradní restaurace pro 35 osob.

Možnost využití pro rodinné oslavy, firemní večírky, promoce, svatby, semináře, školení, rauty, předváděcí a prodejní akce a společenské akce (dle dohody např. country bál, posvícení atd.)

Ubytování statek Opalice - ID 94403665 - Garantovaný záznam
Opalice 5, Kamenný Újezd, 37007

Apartmány statek Opalice poskytují ubytování v elegantních apartmánech s krytým vyhřívaným bazénem ve zrekonstruovaném selském stavení v malebné přírodě Jižních Čech v osadě Opalice (obec Kamenný Újezd)  nacházející se nedaleko Českých Budějovic. Právě pro  Vaší rodinu  je připravená letní dovolená s dětmi v Čechách na venkově na krásném selském dvoře s dětským hřištěm, krytým vyhřívaným bazénem, terasou s grilem, kulečníkovou hernou, stolním tenisem, sportovištěm, vlastním rybníkem a nádhernou okolní přírodou.

Apartmány statek Opalice to je bezstarostná dovolená s dětmi v Čechách na privátném dvoře plném rodinné zábavy. Vyzkoušejte aktivní odpočinek na báječné dovolené v Jižních Čechách. Těšíme se na Vás.

Apartmány statek Opalice nabízí ubytování ve 4 elegantních apartmánech (4-6 lůžek) 
Apartmánsloučená místnost (obývák, jídelna, kuchyň),  2x ložnice, koupelna, toaleta.

Součástí objektu: krytý vyhřívaný bazén 10x4,5m, společenská místnost s kulečníkemstolní tenisprivátní rybník o výměře 8.000 m2 pro rybolov či koupánísportovní hřiště (volejbal, nohejbal, tenis, atd.), dvůr, garáže.

Sportovní vybavení: 
kulečník, stolní tenis, badminton, kriket, dětské prolézačky, horská kola

SPORTOVNÍ AREÁL BLANICE - ID 99363089 - Garantovaný záznam
Staromostecká 1187, Vodňany, 389 01

Sportovní areál Blanice

restaurace – rauty – svatby – narozeninové oslavy – team building – konference –   ubytování – rekreace – sportovní vyžití – zábava – hudební produkce – festivaly

Celková kapacita ubytování je 60 lůžek.

AGROPENSION CHŘÁSTAL - ID 94758757 - Garantovaný záznam
Heřmanice 59, Králíky, 561 69

Agropension Chřástal - Heřmanice

Zemědělská, ekologická farma sloužící i jako agropension s názvem Chřástal. Objekt je situován v obci Heřmanice u Králík, ležící na západním úpatí masivu Králického Sněžníku.

  • Ubytování poskytujeme v jednom dvoulůžkovém pokoji a třech čtyřlůžkových, s vlastním sociálním zařízením  a přípojkou k internetu.
  • Vybavená čajová kuchyně
  • Společenská místnost či herna pro děti, slouží i jako jídelna
  • Na jižní straně budovy je dlážděná terasa s možností posezení pod slunečníkem, či vhodné pro opalování.
  • Pod terasou je venkovní posezení s letní kuchyní, grilem a ohništěm
  • Stravování neposkytujeme - je však možné po dohodě zajistit dovoz obědů.
  • pevné připojení k internetu
  • WIFI
  • DVD s filmy pro děti
  • venkovní letní kuchyně
  • TV
Restaurace a penzion U Gigantu - ID 95021176 - Garantovaný záznam
Chvojová 8, Plzeň - Doudlevce, 32000

U Gigantu - různé ubytování najednom místě v Plzni. Máte rádi klid, ticho, pohodu, chcete si odpočinout od každodenního shonu? Připravili jsme pro Vás pobyt v našem Wellness Penzionu s využitím našich soukromých saun. Můžete si vybrat finskou saunu, aroma saunu či infra saunu. Do sauny si také můžete zvolit esenci různých vůní. 

Užijte si romantický víkend i rodinnou dovolenou v čtyřhvězdičkovém wellness penzionu, který jsme nedávno kompletně zrekonstruovali nebo v našem tříhvězdičkovém penzionu.

APARTMÁNY NA PAVLAČI - ID 96886257 - Garantovaný záznam
Hybešova 286/35, Ivančice, 664 91

Stylové ubytování v centru Ivančic

V našem penzionu na Vás čeká příjemné a moderně zařízené apartmány poblíž cyklostezky Ivančice-Oslavany. Penzion se nachází v klidné části Ivančic. Pro naše hosty je v penzionu k dispozici samoobslužná vinárna. Celková kapacita je 20 osob.

Odpočiňte si od shonu pracovního dne a rezervujte si u nás pokoj.


1 2 3 4 5


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »