H E L G O S s.r.o. (98197251)

Název společnosti:
H E L G O S s.r.o.



ID:
98197251



Popis společnosti:

Vedení společnosti poskytuje vysoce kvalitní a komplexní služby v oblasti staveb, revizí, servisu a oprav výtahů.

Zavazujeme se kontrolovat a minimalizovat možná rizika znečištění kterékoli složky životního prostředí a zajistit vytváření bezpečných podmínek pro své pracovníky zavedením integrovaného systému podle normy ČSN EN ISO 9001:2016ČSN EN ISO 14001:2016 a ČSN EN ISO  45001:2018.

Pro zajištění zlepšování integrovaného systému managementu, jeho udržování, rozvoje a trvalého zlepšování stanovujeme následující politiku:

  • ZÁKAZNÍCI

Zdokonalujeme a upevňujeme systém práce se zákazníky, abychom byli zákazníky vnímáni jako spolehlivý partner. Spolehlivost vytváří důvěru, a proto naším cílem je prostřednictvím cílené a všestranné péče o kvalitu si tuto důvěru zasloužit a nadále ji prohlubovat.
Péče o kvalitu je v naší organizaci dynamická. Očekávání našich zákazníků se běžně vyvíjejí. Je proto naším úkolem systematickým sledováním a vyhodnocováním změny v požadavcích včas rozpoznat, abychom okamžitě reagovali, jako na nezbytnou podmínku, pro neustálý rozvoj našich výkonů.
Profesionální přístup, kvalita produktů a servisních služeb i způsob komunikace představují naši organizaci jako spolehlivého partnera našich zákazníků.
Kvalitu dodávaných služeb garantujeme dosažením a udržením potřebných profesních certifikací a oprávnění a trvalým růstem kvalifikace pracovníků. Vysokou úrovní kvality dodávaných služeb ve spojení s konkurenceschopnými cenami chceme trvale prohlubovat na všech úrovních spolupráce.

  • PRACOVNÍCI

Naší velkou devizou jsou pracovníci na potřebné profesní úrovni. Podporujeme jejich profesionální růst a způsobilost k plnění pracovních povinností.
Podporujeme u svých pracovníků vědomí, že každý je odpovědný za kvalitu své práce. Motivací chceme dosáhnout identifikaci potřeb a očekávání pracovníků a zvyšování jejich uspokojení z práce.
Zavazujeme se pravidelným školením systematicky zvyšovat odborné znalosti a odpovědnost pracovníků pro dodržování podmínek BOZP a ochrany životního prostředí na pracovištích společnosti.

  • DODAVATELSKÉ VZTAHY

Spolupracujeme jenom se spolehlivými a prověřenými dodavateli — z tohoto důvodu je hodnotíme, vybíráme a úzce s nimi spolupracujeme tak, aby splnili všechna naše očekávání.K zajištění všech požadavků a potřeb našich zákazníků chceme dále rozvíjet strategické partnerské vztahy s dodavateli produktů a služeb na bázi oboustranné výhodnosti, tj. nejen sdílení zisků, ale i případných ztrát. Do integrovaného systému managementu začleňujeme a vhodně řídíme procesy zajišťované externě. Od našich dodavatelů budeme požadovat bezpodmínečného vyhovění nárokům požadované kvality a včasnosti jimi prováděných prací. Uplatňovat šetrný přístup k životnímu prostředí a dodržování bezpečnostních předpisů.

  • KOMUNIKACE

Otevřená a neformální komunikace mezi všemi pracovníky je dalším základem úspěchu naší společnosti při uspokojování potřeb našich zákazníků. Komunikace s externími zainteresovanými stranami, přijímání podnětů a reagování na ně.

  • PRACOVNÍ PROSTŘEDÍ

Vytváříme pro naše pracovníky na stavbách důstojné pracovní, hygienické a bezpečné pracovní prostředí, které je předpokladem neustále se zlepšujícího uspokojování potřeb našich zákazníků.

  • OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

Nejvýznamnějším environmentálním aspektem vyplývajícím z činnosti společnosti je produkce stavebních odpadů. Naše environmentální aspekty sledujeme v rámci registru environmentálních aspektů, hodnotíme jejich závažnost a realizujeme opatření ke snížení jejich dopadů.
Vedení společnosti se zavazuje k aplikaci a naplňování základních principů trvale udržitelnosti v oblasti environmentu. Toho chceme dosáhnout prostřednictvím snižování produkce odpadů při všech našich činnostech, zajistit třídění odpadů a bezpečné nakládání s odpady včetně jejich zneškodnění.
Pravidelně vyhodnocujeme náš environmentální profil společnosti a přijímáme opatření k jeho zlepšování.
Zavazujeme se k ochraně životního prostředí, včetně prevence znečišťování a dodržování všech závazných povinností, ke kterým se společnost zavázala a které se na ni vztahují v souvislosti s životním prostředím. 

  • VZTAH K BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI

Nejvýznamnějšími pracovními riziky spojenými s našimi činnostmi jsou rizika vyplývající z výstavby, revizí, servisu a oprav výtahů a výroby výtahových rozvaděčů a elektro komponentů.
Zavazujeme se k odstraňování nebezpečí a snižování rizik v oblasti BOZP. Identifikovaná pracovní rizika neustále sledujeme v rámci registru pracovních rizik, hodnotíme jejich závažnost a přijímáme opatření k odstranění či eliminaci těchto rizik.
Zavazujeme se zajistit bezpečné a zdravé pracovní podmínky týkající se prevence pracovních úrazů a poškození zdraví.
Zavazujeme se k projednávání oblasti BOZP s pracovníky a k zajištění jejich spoluúčasti při řešení otázek BOZP prostřednictvím zástupce zaměstnanců pro oblast BOZP.
Pravidelně vyhodnocujeme náš bezpečnostní profil a přijímáme opatření k jeho zlepšování.

  • NEUSTÁLÉ ZLEPŠOVÁNÍ

Tou schválenou a vyhlášenou Politikou kvality, environmentu a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (Politika ISM) se zavazujeme neustále zlepšovat zavedený integrovaný systém managementu.
Zlepšování kvality a péče o životní prostředí a o zdraví našich zaměstnanců chápeme jako stálý a systematický proces.





Klíčová slova:
H E L G O S s.r.o., HELGOS, stavby, revize, servis, generální opravy výtahů, výroba výtahů, výtah, výtahy, výtahové rozvaděče, Děčín, Ústí nad Labem, 46711732



Kategorie:



KONTAKTNÍ ÚDAJE

Adresa:
Revoluční 206/8, Ústí nad Labem, 400 01


Web:


Kontaktní osoba:
.


Mobil:


Email:


Otevírací doba:

Dle telefonické domluvy.



Sociální sítě:
.




PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »